Okijen'm; kıyı kefali kıyılarda dolanıp durur yokmu kokmuş olta yeminiz mesela;zizil,angona,handoşira,kolebeza vb ..hayrına atıver kıyılarda dişe dokunur bişey bulamamış aranıyor..:kahkah:
Printable View
Eyvah eyvah yazıklar olsun.başka diyecek bişey bulamıyorum ..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dostlar ihlas dolar grafiğine bakan oldu mu ?:whistling:
-------------------------------------------
Sevgili spek, sende bir bak istersen:evil:
Wise'm görünen o ki olta atma ve kefal konusunda sen uzmansın. Kefali bilirim ama olta ile yakalamayı pek bilmem. Hele o yazdığın olta yemlerini hiç duymadım. Hangi yörede kullanılıyor?
Ben çevirme ağ ile kolayından bol bol yakalamayı tercih ederim. Sen de bu kadar yem ile uğraşma önüne bir tane top at, ya da bir elma şekeri al gerisi kolay.:kahkah:
am otu mücahit senin de haverirlerinde amını gütünden sikiyim orosbunun cocukları paramı bul etiniz allah belenızıı versin
Sxkler milletin moralini bozmak için elinden geleni yapıyorlar. Aşağılık münafıklar...
Okijen'm,balık yemi olarak daha horoşafla vardı ama neyse geçelim onları dediğin gibi biz top niyetine ip yumağı yuvarlayalım önüne sonrada inşaata doğru çekelim ipi sonrada elma şekeri verelim :kahkah: bu projeyi sen buldun sen buldun sen bulduuunnn (Okan Bayülgen,ben buldum ben buldum ben bulduuummm çocuk reklamından yola çıkarak:oleyo:) tebrikler..:kahkah::evil::kahkah:
Cevad Asude,matkap sana hitap ediyor hadi cevap ver veremezsin çünkü adam sapına kadar haklı hatta damının kiremitlerine yapışmış yosunları sökse sonrada damından içeri girse haklıdır çünkü sen zalimlerin,hırsızların,dolandırıcıların uşağı ve dolaylı yoldan ortağısın ihlas şirketlerini överek yüksek fiyatlardan küçük yatırımcıya gömen sensin öyle utanmaz arlanmaz doymaz kuduruksunki sen çıkarların için bahçendeki darılarınıda biçtirirsin herkeseee..
Başka siteden alıntıdır....:oleyo:
kartaltabancasibuyuk kartaltabancasibuyuk
19 saat önce
0 Oy
işlem hacmi bana göre düşük bu tuzak olabilir.
CEVAP VER
merhalet_kusuotmez_1930 merhalet_kusuotmez_1930
22 gün önce
1 Oy
bu işlem hacmi ile asla ve asla 1 TL nin üzerine atmaz.atabilmesi için günlük işlem hacmi 50 milyon TL üzerinde olmalıdır.
.................................................. .................................................. .................................................. ................ yorumları yapan Nicklere bakarmısınız;:bravo::oleyo: kartaltabancası büyük (Matkap) Merhalet kusuötmez (o da Mercury.59) çok uyuşuyor kanımca :evil:
Kuduruk doymaz Asude,işte bende tam da onu anlatıyorum buradaki mağdur olmuş yatırımcı kardeşlerime,sana sormalı diyorum çünkü sen 1.07 tl ve 1.40 fiyat aralığında ihlas holding sahibi harami CO yüz milyon lotlar satarken sürekli hisse hakkında olumlu haberler methiyeler yağdırıyor pompalyordun burada uçacak kaçacak babında halbuki biz seni sürekli uyarıyorduk yatırımcıları yanıltma sebep olma günahlarına girme diye ama senöyle bir yüzsüz,hayasız,karaktersiz bir insansınki geçmiş yorumlarını bulup getirip örnekleriyle yüzüne vuruyoruz ama sen o kadar oynak bir iblis dansözsünki bu seferde başkalarının üstüne atmaya çalışıyorsun kendi suçunu o yüzden matkap haklıdır diyorum hem önce damına konuyor sonrada hemde bahçendeki darıları biçiyor sende oh yarabbi şükür diyorsun yani özetin budur..Benim 1 adet dahi ihlas holding hissem yoktur çünkü bende senin abartılı hisse övgülerin sonrası 1.32 tl den alıp sonrada 1.07 tl den satıp yüklüce zarara uğrayanlardanım sırf o yüzden başka garibanlar mağdur olmasınlar diye burada yazıyorum Matkap'ın yavuklusu...
Kul hakkı yiyenlerin, yanında duranların , günahlarına ortak olanların, destek verenlerin, Yüce Allah'ın gazabı ve azabı üzerlerine olsun..Allah bahsettiğim zalimleri,merhametsizleri,hırsız dolandırıcıları,vesile olanları ıslah eylesin..Amin..
Senin ben yalanını sxyim. Dana hisseleri sattıktan sonra burada kolbastı oynamıyor muydun?
Madem elinde hisse yok burada ne sxm arıyorsun?
Ayrıca ben kimseye hisse al sat tavsiyesinde bulunmadım. Bunun suç olduğunu benden daha iyi biliyorsun. Zarara gelince ben bedelliye de katıldım. Hata ettim katılmakla.
IHA Halka arzı onaylandı
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=52
Mbeyaz,hayırlısı olsun diyelim..
Mücahit Ören çok tehlikeli bir vatan millet haini ve aynı zamandakul hakkı yiyen zalim bir soyguncudur..Borsada işlem gören 5 şirketinin içini boşaltmış soymuş soğana çevirmiş o da yetmezmiş gibi son zamanlarda yapmış olduğu yüklü bedellilerle ceplerini kasalarını doldurmuştur artık bahsedilen 5 şirketi fiyatlarındanda anlaşılacağı üzere EX olmuştur malümunuz üzere fırsat buldukça hala vur kaç taktiği uygulamakta yani ne çarparsa mesela;İha haberini 1 gün önceden alıp ihyay'ı tavan yaptırdı o gün ve sonraki gün volesini vurdu hisse 0.91 krşlardan 0.83 krş'a geriledi iki kere devre kesici yedi göstermelik o yine yapacağını yaptı..yani demem o ki İHA'nı arzıyla son vurgununu yapacak Mücahit Ören denilen kul ve yetim hakkı yiyen soyguncu din taciri zalim...Devleti yönetenler bu şahsın böyle olduğunu bildikleri halde onu koruyup kolluyorlar peki neden koruyorlar ne minnet borçları ,mecburiyetleri var bu şahısa ben hala çözemedim..28 yıldır anladık dünyalar senindir şunu bunu yaptık şöyle böyle başarılara imza attık şirketlerine övgüler yağdırıyorsun be merhametsiz Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz şirketlerine yüklü paralar koyan yatırımcılarına ne verdin kaç kuruş koklattın sürekli musluklar senin cebine aktı üstelik sürekli zararlar açıklayarak devlete bile vergi vermedin içini boşalttığın sonrada hileli şaibeli batırıp garibanların paralarını dolaylı yollardan çaldığın İhlas finans faciasını unutmadı bu millet hatta kendi çalışanları bile bu konuda beddua ediyorlar şimdide hangi yüzle halka arzda bulunuyorsun amerikan vatandaşı mücahit Ören diye sormazlarmı adama..Ytd..
Borsaya bir hisse daha katıyoruz ve aşağı yukarı borsanın yüzde biri ihlas oluyoruz.çok büyük bir oran.Sayı olarak En büyük yatırımcı bizde.Artık bize bist yönetimi de dahil hiç kimse raçon kesemez,Biz istersek borsadan tüm arzlarımızı çeker yen kerizler pardon krızler yaratırız,tabiki bizim aleyhimize kimse karar alamaz.Yani şimdi epeyce hatta bayağı,hatta çok büyük bişey olduk.herkes haddini bilecek,bu başarımızı kıskananlar çatlasın.Biz ne dersek o olur,bitti...
Şimdi tüm sosyal dedikodu formlarında her 5 altı dedikodunun biri ihlas ve şü adı neydi,ismi ona benzer çok olduğu için unuttum.Boşver ha mamut kel ha kel mamut neyse.Öylesine reklam kampanyası yurutuluyorki akıllara zarar.Haklı veya haksız bir kampanya uf uf uf bune reklam,bu kampanya kim tarafından yürütülüyor,tabiki belli.Reklamı bilen bilir,.Reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdır.
Sakın yazdıklarımı kaale almayın sakın yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin,yazdıklarım ytd değildir olamaz..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili wise dostum. Yazdıklarına katılmakla beraber ekleme olarak ben müco-it'in, baba mirasına konmuş bir mirasyedi, yeteneksiz, koca bir holdingi idare edecek liderlik vasfından yoksun ve bir kukla olduğuna inanıyorum. Hal böyle olunca da holding haramilerin eline geçmiş durumda ve çalan çalana. Dikiş tutturması zor. İşte böyle ite kalka, habire bedelli sermaye artırımları ile, halka yeni arzlarla, ordan burdan dilenerek ayakta durmaya çalışıyor. İçerdeki fareler de gemiyi her yerinden kemirmeye devam ediyor tabi. Köklü bir değişim ve o hırsız avanesi değişmeden bu işler zor düzelir gibime geliyor. Hadi hayırlısı..
:kahkah:
sevgili spek , allah iyiliğini versin... de hadi düşürceksen düşür çıkarıcaksan çıkar, az buralar heycan olsun 3 karakterle flim dönmez :evil:
endex nereden nereye, sense hala neler yapıyosun ky yiz diye bukadar şey etme ama :yahoo:
Çok haklısın kadim dost güzel insan Sayın Oxijen kardeş o zaman Devlet yetkili kurumları acil olaya el koysun yatırımcı vatandaşlarını daha fazla soydurup canlarını yakmasın mağdur etmesin mesela İhlas grup şirketlerine kayyum ataması yapıp problemi kökünden çözebilir Fetö'nin şirketlerine el koyduğu yandaş şirketler demeyip duygusal davranmayıp adil ve adaletli davranıp kayyum atayıp şirketleri iyi yönetip kar'a geçirdiği gibi ilaslarda da neşteri kararlılıkla vurabilir pekala yapabilir ama malesef yapmazlar,yapamazlar çünkü kuyrukları amerikalı müçotakis'in elinde.. Çok acıdırki Fetö'den farkı olmayan kanunları dikkate almayan bacaksız fırıldak soyguncu şahıs istediğine istediği gibi ayar veriyor,verebiliyor korkusuzca.. Ağlayanlar devleti yöneten şahsın tavsiyesini dinleyip dolar'a,Euro'ya faiz'e,altın'a vb.yatırım yapmayıp borsa şirketlerine yani imanlıdır,inançlıdır kul hakkı yemez diye ihlas grup şirketlerine yatırım yapan mağdur vatandaşlarımıza ağlasın...Allah hepsini ıslah eylesin....ytd....
Kıyı kefali;:kahkah::evil: bu emojileri anladık eyvallah seninle özdeşleşmiş ancak şu son bir o yana bir bu yana :yahoo: yumuşak emojine anlam veremedim sanırım topunu inşaata kaçırdıktan sonra direkt muhatap (Nail) olduğun usta keserinden yediğin mala sapından sonra bu emojiye sahip oldun ve apolet taktın:bravo::kahkah: biliyorum sonradan oldun..:hah: Hayırlı olsun..:oleyo:
Alıntı Originally Posted by relevans Yazıyı Oku
Çok haklısınız. İhlas Finans'tan sonra bu tiplere halka arz hakkı vermek son derece hatalıdır. Spk bir sürü saçmalık yapan bir kuruluştur, zamanında Sabah gazetesini ikinci kez halka arz edeceklerdi fakat vatandaşlardan tepki görünce vazgeçildi. Spk ne yanlış yapıyorsa kasıtlı olarak yapıyor. Emsan ve Lio yağın tahtası kapalı ancak bu firmalar hala üretim yapıyorlar. Latek de yönetim kurulu başkanı vatandaşın % 2,5 hissesi kalarak, bilançolarını açıklamadı diye bahane uydurarak kapattı. Hisselerin çoğunu satıyor ama faturayı satan değil alan küçük yatırımcılar ödüyor. Bunların hepsi tezgah ama kimse hatayı bilmeden yapmaz. Her hatanın bir bedeli vardır Ama kendilerine sorsan firma iflas etmiş diyerek durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Bir tane doğru düzgün işlerini görmedim. Ülkemizde hata yapanlarla ve hırsızlık yapanların ceza aldığına hiç rastlamadım. Yani bu olaylar gelecekte de yaşanacağı muhtemel bir durumdur.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................
:yes::ok:sayın relevans,çok haklısınız aynen katılıyorum sizlere 20 yıldır borsada haksızlıklar diz boyu ama ülkeyi yöneten şahıs malesef mağdur yatırımcı vatandaşın sesini özellikle duymazlıktan geliyor tavrını hep haksızdan,zalimden,zenginden,güçlüden,dolandırıcıd an,hırsızdan yana koymuştur bu güne dek çünkü o da aynı yollardan geçip zengin olmuştur yani demem o ki;''imam oturursa cemaat altına kaçarmış''mücahit ören hepsinin açıklarını gizli saklı ne varsa biliyor o yüzden fetö'den daha tehlikeli olan bu şahısla uğraşamıyorlar yada bulaşmak istemiyorlar o da fırsatı ganimet bilip köpeksiz köy bulmuş değneksiz geziyor astığı astık kestiği kestik ''Ali kıran baş kesen'' misali gibi vesselam..Allah sonumuzu hayr eylesin..Not:Aynı zamanda bende LİO Yağ mağduruyum o hissede ne dolaplar döndüğünü çok iyibiliyorum önce 17 trilyonluk bedelli sermaye artışına izin veriyorlar sonrada bir ay içinde Kemal unakıtan'nın olumsuz açıklamalarıyla şaibeli ve hileli bir şekilde iflas ettiriliyor arkasında binlerce yatırımcı mağdur oluyor..Koç holding (mustafa koç) şirketi alıp kurtarabilirdi ama sonra ne hikmetse vazgeçti ama dediğiniz gibi hala üretim yapılıyor Lio yağ markası altında piyasada satılıyor (şok marketlerde görmüştüm)..:yes:...
Sn.Visem, aynı durumu egs holdinge de yaptılar. Taze halka arzdı, rekor bedelli sermaye artırımı ve kapanış.
Tüm sermaye mi elimden aldılar...
İyiki varsın cehennem.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin 1512 olduğu gün lalelerin işlediği konuya bakın.
Tamamen olumsuz algıya oynuyorlar......
Bu topik İstanbul Borsasında yaşanan tüm olumsuzlukların anlatılacağı yer mi?
Gidin başka yerde bitlerinizi dökün......
Ştt mezarci, isler nasil ekmek cikiyormu:kahkah:
https://www.instagram.com/reel/CVQvi...dium=copy_link
Günaydın kadim dostlar güzel insanlar..Hayırlı sabahlarıız olsun...Sayın forum yönetimi,bedenen ve ruhen kirlenmiş iblisin emirlerine telim olmuş ahlaki anlamda kokuşmuş zihniyetteki insanların yapmış olduğu edep,haya,terbiye ,gayri ahlak,i nahoş yorumlarını temizleyerek ayrıca çevre ilaçlaması yaparak buradaki iyi,dürüst ve güzel insanların yüreklerine su serptiniz sabırlarımıı ferahlattınız ,sağ olun,var olun,teşekkür ederim..Not: Kişiler kendilerinin aynasıdır dolaysıyla yaşantıları neyse kendilerinden bilirler işi yani ne yiyorlarsa karşı tarafa ondan ikram etmeye kalkıyorlar biz almayalım hepsi sizin olsun sizi gidi din,vatan,millet'i kullanan soyguncu,çorbacı takımları siziii elbet bir gün keser dönecek sap dönecek bir gün hesap dönecek çünkü Rabbimiz olan Allah'ın hesabı ve adil adaleti çok büyüktür şüphesiz mutlaka tecelli edecektir..İnşallah..y.t.değildir..
Para Ajansı Ekonomi İhlas halka arz sonuçları açıklandı kaç lot dağıtıldı?
Salı ve Çarşamba günleri talep toplayan İhlas Haber Ajansı halka arz sonuçları açıklandı mı? Halka arz sonucu kaç lot düştü? Merak edilenler¦
İhlas Haber Ajansı A.Ş (Şirket) paylarının halka arzı 26.10.2021 ve 27.10.2021 tarihlerinde Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile Borsa İstanbul Birincil Piyasada gerçekleşmiştir.
Şirketin çıkarılmış sermayesinin 42.000.000 TLden 64.000.000 TL ye artırılması nedeniyle ihraç edilen 22.000.000 TL nominal değerli paylar halka arz edilmiştir. Şirket paylarının halka arzında 1,00 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 4,60 TL olarak açıklanmış olup, belirlenen halka arz fiyatı ile halka arz büyüklüğü 101.200.000 TL olarak gerçekleşmiştir. Halka arz, Borsa İstanbul Birincil Piyasada Borsada Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış yöntemi ile yapıldığından, herhangi bir yatırımcı grubuna tahsisat yapılmamıştır.
Borsa İstanbul tarafından paylaşılan verilere göre talep sonucunda halka arz büyüklüğünün toplamda 10,64 katına denk gelen 1.076.516.242 TL karşılığı filtre edilmemiş 234.025.270 nominal değerli talep gelmiştir. Halka arza toplamda 73.432 olarak yatırımcı katılmıştır. Şirket paylarının halka arzında yatırımcı grubu bazında dağıtım bilgisi aşağıdaki tabloda yer almaktadır
İhlas Haber Ajansı (İHA) Hakkında;
İhlas Haber Ajansı (İHA), 4 Ocak 1993 tarihinde kurulan Türkiyenin ilk özel Türk haber ajansı.İhlas Holdinge bağlı olarak Türkiye içinde ve Türkiye dışında 35 ülkede çalışmakta olan bir haber servis sağlayıcısıdır.
145 büro, 500e yakın kamera, görüntü transferi için 78 adet data hattı, Bağdat, Basra, Moskova, İstanbul, Kahire, Paris, Londra, Washington, Berlin, Kabil, Frankfurt ve Ankaradaki 14 ü canlı yayın aracı olmak üzere toplam 26 adet uydu uplink sistemi ile çalışmaktadır.
Ürettiği haberleri yurt içinde ve yurt dışında pazarlamakta, altyapı ve teknik imkânlarını medya kuruluşlarına kiralamaktadır. 100 civarında medya kuruluşuyla çalışmaktadır.
> https://t.me/paraajansi
sitesinden alıntıdır.yatırım tavsiyesi olmayıp bilgi amaçlıdır.
Grubun 5 hissesi de kuruşlardan işlem görüyor tek haberajansı 1 liranin üstünde işlem görecek tabi onu da ilerleyen sürede kuruşlara indirmeseler
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Y.T.D.
Cok yakinda buranin MORUK larindan kazandigim la geri gelicem. 1.17 den cikmistim. MORUKLAR 0.54 taban mi yoksa 0.32 ler geri gelebilirmi gorecegiz veya 2001 de ayrildigi endexe mi uyacaklr. . MORUKLAR in ayak takimi burda agizlarindan kopuk cikarak yazacaklarmi? Vay MORUKLAR vayy, manipulatorleri bile bin voltla carpanlar vayy.
arkadaşlar günaydınlar bunların bilancoları ne zaman acıklıyacaklar
Şimdi bir eken seçimde akp nin kazanamadığı ve akp sayesinde ayakta duran ihlasın iktidar değişimindeki durumunu merak ediyorum.
O zaman yeni iktidar derse ki, gel bakalım mücait ihlas finans mudilerine ne verdin? Kalan paranın faizi ile birlikte bir hesabını yapalım derse ne olacak?
Endeks 162 bin oldu hala 110 binli endeks fiyatları hatta altında endex çıkıyor onlar hisse fiyatlarını dahada aşağı basıyorlar endex düşünce zaten doğal olarak fiyatlar düşmeye başlıyor ihlassız mücahit ören'nin 6 şirketinin hisse fiyatlarında alavere dalavere şaibe hile entrika film ne ararsan mevcut bir Allah'ın kuluda çıkıp sen ne yapıyorsun böyle diyede hesap sormuyor..Bu şahı ihlas finans mağdurlarına 5 kuruş para verdiği yok o defter çoktan kapandı bitti gitti günahları boyunlarına ancak mücahit Ören hala mağdurlara para ödüyormuş gibi kendini piyasaya lanse ediyor millette zannediyorki ihlas holding ve iştirak şirketler hisseleri o yüzden nominal fiyatların oldukça altında diye değil arkadaşlar şahıs şirketlerin tüm gelirlerini yıllarca ihlas finans mevzuunu bahane ederek sümen altı ediyor gizli hazinelerine bu paraları akıtıyor ayrıcada borsa endeksi yükselmesinde düşüşünde elindek tümşirketlerin hisselerini veriyor yatırımcının kucağına isteyene yüklüce veriyor bu güne dek talep edip alamayan oldumu olmamıştır sonrada alt kademelere düşürüyor hisseleri sen ben bekleyelimki hisseler yükselecek zararımızı kurtaracağız..Babası öldükten sonra bu şahıs dahada merhametsiz zalim bir insan olmuştur..Babasının sağlığında bayramlarda hisseleri bir iki tavan yaptırıyordu vatandaş bayram harçlığını çıkarsın diye o zamanın yatırımcıları bunu biliyordu şimdi oğlu hep bana hep bana bir sana bir bana yok kaldıki biz böyle olsun derdindede değiliz uzun vadeli yatırımcıyız 20-30 yıldır bu şirketler hiçmi kar etme arkadaş..Devlet yönetenler ve spk lütfen sesimizi duyun ve mücahit Ören'i bir araştırın soruşturun milyonlarca insan haksızda bir o mu haklıdır Allah aşkına...
Siyasete bağlamayın burada.Akpartiden önce de vardı bu çete.Ve o zamanlar en büyük vurgunları yaptılar.Neden kimse dur diyemez bunlara onu tartışalım.2000 in başında tahtası kapanmıştı yaw.%95 düşüşle aylar sonra tekrar tahtası açılmıştı.Doymamışlardı çünkü.Oyun çok ********ce idi adını ihlas koyarak nerde bir saf müslüman iyi niyetli varsa mahkum ettiler.
Sn mustican, bu ülkede artık azerbaycan modeli seçim olup iktidarı asla bırakmazlar.
2. Teorim ise ülkeyi savaş politikasına sokup beş yıl daha yonetimi elde tutmak.
Bunların hiçbiri olmasada gelecek yönetimin umrunda bile olmayız... çünkü bunların tasmasını kim tutarsa karşı tarafa havlayacakları için her gelen hükümetin işine gelir dolayısıyla vatandaş yine ortada...
Tek tesellimiz Allah'ın oyun kuranların ve tuzak kuranların en iyisi olmasının tecelli etmesini beklemektir.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.