Mustafa
Ben acabiliyorum ama sabahtan beri degerler ayni degismiyor
Mesela acc 1.73 gosteriyor bende
Printable View
Artık eurobond alım vakti geldi gibi duruyor ne dersiniz ? Dolar yüzde 5 kazandırırken eurobond fonları yüzde 20 kazandırdı !! Bu fonlarla ilgilenen arkadaşların düşüncelerini bilmek isterim
Fonlar artik her kose yazisinda ve haberde pompalaniyor.mevduattan fonlara giris arttikca fonlar yukselecek borsa yukselecek .ben 25 yillik hayatimda borsaya girmedim ama bu fonlar sayesinde benim de param girmis oluyor ki ben en muhafazakar yatitimciyim .
Acc hisseleri hep artida ve guzel
Tcd hisselerin cokenler iyi cokuyor. Endekste salarsa tcd eksi yapar
Fid hisseleri harika gidiyor
Gozde toplarsa halay cektirir...
Tum acc ye satis girilmistir
20k olarak kademeli hergun tcd ve fid girisi yapilacaktir. Ister dussun ister ciksin. Zararlari kademede hallederim...ytd
Hadi bakalım bugünlük açık :)
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Bence tam tte alma zamani geldi...endekse aait tum hisseler dipte sanki...ytd
Ya portfoy yoneticisi olsam fid in aynisini yapardim
Kafamdaki butun hisseleri almislar...
3 aralıkta 10.000 tl olarak aldığım acc nin 10 günlük karı tam tamınaaaa. 1 tlllleee.bozdur bozdur harca
TEFAS düzeldi
Sn. Kartal spreadsheet kodlarinda ve riskli fonlarda çok katkınız var bizlere :) , teşekkürler bol kazançlar
10 gün önce 162k aldığım acc den 12 TL kar ile ayrılıyorum.
Bu da böyle bir anı...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ACC falan derken kenarda köşede kalan fonları ıskaladı çoğunluk
Mesela STH bugün 3,08 getirmiş
Bu arada hisse fon sahibi olupta BİST artacak korkusu yaşayan bir yatırımcı grubu oluştu.
9k aldim 350 tl kar yaptı
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tte girincem ama para yok acc satış verdim salıya hesaba para geçicek
Geçen hafta çıksaydım belki ama bu saatten sonra en az ekstra 10k almadan çıkmam acc den. Bugün de korkutuyor ve canımı çok sıktı ama neyse🤔
Gram altınları zararına satıp tte girdim [emoji847]
Şunu da söyleyeyim fon yonetimine. Ulan gerizekalı madem düşüşe oynuyon dip yapmış hisseleri niye topluyon. Bi bırak bi sal
aman Allah'ım, öğlen bıraktığımızdan bu yana coşku artmış. dax'la yarışıyor sanki. bu kadar hıza ne gerek vardı anlamadım. neler oluyor böyle. artık bambaşka bir trent mi başlıyor?