http://fs1.directupload.net/images/181009/zovla5n7.jpg
Printable View
60 maliyetim var ne yapayım sizce mal mı alsam çıkmasınj mı beklesem
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
84 e aldım 38 e verdim kemiksiz 50 gitti
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selam arkadaşlar,
bedelli sermaye artırımı yapılabilmesi için defter değeri esas alınır diye bir şart varmıdır? yada bu durumda hangi değer esas alınır bilen varmıdır?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son 1 aydır sadece
bu hisse için allah belanı versin diyorum.
Benim 1 ayda yaşadığımı size allah yaşattırsın
arkdaşlar kimse ben gibi yanılıp şaşıp girmesin ******** kendi oynasın kendi çalsın
giden benim % 50 zarar 0,46 dan aldım 0,31 neyine sevincem allah belanı versin senin gibi hissenin
değerli dostlar biri uyarsa ben girmezdim nalete ben uyarayım
Alanlar kim kankiler
bedelli patlatacak tüm grup şirketleri için bulaşmayın ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son 1 aydır sadece
bu hisse için allah belanı versin diyorum.
Benim 1 ayda yaşadığımı size allah yaşattırsın
arkdaşlar kimse ben gibi yanılıp şaşıp girmesin ******** kendi oynasın kendi çalsın
giden benim % 50 zarar 0,46 dan aldım 0,31 neyine sevincem allah belanı versin senin gibi hissenin
değerli dostlar biri uyarsa ben girmezdim nalete ben uyarayım
satış 0.37 de ne durumda rica etsem
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok mu kademe, alan satan
teşekkürler dostlar..
Yesılden ayrışıyorlar mı acaba YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e53a7b8f3.png
Sent from my iPhone using Tapatalk
Malesef
aç kapa yaparak millete aldırıyor
en son alanların elinde patlayacak
aman dikkat edin beyler
0,46 dan girdim orayı bir görse
allah belasını versin 1 lirasını istemem
Tavani bozdu
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kademe goremiyorum kardeşim. Ama aliş 36, satiş 0(sifir) idi en son.tavandi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar; 0,20-0,30 aralığından girenler bayram yaparken, biz üstten maliyetli olanlar için hala ş.siz hissede maliyetlerimize gelmeis için beklemekten başka çaremiz yok.
Senin yine maliyetin çoğumuzu göre düşük, İnşallah en kısa zaman da sende bizlerde kurtuluruz.
Rabb'im sıkıntılarımızı azaltsın, bizlete bunu yaşatanların da elbet yaşayacağı azaplar olacaktır.
Rabb'imiz elbet yapılanların hesabını soracaktır.
ky ygyo almaz çünkü brüt takasta yyapı sadece kredili ve açığa satış yasağı var kar al yapan kaçar ama yyapı da başı çekiyor bir gerçek bu ara yesil in inşaat işi ile alaksı yok sadece grup şirketi zaten 7,32 den 15.85 gelmesi %116 bir prim demek hayırlısı Allahtan
bende ygyo var
SPK'da tam bir KY düşmanı hisse 1,20'den 0,20 düşerken brüt takasa almaz hisse 0,20'den tepki verir BRÜT takasa alır.
Borsa yatırım aracı değiL KY soyma ve kumar masası gibi, herşey her karar KY aleyhine işliyor. Niye 1,20'den 0,8x lere düştüğünde veya 0,6x lere düştüğünde bu tedbirleri almadın da tepki'ye başlayınca aldıN.
Para tekniği de oyunu da bozuyor. SPK'da Para babalarına çalısıyor.
5.66 dan klnma alıp da erken satan biri olarak nasipten öte olmuyor ama forumlarda çok yanıltıcı yazılar var örnek bedelli yapacak diyor borcu olan her şirket bedelli yapmaz yapabilir de bilinmez adam ne diyor bende mal var alan yok birileri o daireleri alsa zaten sorun yok ama cemas ieyho bunlar batık örnek hayırlısı Allah'tan zaten hepsi dünyada kalacak
görüyorsunuz hep ky satışta
param olsa 0 37 çizerim ama yok malesef
Mavideniz, Nasipten öte si yok dediğin gibi. Rabb'imden gelene şükrederiz. Bu dürüst!!! insanlardan gelince ve dolandırıcılardan insanın zoruna gidiyor.
1 TL'nin altında olan hisse bedelli yapsa kim girer ki hele ki YGYO gibi her gün beddualar alan bir şirkete!!! Kİm güvenir, SPK bedelliyi onaylamaz demiyorum, onlar KY mağdur etmek için 1 TL atında da olsa hisse onaylarlar.