bok derken?
Printable View
arkadaş başarıyı iktidarda veya iktidar ortağı olmakla ölçüyor
örneğin alpaslan türkeş 2 kez mc hükümetlerinde yer alınca başarılı oluyormuş
aksi taktirde adamın 30 yıllık siyasi yaşamı muhalefette geçmiş, partisi 4. veya 5. parti olmuş
türkeşe başarılı diyebilmek ve istifasını gerektirmeyen olay mc hükümtlerine ortak olmasıymış, ne kriter ama..?
Baktim, MHP 1977 seciminde % 6 oy almis.
Metres milletvekili, Baykal birilerinin oyuncagi!
Ek 22180 10.08.2018gecesi ayni ss i atmıştım sabah 6.40 oldu . :Sad:
Baykal denilince sinirlerim hoplar, herifin madik atmadığı bir yer yok yahu, tamami ile hizip!
Kızılyıldız yazdıklarımı iyi düşünün...
Chp oyları olmasa HDP barajı aşıp meclise giremezdi.
Chp olmasa İyi parti secime giremezdi..
Türkiyede tek güclü muhalif parti CHP'dir...Bu sebepten reis sadece ona saldırıyor : )
Reis ekonomi toparlamazsa sonu belli.
Defne sabunu yanina bir de metres, beyzademin keyfi gıcırdı, omru boyunca!:vk:
a.wenger arsenalin başında 22 yıl boyunca harcanan o kadar paraya rağmen 3 şampiyonluk kazanabilmiş
şimdi bu arsenal yönetimi geri zekalı mı ki bu herifi 22 yıl boyunca takımın başında tutmuşlar
bırakın parayı görevdeki yıllara göre % 13 başarı oranı hem de londranın en güçlü kulübüyken..?
gıtmezler reha bey.
Baykal da böyleydi.
bi Sarıgül gelmişti o zaman karşısına (hiç hazetmem ondanda)
oh şükür herhalde artık gider dedik
yıne gıtmedi.
adam 95 te başkan oldu.
zaten seçimler yeni olmuştu milletvekiliydi.
99 daki ilk seçiminde baraj altı bıraktı meclisede giremedi chp.
herhalde chp nın baraj altı kaldığı başka secim yoktur emin değilim.
buna rağmen bırakmadı..
hırsına isteğine diyecek laf yok. kıvrak zekası, espiri kabiliyetine eğlencesine lafı gediğine sokmasına.. ama rte aylardır birilerini mindere çekmeye çalışıyor ve ilk defa muhalefetten kimse bu oltalara atlamıyor allahtan. bu yüzden de kime neye saracağını şaşırdı erdoğan.
ince ise daha maç başlamadan mayosuyla minderde bekliyor olurdu büyük ihtimal.
Yarindan sonra bilmem kac milyon kisi sandikta olacak, siz veriverin cene çalmayı, sandık saati geldi beyler...
akpli kararsızlar secimin kaderini belirlicek...ben chp'nin yerinde olsam bu kararsız secmene yönelik dikkat dagıtıcı bi organizasyon yapardım. Dikkati dagılırsa secime gitmezlerdi...Büyük piknik organizasyonu olabilirdi...100 bin kişiye balık ekmek dagıtılabilirdi. Sonuçta secim için bütceleri var.
başlıkta siyaset var diye bildirim yapıldı,
doğru olamaz dedim. :notr:
martind,
PKK/hdp'liler Türk halkının düşmanıdırlar. Onları seçime sokan da oy veren de suçluları desteklemiş olur. Sen bu yeminli Türk/Atatürk düşmanı PKK/hdp'lilerden tiksinmiyormusun? Onları lanetlemiyormusun? Onlar senin düşmanın değilmidir?
https://www.sozcu.com.tr/2015/yazarl...selesi-901282/Alıntı:
Selahattin Demirtaş bu halk Abdullah Öcalan'ın posterini Kürdistan'a asamayacak da, nereye asacak? Buna alışsanız iyi olur, çünkü biz daha Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz, heykelini" dedi.
Figen Yüksekdağ "biz sırtımızı YPG'ye YPJ'ye PYD'ye yaslıyoruz, söylemekten de çekinmiyoruz" dedi.
HDP milletvekili, Diyarbakır belediye eski başkanı Osman Baydemir devlet aklına mesajımız var, has******in diyorum" dedi. HDP milletvekili Abdullah Zeydan "Kürt halkının gücünü test etmeye çalışanlara çağrı yapıyoruz, PKK sizi tükürüğüyle boğar" dedi.
HDP milletvekili Burcu Çelik Özkan, köy korucularına seslendi, "o keleşi size çevirmesini çok iyi biliyoruz, bu memleketten defolup gideceksiniz" dedi.
Seçim öncesi HDP'nin Batman mitinginde "barajı aşarsak, bizler bulutuz, güneşiz, yağmuruz, barajı aşamazsak, benim meskenim dağlardır dağlar" pankartı açıldı.
Ağrı belediye başkanı Sırrı Sakık ellerinde bayraklarla Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyerek saldıranlara demiştim ki, Mustafa Kemal'in askeri değil, generali olsanız ne yazar, it sürüleri" dedi. HDP milletvekili Altan Tan "CHP yerli inek gibi, dünya kadar ot yedirirsin, sütünde artma olmaz" dedi.
HDP milletvekili Adil Zozani, TBMM çatısı altında, "Kemalizm dediğiniz şey, bir parça Hitler, bir parça Mussolini'dir" dedi. PKK'lılar Ağrı dağında temsili mezar kazdı, mezar taşına "TC" yazdı, TC'nin gömülme töreninde konuşan HDP milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu "Kürtler uyandı, hiç boşuna çırpınmayın" dedi.
HDP milletvekili Pervin Buldan "PKK terör örgütü değildir" dedi. Selahattin Demirtaş HDP, başkan apo'nun projesidir, bunu unutmadan çalışmalıyız" dedi.