herhalde gene ozdemirin malini aldilar...satta kurtulak senden busefer dokulecek gibi
Printable View
herhalde gene ozdemirin malini aldilar...satta kurtulak senden busefer dokulecek gibi
Benden bilmeyin vallahi 1 lot almadım param yok.
Ucar abi tahtadan çabuk vazgecti. Bir de değer yatırımcısıyım diyordu. Bizim tahtada spek101 dersini veremeyen spek404 dersini hayatta geçemez. TL bazli karlı bile verebildiginden şüpheliyim Uçar abi icin. Dolar bazli zaten hiç bulasmamaliydi. Esas merak ettiğim; asıl spek/patron ne zaman ben buradayım/buradaydım diyecek? Artık olay para kazanmayı gecti. Alistik portföyün deli gibi gidip gelmesine . Bir sirket borsaya acilmissa operasyon yememe gibi ihtimali yoktur batmadığı müddetçe . Nice kuruşluk hisseler nerelere gitti. Bu namussuz da gidecek de önemli olan bizim elimizde varken gidecek mi???
bugun arkadasimin biri yanima geldi tabi bende ekran acık...hissesini karla satmis ne alayim diye bana soruyor..ekranimda turgg yi sordu alayimmi dedi dal dedim..550 lotu 202 ye kadar cizdi... 750 lot da 199.90 emir atti...hani ozdemir abi okuyorsan burayi anla millet kazandiigi parayi arsaya yatirmaya basladi...demem o ki sıkıldınsa sat hazir alici var ken
Bütün sığ hisseler gitti burda spekbe ne kadar meydan okursanız adam goturmuyecek canı ne zaman isterse çok can yakacak galiba
sermauyesi düşük ve lot sayısı az olanlar gitti bizim eşşek gideceği yok ********in
bu koca tahtalar giderken kucuk yatirimci yokmuydu...burasi serbest piyasa alan alir satan satar..bence ozdemir ucar bile bu tahtada kucuk yatirimci cunku sermayenin yuzde 5 ni bile gecememis bir kisi...bu adam mi bizim canimizi yakacak...adamin maliyeti belli zararina satarsa da kendi bilir...o da almis para kazanmak icin peki ozdemir bu kadar mali kimden aldi? ve kime satacak?
patron izin vermezse hiç bir yere götüremezler herkes uçara takmış kafayı
TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre Beşiktaş, Şişli, Kadıköy’de yeni konut projelerinde 1 metrekarenin fiyatı 200 bin lirayı aşıyor.
Şirketin İstanbul’un 12 ilçesindeki çalışmasına göre yeni konut fiyatlarının*‘en uygun’*olduğu yer Esenyurt.
Türkiye’de iktidarın politikaları nedeniyle enflasyon ve hayat pahalılığının önüne geçilemiyor. Bunun üstüne, birikim sahiplerinin düşük faiz ortamında enflasyondan korunmak için gayrimenkule yönelmesi ve yükselen dolar sebebiyle inşaat maliyetlerinin fırlaması fiyatları iyice uçurdu. Türkiye genelinde haziran sonunda konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 180’i geçerken, ortalama konut metrekare satış fiyatı 10 bin liraya kadar çıktı.
Bu gidişatı durdurmak için iktidarın attığı adımlar da fayda etmiyor.
Hürriyet’ten Gülisatan Alagöz’ün haberine göre*İstanbul’da konut talebinin canlı olduğu 12 ilçedeki çalışmaya göre standart bir yeni binada en ucuz konut Esenyurt’ta. Bölgede metrekare satış fiyatı 12 bin liradan başlıyor.
Merkezi ilçelere yönelince metrekare fiyatı 95 bin liraya çıkıyor.
İstanbul’da site içinde yeni bir ev almak istediğinizde en uygun metrekare fiyatı 30 bin TL. Yani 100 metrekare ev en az 3 milyon liradan satılıyor.
Yine merkezdeki ilçelere bakıldığında 1 metrekarenin fiyatı 200 bin lirayı aşıyor.
Şubatta ne diye kendini deşifre etti o zaman? Hele hiç gereği yokken. Meydan okuma değil miydi? Adamin seceresini araştırdık. Kac tane leşi var bistte. Ama gel gör ki turgg ona mezar oldu büyük ihtimalle. Takaslardan anladığım pilini pirtisini toplayıp mali malini aldığı adamlara iade ediyor.
Algı sadece sn illuminator.
Bu oyunlar herdaim oynanır.Oyubun bir parçası düşün.
Sn Caziler in dediği gibi ucarlik bir durum değil
Bir zamanlar Acemsah vardı .Şu an yazıyor mu bilmiyorum.
Aynı durum Yataş ta yaşandı.
2 liradan aya çıktı .
O döneme götürdü beni bu hareketler.Benzer Oyunlar bitmez .Tepe kadro ne derse o.
Sayın barsisasanata acemsah tanırım burdan bana asuzu demişti sabredip bekleyemedik bende kusuratli var maliyet 13 yazıyor bekledeysim şuan zengindim..bundada sabredecegiz bakalım ne yapacak
Bunca yıl sonra arazi arsa olmuş sayılır artık. Dolar bazında halka arz fiyatının altında işlem görüyor. Bundan sonrası için işin kötüsüne ve iyisine hazır olmalıyız. İyisi ciddi bir fiyattan malımızı satma şansı vermesi. Daha iyisi ciddi spekülatif bir fiyattan malımızı satabilmemiz. Bunlar iyi olasılıklar. Kötü olasılık ne derseniz şu anda yaşadığımız derim Yani bu fiyatlardan işlem görüyor ve baskı altında. Kötü olanı yaşıyoruz zaten. Bu fiyatlardan bir arsa satış ya da şirketin devri sözkonusu olursa ki bu bir muvaza satış olur. Bu yaşadığımız kötü durumun tescili olur. Daha kötüsü Türk ekonomisinin daha da batağa girmesi halinde tüm piyasa ile birlikte bizim fiyatın da pul değerine düşmesi olur.
Bu durumda kötü şıkkkı halen yaşıyoruz. Toplam dört şık saydım. Daha kötüsü için ekonominin iyice batması gerek. Durum görece stabil kalacaksa ve patrondan bir kazık yemeyeceksek iyi ve daha iyi seçenekleri daha yaşanabilir senaryolar.
Bunu niye yazdım. Eğer dolandırıldıysak ve patron kötü niyetliyse bu zaten gerçekleşti. Biz zarardayız. Bunu yaşıyoruz.Yok burada patrondan kaynaklı bir kötü niyet yoksa ve bu baskı sadece mal almak amaçlı ise o halde önümüzdeki dönem için ümitlenebiliriz.
Kartal’da yepyeni bir proje hayata geçiyor. Az katlı yatay mimari anlayışı, Göl ve Millet Bahçesi’nin yanı başında, Adalar karşısında Emlak Konut güvencesi ve Yıldızlar İnşaat.....
Ekgyo değerleme raporunu bulabilirsiniz haberlerin de .%35 ile anlaşma yapmışlar 2022 3 çeyrek başlamış 4 yılda tamamlanacak proje.
Ticarî ve konut emsal bizden düşük yükseklik bizden düşük ve truzim imarı da yok.
Toplam proje 3 mlyr tl civarı raporu okuyun.
Bize örnek teşkil etmemekle beraber lokasyon yakın sayılır zaten imarı olan bir bölgede.
Kartal giderek hareketleniyor.
https://www.yildizlar.com/yeni/yildi...berDetay&id=90
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Az bir hareket getirelim bakalim ne olacak…
Tahta durdu
Tahtada harbi dümen var . Gerçek alici geldiği zaman alis satis bıçak gibi kesiliyor. Baska zaman olsa alan satan o biçim. Derinlik izleyince bul karoyu al parayı hesabı...
defolun gidin diyor bize spekmi patronmu belimizi büktü nasıl bir tahta bu hicmi tepki vermez
Piyasanın bütün psikopatları burada ona hiç şüphe yok.
Egolar tam gaz ben dahil [emoji16]
Olay para kazanma kaybetmeyi çoktan geçti.
Uçar verdi ver bakalım malın bitince daha ne verecen o zaman bekleriz.
Bizim tahtada en sabırsızı ucar abi çıktı. Bakalik Warren buffet amcanın dedigi dogru çıkacak mı? Borsa sabirsizlarin sabirlilara servet transfer ettiği yerdir diyordu..
En azından spekten baska mal verecek adam yok onu tescilledik.
Birde adamın bu aralar yukarı gitme isteği olmadığı sadece kalan mallarını satmaya çalışıyor olduğunu mu anladık.[emoji16]
Birisi satacak ki onu alacak biri olsun en azından.
Spek efendi hayrına iş yapıyor.
Hey patron patlat bedelsizi şenlensin buralar
Alayı okumuş çocuk bunların.
Nami değer değer yatırımcısı [emoji16]
Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim umarım herkes gönlünden geçen fiyata satar malını ve bir an önce süreç tamamlanır.
İnşallah amin
Benim gonlumden 4 haneler geçiyor kismetse
artist ozdemir ucar, mal alirken kap attiydin hic zorunlulugun yokken...artist ucar, simdide atsana kap haberi sattim diye...altinada not düş...benim capim degilmis elime yuzume bulastirdim diye
Sattimi acaba
Pekler para kaybetmeyi sevmezler
Para kazanmanın bu kadar zor olduğu bu Dünya'da, kolay para kazanmak (hele de para cambazın elindeyse) kolay olur mu hiç? olmaz tabii. Polyanna olmaya gerek yok. Benim anlamadığım, sanki satılan lotların başında satanın adı yazıyormuş gibi yorumlar yapılıyor. Ben bu gün satılan 4 bin küsür lot dahil hiç birinde uçar veya uçmaz ismini göremedim. Bildiğim kadarıyla bu adamın maliyeti 180-190 civarıydı, 270'e gittiğinde neden satmadı da, bu seviyelerden satmak için debelensin ki? Bir de, yazdıklarından anladığım kadarıyla ve ismiyle de uygun bir abimiz var. Onun da gazına çok gelmemek lazım diye düşünüyorum. Bazen, onun patron olduğunu bile düşünmüyor değilim:))) Eeee ne de olsa burası borsa kim kime.... demişler. Konu para olunca babana bile güvenemezsin... YTD.
Valla babana bile güvenme gaza hiç gelme allah akıl fikir vermiş analiz yap riskini hesapla işlem yap.
Iyi niyetinden asla şüphe etmesin paydasim. Keşke patron ben olsam tek yön gökyüzü olurdu.
Son olarak speklere eskisine yenisine bugün ters köşe oldunuz demi hem anası hem danası nasıl alislar sağlam demi. Daha çok beklersiniz bu kafayla yakında bütün mahalle burada kartal da .
Ulusal emlak kampanyası vatandaş ev arsa alamadım diyenler gel 1 lot al senin de arsan olsun 2 milyon kişiyle sınırlı kampanyamız [emoji16]hakikaten böyle bir kampanya olsa herkes 1 lot alsa ne olurdu acaba
en an 15 kisiye 1 lot aldirdim kimsede niye demedi...sizlerde 1 lot aldirin en azindan yatirimci sayimiz yuksek gozukur
Bu kağıt neden devamlı düşüyor ben şimdi çözdüm olayı.
Ben dahil ne kadar ihtiyar heyeti varsa bu şirkette babası dedesi vs. Herkes burada bize genç delikanlı lazım bizim kanımız durmuş. [emoji16]
Ne kadar sağlamcı varsa burada ehh bu kadar sağlamcı tek yön alır satmaz.
Ehtiyar takımı arsa dedim mi alır yatar kulağının üzerine.
Ben buna zaten bist şirketi olarak hiç görmedim.
kartal belediyesinin meclis oturumu ayin 21 ne kadar... yani haftata cuma gunu son...insallah itirazlar red edilirde şu 18 madde uygulamasina bir an once gecilirde bu baski ortadan kalkar hi nepze...18 madde de en fazla 2 yada 3 ay bekletir bakarsiniz bu işin icinde kartal belediyeside girmis bi supriz yapip 1 ay icindede 18 ci madde uygulamisini bitirirse aralik ayinda yeni tapular gelir...işte o zaman yeni yil bize ugurlu gelir...az kaldi arkadaşlar sıkın dişinizi...
Korunması gereken yapılar ve alanlar
MADDE 18 – (1) İmar planı ve mevzuatına göre muhafazasında sakınca olmayan yapılar arazide ölçülerek, uygulama sonucunda, asgari parsel büyüklüğünü karşılamak kaydıyla, mümkünse müstakil olarak bir imar parseli içerisinde bırakılır.
(2) Üzerinde korunacak tescilli yapı bulunan parsel ya da parsellerde; tescilli yapı ve koruma alanı, bir imar parseli içerisinde kalacak şekilde düzenleme ortaklık payı alınır.
(3) 21/7/1983 tarihli ve 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında; korunacak alanlarda yapılacak her türlü arazi ve arsa düzenlemesinde, uygulama yapan ya da onaylayan idare tarafından korunan alanlardan sorumlu kurum, kurul ve komisyonların uygun görüşü alınmadan, uygulama dosyası tescil işlemi için tapu müdürlüğüne gönderilmez
18. Madde öyle çok fazla büyütülecek bir durum değil. Kısa sürede çözülür yeterki şu itiraz işleri bitsin.