Kötü gidişat devam ediyor,fark 4 puana çıktı.
Ali koç la bir türlü olmuyor.
Kan değişimi şart.
Printable View
Kötü gidişat devam ediyor,fark 4 puana çıktı.
Ali koç la bir türlü olmuyor.
Kan değişimi şart.
bu gece ali koçun çıkıp ben aday değilim demesi lazım. bak o zaman yarın hissedeki performansa tavan tavan gider. ama nerde o günler. bu adam bu takımın başkanı olduğu sürece bu takımdan artık bir şey beklemiyorum maalesef. yazıklar olsun. senin yapacağın transferede, lan zamanında yapsan şu transferleri bugün hepsi alanyaya karşı sahada olacaktı. böyle kazma futbolcularla sahaya çıkıp puan kaybetmeyecektin. çok yazık. çok yazık. gs hiç bir şey yapmadan elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur bu ligde. yatırım tavsiyesi değildir.
Hocayla ne alakası var.Bir sürü pozisyona girmişsin,penaltı da gelmiş sen 2 kaleyi bulan şutta biri saçma sapan olmak üzere 2 gol yiyorsun.Bizim millet ne meraklı ya hemen hoca yemeye.
Ayrıca ben Ali koç seçilmezse hisse uçar gider fikrine katılmıyorum.Hisseyi yıllardır bu kadar başarısızlığa rağmen uçuran kişi Ali Koç’un kendisidir.O giderse borsada fener hissesinden pek bişey beklemeyin.Bu kadar başarısızlığa rağmen hala haftasonu yapılacak seçimde Ali Koç’a oy veren fenerliler haindir benim gözümde.
Yarın hisse yine 1 TL ler civarında düşüp, 12,40 ların altına mı inecek ???:vk::vk::plc::rtfm:
evet yarın hisse % 3-4 geri gelir büyük ihtimalle. eğer bir sürpriz olmazsa ali koç cenahından sıkıntı büyük. çünkü bu ali koç en iyi transferide yapsa zamanlaması hıyar gibi. adam gibi zamanında transferi yapsana, morinyoyu göndersene be adam. neyi bekliyorsun. bak şimdi bu senede çöp oldu. ayıkla pirincin taşını. şimdi yönetimi bıraksa yeni yönetimi kimse suçlayamaz. o da sütten çıkmış ak kaşık gibi rahat rahat bu seneyi geçirir. nasıl olsa hocayı ben getirmedim, futbolcuları ben transfer etmedim. takımı ben kurmadım. vs. v.s. iş iyice boka sarabilir yani. yatırım tavsiyesi değildir.
teşekkürler hırslı malum beyefendi...
senelik maliyeti 300.000.000 Euro olan takım hem de kendi sahasında kendi seyircisi karşısında senelik maliyeti 10.000.000 Euro olan Alanyaspor karşısında 2-2 berabere kaldı...
ismini değiştirn
HASRETBAHÇE yapın...
bir de TV'ye çıkıp tarftara ümit veriyor...
umarım Peder ve Kardeşi onu Holding'e sokmaz...
ne ayak varmış be...
hangi yüzle aday oluyor bunu anlamakta güçlük çekiyorum. sanki holding yönetiyor. mali başarıymış. caarrrttt kapa kağaaatttt... kardeşim sen spor kulübü başkanısın. fb nin şampiyon olduğu senelere bir bakın bakalım mali olarak ne kadar borcu vardı. mali olarak çökmüş durumdaydı o yıllarda ama takım takır takır şampiyon oluyordu. kardeşim sen şampiyon olmak zorundasın başka çaren yok. bankalar birliğinden çıkacakmışta yatırımlar yapacakmışta yahu buna oy verenlerin aklından zoru var demektir. yatırım tavsiyesi değildir.
Bay hırslı
Senelik 300.000.000 euro masraf ile kiltlediği takımın
Senelik maliyeti 10.000.000 euro olan bir Anadolu takımı karşısında REZİL bir sonuç almasının ardından
YİNE SAÇMALADI
Ali Koç: "Bu maç, seçim öncesi yapılmış bir operasyondur!"
https://pbs.twimg.com/media/G1E8DdiX...jpg&name=small
https://pbs.twimg.com/media/G1G7FmDW...jpg&name=small
sen neden bu topçulara senede 300.000.000 euro maaş vereceğni taahüt eden ve klübü bağlayan sözleşmelere imza attın
neden bu güruh sahada görevlerini yapmıyorlarda saçma sapan gerekçelerin arkasına sığınıyorsun
normali karşı takımı gol manyağı yapılması gerekirken
her REZİL sonuç arkasından
hakeme bok atmak nereye kadar haklı bir gerekçedir ?
Babanız, Holding'in kapısındaki güvenlik görevlisine sıkı sıkı tembih etmiş !!!
düz tabanı buraya sokmayın
https://tele1comtr.teimg.com/crop/12...i-mourinho.png
Fenerbahçe eski teknik direktörü Jose Mourinho, Ali Koç hakkında konuştu. Mourinho, "O ayrıldığımdan beri defalarca konuştu ama bizi eleyen oyuncunun (Kerem Aktürkoğlu) neden o maçtan sonra transfer edildiğini hiç açıklamadı." dedi.
https://www.tele1.com.tr/foto-galeri...izligini-bozdu.
malum beyefendi hiç haz duymadığı halde
fanatik ötesi con conlu sakalcı/hanutçu soner medyasına
gurup şirketlerinin reklamalarını verdirmiş...
malüm seçim var medyadan gol yemek istemiyor...
aynı şekilde sözde Türk Milliyetçisi/Atatürkçü ama
yaşadığı yer İsviçre olan başka bir medya baronunun
medyası ile kapışmış
seçim arefesinde arayı düzeltmişti...
çoook hırs dolu çook....
Ek 30643
akd bugün anlık
Alanyasporlu oyuncular
İzzet,,adanademirspordan geldi,,piyasa değeri 250 bin yuro,
Maestro,,,o da A.demirspordan geldi,,piyasa değeri 2.5 milyon yuro.
Fenerbahçenin 20 milyon yuroluk oyuncularına futbol dersi verdiler.
Neymiş,,,parayla oyuncu kalitesi ölçülmezmiş,,,iyi bir ckud ekibin olacak,araştıracak,inceleyecek,kabiliyetli gençleri takıma kazandıracak.
Hoca diye getirdiğin adam mühendis sonradan futbolcu hoca olmuş. Hiçbir başarısı olmayan adam. Kumar oynayacak sene mi.
Ya iyi hoca getirdi koç kadro rezildi iyi kadro kurdu hoca kötüydü. İlk maçında tspor maçın başında kırmızı görmüş 3-4 tane atman lazım atamadık
Son uzatmadaa ts atsa berabere bitecek dersini al kardeşim biraz geçen hafta kurtardın ikinci hafta yine aynı değişen bir şey yok bu çapsız hocayla anca bu kadar iste
kazara ali koç başkanlığı kaybederse pazartesi burada cümbüş olur. ama adam üyeleri mutlaka bağlamıştır. çünkü bu işleri iyi beceriyor. 7 senede hiç şampiyon olamayan takımın başında kalabilmek büyük maharet ister. aziz yıldırım morinyo dedi adam hemen buldu buluşturdu kendi getirdi seçimi kazandı. yoksa şuan çok başka şeyler konuşuyor olurduk. neyse kadro iyi teknik direktör fena sayılmaz eğer yönetim değişirse bu takımın hem ligde hem de avrupuda hala şansı var çünkü taraftar desteği bu durumda bile hala devam ediyor. yatırım tavsiyesi değildir.
Kulüp başkanlığı,parti başkanlığına dönüştü,koltuğu bırakmak istemiyorlar.
Bir menfaatleri var ki,istifa etmiyorlar.
koskoca ali koç fenerbahçe başkanı olsan ne olur olmasan ne olur. sen başkan olamazsın olsan olsan başkanın finansörü olabilirsin ve bu çok daha faydalı bir görev olur senin için ve kulüp için.7 senedir şunu anlayamadı veya anlamak istemiyor. kardeşim bu şirket değil bir spor kulübü. burada tek başarı ölçütü var şampiyonluk. yoksa bilançoda kar/zarar etmişsin bir önemi yok. bulacaksın parayı alacaksın en iyi oyuncuları ve her sene gs gibi şampiyon olacaksın bukadar basit. yazıklar olsun. yatırım tavsiyesi değildir.
ali koç tff ye gitti bir hışımla ne oldu ? tutmayın küçük enişteyi modunda geriye döndü. yahu bari bir şey yapamayacaksan efelenip koskoca camiayı rezil etme. otur oturuduğun yerde. pazar günüde inşallah emekli ol git artık şu kulübün başından. taraftar artık senden umudu kesti niye anlamamakta direniyorsun.
Bank of 8.5milyon lot vardut13.07 makiyer 1.5 milyon âdet zararına verdi 12.94 anlık hepsini verirse temkinli olun akd takip ediniz
yarın sadettin saran kazanamazsa kulübün ilk puan kaybında yine seçim seçim diye ortalarda kimse dolaşmasın. bakın fırsat ayağınıza kadar geldi. haydi fenerbahçeliler yeni bir başlangıç yapmak için ne bekliyorsunuz.
Vizyonu sadece parasından kaynaklı parayı al içi boş Bi kere aziz başkan gibi Bi başkan olsaydı osimen i kiralık teklifi gelseydi aziz başkan affedermiydi hemen imzayı attırır Dı ne oldu osimen almadı da şampiyonluk gitti 30 milyon şampiyonlar liginde gelecek para gitti yani bu adam fb de başkanlık yapamaz o niteliklerde değil şampiyona yapamıyor ama herkese Bi laf zenginlikten oluyor fb bu kadar şampiyon olamaması ın tek suçlusu birde borca bakın böyle bir borç olur mu onu bunu yüksek fiyata satmış mış sadeleştiğinde borç 21 milyar haticeye kimse bakmaz neticeye bakar netice 21 milyar borç şampiyonluk yok fb bunu haketmiyor
kongre sanki sadettin saran lehine gelişiyor. demekki sportif başarı yoksa finansal başarı hikaye. burası bir holding değil spor kulübü. şampiyon olamayan gider. tek başarı ölçütü sportif başarıdır bunu anlayamamış sayin ali koç.