Yarınki taban kaç ola.. mide bulandırdı koskoca işbankasını bize mi yedirirler. Hangi akla hizmet aldıysak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yarınki taban kaç ola.. mide bulandırdı koskoca işbankasını bize mi yedirirler. Hangi akla hizmet aldıysak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Black broker siz daha satamadınız mı kaç gündür işlem oluyor
6000 den 50000 e gittiğinde yorum yapmıştım ama yanıldım
50000 den 1.5 milyona gitti..
Ortada bir mağduriyet var.
Ama 1990 larda alınmış bir karari iptal ettirmek bana göre hayal satın almak.
Eğer bu iptal akp döneminde yapılamazsa ve gelecek dönemde chp kazanırsa burada hayal satın alanları büyük kabus bekliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir sadece kişisel yorumumdur.
Tabana mal dizip alıcıya laf etmek pekte müspet bi davranış değil
Dünya Lideri Reisimiz işbankasının yaptığı bu pisliğin altında kalmaz diye düşünüyorum
Sahte okeyler türemiş yine
Bir dava daha acilmis
https://www.erdem-erdem.av.tr/bilgi-...tifa-senetleri
TTK m. 348/3 ile kurucu intifa senetleri sahibine bir ayrıcalık tanınır ve şirkette dağıtabilecek kârın mevcut olduğu durumlarda şirket kârın dağıtılmamasını kararlaştırmış olsa dahi kurucu intifa sahiplerinin esas sözleşmede öngörülen kâr paylarını alacağı öngörülür.
Kısa zaman da bir şeyler çözülmeyecek gibi.daha yolumuz uzun.
Hissesi olmayan yazmasın zamanından, kimsenin yazmadığı zamanlara gelmişiz.
BDDK'ya CİMER üzerinden kurucu intifa senetleri sahiplerinin alacaklarına ilişkin denetim/inceleme/soruşturma yapılmasını talep etmiştim. BDDK gerekli bilgi ve belgelerin talep edildiğini ve ayrıca konunun kamu hukuku bağlamında bilahare değerlendirileceğini ifade etmiştir.
SÖYLEDİKLERİM/YAZDIKLARIM KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Teşekkürler, emeklerinize sağlık Tar34
Gelişmeler hakkında da bilgi verirseniz memnun oluruz
Bugün duruşma vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sonuç hakkında bilgi yazabilen olursa çok sevinirim.
Taban kalkarsa, fincan kulp flama vs. hepsi çalışır.
Bugün hem işkur hem hem işa taban yaptı. Hayırlısı olsun
ALICI OLDUKTAN SONRA SIKINTI OLMAZ. SABIRLA BEKLEMEYE DEVAM. QUOTE=marabadan;6179104]Bugün hem işkur hem hem işa taban yaptı. Hayırlısı olsun[/QUOTE]
Bu akşam ise işkur öğlenki tabandan döndü, işa tavan yaptı. Mantığı çözebilene aşkolsun
3M hedefi 4M oldu
hayırlı olsun.
YTD.
İşkur dururken İşa yı tavan yaptılar. Beklemeye devam
[QUOTE=iskulelerimagduru;6200391]3M hedefi 4M oldu
hayırlı olsun.
Dölar mı ? 😉
İŞAtr nin 256000 doları gördüğünü biliyoruz. Değer tespiti çok zor. Kişisel düşüncem Kurucuya yakındır diye düşünüyorum. İŞBtr değeri 1. Anadolu Cam B'si Şişe Cam tarafından 24700 lira 3600 dolara imha edildi. 2. Vakıfbank'ın B si hazine tarafından 50000 dolara imha edildi. 3.Dolar bazında borsada 9600 dolar civarı görüldü. Bu değerlerle karşılaştırılıp Mustafa Kemal ATATÜRK'ün mirasına aykırı yapılan kısıtlama sonunda verilmeyen temettüleri hesaplayıp T. İş Bankası'nın gerçek değerini de göz önünde bulundurursanız kafamızda belli rakamlar oluşur diye yorumluyorum. Kisisel düşüncemdir. Yatırım amaçlı değildir.
Tarihini tam hatırlamıyorum ama 1996 lar gibi İŞAtr nin eski yazılarında veya burada eski yazılarda okursanız tarihi ile var
Defter değeri 3 milyon dolar hisse başı karı 1 milyon dolar gerisini siz düşünün
Aslında şu an maldivlerde tatilde olmanız gerekti ama yapacak bişey yok tabii ki. Napalım oralara da torunlar gider artık, bize de bol bol dua ederler, ne vizyon sahibi atalarımız varnış diye
"Emeklilikte Isbankası'na Takılanlar" olarak biz de hakkımızı alabilseydik keşke
Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 3 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2023 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.
Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, satın alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.
Bugün gelen bu kapın anlamı nedir acaba
Her sene gelen rutin bir kap haberi…
KAP Tarihi: 17.05.2022 İstanbul 8. Asliye Ticaret Mahkemesi-2022/276 Esas Duruşma Tarihi: 17.10.2022
KAP Tarihi: 21.06.2022 Adana 2. Asliye Ticaret Mahkemesi 2022/355 Esas Duruşma Tarihi: 21.10.2022
KAP Tarihi: 09.08.2022 İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi 2022/625 Esas Duruşma Tarihi: 13/12/2022 - 10:15
KAP Tarihi: 26.09.2022 İstanbul 16.Asliye Ticaret Mahkemesi 2022/592 Esas Duruşma Tarihi: 29.12.2022
KAP Tarihi: 11.10.2022 Devrek 1. Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) 2022/183 Esas Duruşma Tarihi: 19.01.2023
Bu davalar ile ilgili herhangi bir açıklama / gelişme var mı ?
İsatr sağdan atak yapıp tavan olmuş. Bakalım İşkur buna nasıl cevap verecek