senin o zirveyi geçebilmen için biraz terlemen lazım spek efendi...y.t.d.
Printable View
senin o zirveyi geçebilmen için biraz terlemen lazım spek efendi...y.t.d.
bugun geçirdiğimize değdi.y.t.d.
Kagida 5...5.5 deger biciyor analistler kagit 4 u goremiyor.Turk-İs borsa. Kabul gormus Sanayilerde 10/15 lik kagit kalmadi neredeyse.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa'nın robotları çalışıyor bakalım 2 aşağıya bir yukarıya, 2 yukarı 1 aşağı indiriyo çıkarıyor. Bakalım kağıdı ne zaman sürecek tamamen yukarı.
Akbank da 4. çeyrek karı 3.çeyrek karının %48 üzerinde bu hesapla YKB de 11,750 gibi bir rakam çıkıyor Tabi çok kaba bakalım tutacak mı. Yarın ak ile kara bankalarda çıkar ortaya.
Tahmini rakamlardır, Yatırım tavsiyesi değildir. YTD.
Türkiyede hisse senedi alıp üstüne yatan, unutan kaybeder.
Ykbank 3 gün önce yüzde 5,5 yükseldi, şimdi yüzde 5,5 düştü.
Ne değişti, hiç.birşey...
Türkiyede karı görünce alıp kaçacaksın. Biraz daha diye bekleyen avcunu yalar...
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ykb nin karı çok iyi gelmiş.onun için vermişler.zarar getirseydi tavan olurdu...y.t.d.:drunk:
Yapı Kredi Bankası Tuncay Turşucu yorumu.
https://parafesor.net/tofas-yapi-kre...adi-04-02-2022
#YKBNK: 4Ç21 bilanço beklenen 3.322, gerçekleşen 3.558 mn TL Net Kar Oldu
REKOR bir çeyreklik Net Kar
F/K: 4.5'ten 3.3'e düştü
Yapı Kredi'nin 2021 net karı 10,49 milyar TL oldu
Aslında bankaların bu durumda olmasına temettü veremezsiniz tarzında kısıtlamalar neden oluyor, batık şirketlere zorla kredi versin diye engellenen dağıtım normal bir hale dönse bankalar bence uçar. Düşünsenize her yıl kazancının %30-40 'ını verse kimse senet falan satmaz. YTD.
Bu yorumu Akbank forumunda yazmıştım. Bankaların temel problemi bu.
''Ben de bu fiyatlara banka olmaz diye 1,5 sene önce girdim. Hala bekliyorum. Dolar bazında zarardayım. Memlekette ekonomide güven oluşmadıkça, şirket iflasları söylentileri ve buna bağlı batık kredi riskleri normalleşmedikçe, bankaların kurdan etkilenme riskleri ortadan kalmadıkça bankalar bekletecek. Bankası olan hiçbir holding diğer iştiraklerinde geri alım yapıyor. Ama hiçbiri bankalarda geri alım açıklamıyor. Bankalar daha ne kadar ucuz olsun. Onlar da bankaların üzerindeki riskleri görüyorlar herhalde. Gerekirse bankaları feda edecekler. Bir gün bu belirsiz durum ortadan kalkacak elbette ama, iyi yöndemi, kötü yöndemi onu bilmek lazım.''
birileri bugun tahtada .yarın mal geçirmeli .y.t.d
tam düşündüğüm gibi oldu y.t.d.
helal be eksi yaptı:yahoo:
eksi olmanın anlamı yok alalım bakalım ...y.t.d.
Trade ile 0.4 kuruş maliyetl tüm ykb pozları kapadım..Allah bereket versin...
kalanlara bol kazançlar dilerim
Taşınan Açıklar, açıkcılar YKBNK e gelmiş, 11.3 milyon lot açık,
https://i.hizliresim.com/iw5ktpk.PNG
Yapi kredi ve diger bankalar kasalarindaki karlari ortaklarina holdinge daha dogrusu veremedikten sonra neden bankacilik yapsin ki?
Yapi kredi bugun karlari dagitiyorum dese toplamda kac milyari var kasada?
Ytd syg
yine g ...t olmuştur geçen zaman yazık yahuuu..şimdide toparlıyorum ayaklarıyla..gel gel gömelim hareketleri mi..bunlar..nedir ? bilen yazsın...yuhh diyorumm..
20 milyon lotla tahtanın içine yapıp üzerine ne yazdınız...alkış mı tutalım..piravoo o zaman..
Forum da kimse kalmamış. Temettüyü de ben paylaşayım.
OYAK YATIRIM
Yapı Kredi genel kurul onayına sunulmak üzere hisse başına net 0,1065TL nakit kar payı teklif edecek. Bu %8,70
dağıtım oranına ve %3,0 temettü verimine işaret etmektedir
endex düştüğü yere geldi nerdeyse ...bu ise düştüğü yerden bi türlü kalkamadı...ihtiyar bunak iyi bi bedelsiz üstünede tatli niyetine temettü..Buna da iyi bi bedelli yakışır yatırımcısına geçirmek için...ha bakayımm ha...
ANALİZ-Şirket Haberleri(Yatırım Finansman Menkul Değerler)
11/03/2022 10:50:12 ....TTKOM & AKBNK & GARAN & YBNK & VAKBN & HALKB Türkiye Varlık Fonu TTKOMun %55ini 1,65 milyar dolara satın almak üzere anlaştı. Dün akşam yapılan açıklamaya göre, bankaların Türk Telekom daki paylarını yönetmek üzere kurulan LYYnin Türk Telekom’daki paylarını TVF 1,65 milyar dolara almak üzere anlaşma imzaladı. Hatırlanacağı üzere Aralık 2021de Türkiye Varlık Fonu TTKOM hisselerini satın almak üzere görüşmelere başladığı duyurmuştu. Hatırlatmak gerekirse, LYYde AKBNK %36 ile en yüksek sahiplik oranına sahipken GARAN %22, YKBNK %5, VAKBN %4 ve HALKB %4 paya sahiptir. Dün yapılan açıklamaya göre, Türk Telekomun %55 payı için satış fiyatı olan 1,65mlr dolar tutara ek olarak, Türk Telekomun 2021 karından dağıtacağı temettünün %55i de bankalara ödenecek. Biz TTKOMun 2021 net karından %63lük dağıtım oranıyla 3,6mlrTL temettü ödemesini bekliyoruz. Hisse satışı ve temettü beklentimizle bankaların elde edeceği toplam gelir (mevcut USD/TL kuruna göre) ile banka bilançolarındaki en son LYY değerlemelerini karşılaştırdığımızda, AKBNK için 2,1mlrTL (2022T net karın %11i), GARAN için 2,4mlrTL (2022T net karın %12si), YKBNK için 518mnTL (2022T net karın %3ü), VAKBN için 305mnTL (2022T net karın %6sı) pozitif etki ve HALKB için 32mn TL (2022T net karın %0,9u) hafif negatif etki hesaplıyoruz.
.
YATIRIM FİNANSMANIN TELEKOMUN TVFye devri nedeniyle bankaların elde edecekleri kar analizi:
.
-GARANTİ için 2022 kar tahmini 20 milyar.
.
-AK BANK için 2022 kar tahmini 19 milyar.
.
-YKB için 2022 kar tahmini 17.2 milyar.
.
Ben de bu doğrultuda İş Bankasının
2022 yılı karını
-İŞBANK için 2022 kar tahmini 22 milyar TL olarak hesaplayablirim.
bankalar bu yıl temettü ödeye biliyor muydu?
Bu akşam karanlık oda kapanışında, borsamızda zaman zaman görülen, büyük ölçüde GLOBALden (YKBde ise hem global hem de CREDİTden) yüklü miktarda banka, holding ve BİM, TCELL gibi hisselerden tahminen bir yabancı yada bıyıklı yabancı alışı oldu.
Rus oligarklar mı geldi ne? Hayır olsun..!
-YKBde Credit 40 milyon lot, Global 7 milyon lot alım yaptı
- GARANTİde Global 5.5 milyon lot
-AKBANKda Global 6 milyon lot,
İŞBANKda Global 2.2 milyon lot
-KCHOLde Global 1.7 milyon lot
-SAHOLde 1.65 milyon lot
-BİMde Global 950 bin lot
-TCELLde Global 2.25 milyon lot olmak üzere
toplamda 530 milyon TL tutarında son saniye alımı yaptılar.
Bilin bakalım hangi banka
Vay ki vaylar olsun dahdacııı
https://ohaberneydi.com/2022/03/22/s...ransfer-yapti/
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer yukarıdaki haber doğru ise , Ali Koç yerinde olsam , bankanın bilgi işlem , teknoloji , siber güvenlik vb. ne kadar yöneticisi varsa derhal işten kovarım. Bu işi yapan o 2 kardeşe de , eğer ceza almazlarsa bir miktar ödül veririm , böyle bir banka açığı ortaya çıkardıkları için. Çünkü , uluslararası bir şebeke olsa ve parayı bitcoine çevirse , o para biraz zor kurtulabilirdi.
Anladığım kadari ile olay haftasonu gerçeklesmis ve sistem bir noktada bloke etmiş
Benin merak ettiğim gercekten bitcoin alabilirler miydi? Ya da ne kadar alabilirlerdi?
1 milyar usd lik bir hata nasıl olabilir?
O degilde bir lafimda da o 2 kardeşe.
Hesabınızda 1 milyar usd var ve ilk iş iphone ve 2.el Bmw alıyorsunuz. Fakirimizin hayalleri bile fakir ;)
ikinci el BMW ye aslında ikici el cep tel yakışırdı ya..belkide ne bilem.. arkadaşlar çok tutumlu olduğu sonucunu da cıkarıyorum..:he:
Borsalar için Büyük tehlike geliyor. ABD 10 yıllıkları 2,5 u gördü. 3 e yaklaşırsa borsalarda satışlar hızlanır.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3b76d7e3c4.jpg
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bankaların en güzeli bence bu ; Koç yaparsa en iyisini yapar.