:) buluşuruz elbet yeni hisselerde. Allah yolunu açık etsin kardeşim.
Printable View
Dün 110 milyonluk gayrimenkul sattık deyin, bugün devre kesin.
Her zamanki rezil kağıtsın sinpaş.
Araplar için çooook ucuz kaldı kızılbük. Ben deli bi halka arz bekliyorum..
4 55 mühim...hacimli kırarsa 5 15 e gider
...Dedim ve verdiler... yine topla buradan yukarıdan sat... kağıdı travesti yaptular
Şu bofa yı def edemiyorlar mı borsadan . Mavf ediyor kağıtları adi şirket
Sanırım plan halka arz öncesi brüt takası aldırmak. Bir öncekinde de yine Bofa'yı kullanmışlardı.
Brüt takas bana uyar, inşallah alırlar.
Yok be...bofa geçen gün aldıklarını boşalttı. Çok büyütülecek bir şey değil gibi
Tahta bu kadar toplu ve sahipliyken, üstelik halka arz öncesinde, 3 günde bu kadar kolaylıkla malı toplayıp, aynı kolaylıkla vermesi ve tahtacının buna ses etmemesi mantıklı gelmiyor. Muhtemelen danışıklı yapılan bir işlem.
Son 1 aylık takasa bakarsak Vakıf 7 milyon mal almış, sanki cep to cep gibi.
4 leri taban yaptı , çok belli oldu bu. Bu arada projeleri teker teker servete satıyor. Almanya parası buraya virmanlanacak. Neticede birleşme hususu kapanmış olur
Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar sağlıklı günler dilerim.
Sinpaş Kızılbük projesi hakkında bilgisi olan , güvenirliliği ne durumda olduğu devremülk alan arkadaşlar var mıdır?
Tşkler.
Ah şu brüt takas 3 ay olsaydı ne güzel olurdu. Ah be
Şu brüt bitene kadar 5 50 yi bir geçse, başka birşey istemem, hemen akabinde zaten halka arz talepleri başlar. Sonrası ...
Brüt ne zaman bitiyor
Hacim yok gibi birşey!!!
Bağlı ortaklığımız Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 240.000.000 TL tutarındaki sermayesini temsil eden 240.000.000 adet paydan, toplam sermayesinin %25'ine karşılık gelen 60.000.000 adet payın halka arz edilmesine, ayrıca buna ilave olarak sermayesinin %5'ine karşılık gelen 12.000.000 adet pay için "ek satış" imkanı tanınmak suretiyle bu payların da halka arza konu edilebilmesine ve bu itibarla ek satış hakkı kullanımı dahil Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin %30'unu temsil eden 72.000.000 adet payın halka arz edilmesine ilişkin izahnamenin onaylanması talebiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sinpaş GYO'nın vergi dairesine sunulan 2021 yılı 3 aylık karı 145.015.287 TL
Bu akşam konsolide mali tablp gelecek. Kur farkı zararı haricinde güzel gelir. Kur acıtacak!
İyi bir mali tablo (kur farkı zararı hariç), başarılı bir halka arz ve bedelli... şu an ki fiyatlar bir daha görülmeyebilir... hala almayı düşünenlere sözüm. Ytd
Çok şükür geldi yine yasaklar.
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak
Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde,
Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Sinpaş
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SNGYO) payında 07/07/2021 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut Açığa Satış Yasağına ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı" ve "Emir
İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" tedbirleri
uygulanacaktır.
Tedbirin uygulanacağı son tarih 06/08/2021'dir.
Hayırdır cezayı tahtacısı mı yedi? Normalde kağıtın yükselmesi gerekirken taban yiyor. Bu durumda insanın aklına ne gelir? Bu ülkede borsaya yatırım yapılmaz
Toplam sayıya bakınca, tahtada oyuncu kalmamış olabilir mi 😊
Cezayı yiyen tahtada oyun yaptığı söylenenler. Adamlar bunu bahane ederek saçma sapan taban vuruyor. İnsanin aklı ile dalga geçmek nedir işte budur. Tezgâha bak. Zorla bizi yüklü mal ile buraya taşıtıyorlar. 2 gün daha taban yaparsa full portföyü buraya taşımış olacağım.
Son dakika yap bir güzellikte al oy yukarıdaki lotları. Asıl kağıtımız giderse buraya saplanıp kalmayalım.
Kizilbuk 15.80 halka arz fiyatı nedir ya.
Bu fiyattan satabileceklerini düşünüyorlarsa ya dışarıdan bir alıcı bulmuşlardır ya da saldım çayıra, ne kadar satarsak kar diyorlardir.
60 milyonu satamazlarsa olan bizim kağıda olur.
Heralde alıcısı hazırdır yoksa anası böyleyken yavrusunu gidip yerli yatırımcı alır mı bilemiyorum.
Başarabilir mi bilemiyorum. Pandemi sürecinde muğla bölgesi bayağı değerlendi. Yaptıkları yatırım benim bile ilgimi çekti normalde devre mülklere çok ilgi duymasam da. Yalniz elemanlar hala buralardan mal istiyorlar gibi. Yüklü mal vardı 3 te 1 ini yolladim. Yarın aynı şekilde düşürürse duruma göre aşağıdan yerine koyabilirim.
Hareket için sanırım halka arz sonrasını bekliyorlar. Şimdilik stabil devam ediyor. Muhtemelen halk arz için atlayan da çok olmuş olabilir.
Yukarı vurursa satarım aşağı vurursa alırım. Umarım yukarı vururlar. Saçma sapan hareketler yapıyorlar hem de halka arz öncesi.
Kızılbük gyo/çelik: Halka arzın hemen arkasından fiyat istikrarı için önemli bir fon ayıracağız - ekotürk tv
kızılbüke neden talep gelmedi? sngyo nun haline bakılması yeterli :) bu şirket kızılbük ün sahibi haline bak.
anası bu halde ise balası açılışta nasıl olur acaba :)
Hem sngyo da hem kızılbükte malın çoğu ky de değil. Büyüklerde.sngyo da yüzde 10 oranında sanırım. Hâlâ daha ky ye zırnık koklatmak istemiyorlar:) biraz daha aşağıya vurursa portföyün tamamına yakınını buraya taşırım. Ytd
Kızılbük e para yatırmayı düşünenlerin şirketin sahibi olan sngyo nün durumuna bakmaları fena olmaz:) Yatırım tavsiyesi değildir