:):):)bende kendi kurumumdan istifamı gericektim :):)
Printable View
:):):)bende kendi kurumumdan istifamı gericektim :):)
Celik hocam . Yalnız belirli bir miktar borsaya yabancı girişi oldu . Bu konuda görüşünüzü alabilirmiyiz ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ozgyo pirimsiz 3.4 civarına cıkmalıydı..afyon pirimsiz 6.7 civarında olmalıydı sanko pirimsiz 15.20 aralığında olmalıydı daha bir sürü böyle hisseler var elimizde
gsray bu hafta listeme alıp almama konusunda cok düşündüm yenince zaten tavan yapacağını tahmin ettim bu yüzden yazmadım pazar günü cimbom 4.10 üzeri kapanışlarda orta vadede güzel marj bırakabilir YTD
Iyi geceler cümleten
Çelik hocam merhaba,
Sizdeki primsiz hisselerin bir son listesini çıkarsak, biz de hergun kumbara mantığı alım yapsak, böyle bir liste hazirlamanizi rica etsem?
Teşekkürler.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik hocam bu sanko ne olacak
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanının olumlu konuşmasıyla borsa costu . Bankacılık koptu . Yapıkredi tavan . Şekerbank ve albaraka biraz sessiz kaldılar...
Dgate baktım günlükte hafif bozulma var haftalık grafiği önüme aldım izliyorum sabırlı olalım
Burdan ky için satış fırsatı vermesi . Yükselişin daha da olabileceği sinyalini veriyor . Teknik ve temeli iyi olan bist 30 , ucuz olan bankalar şeker, albaraka , ve Celik hocanın belirteceği hisseleri takip etmek iyi olacaktır...
Çelik hocam Afyon u ne yapalım [emoji846]
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün mali endeks coştu. Sanayi geri gitti.
Merak etmeyin sağlıklı çıkışlar böyle başlar.
Elindeki hisse neden düştü diye moral bozmayın.
Yabancı girişli mali endeksin öncülük ettiği yükselişler dalga dalga borsa ya yayılır, sonuçta herkes kazanır...
İyi akşamlar tukas ile ilgili yorumu olan var mı? endeks iyiyken neden geri gidiyor acaba :)
Çelik Hocam; sizden bi bfren yorumu alabilir miyim...
Afyonun hikayesi 10 sene önce bitti, dost acı söyler ama gerçek olan bu. Ben İMKB-30 daki bankalara yöneldim. Takibimde Oyakc var.
Gaza gelip bankalara hemen atlamamanızı öneririm... rast gele alım yapmayın.. Çelik hoca nın da yorumlarını takip edin derim..
Endeks bugün dolar bazında,
8. aydan gelen düşeni ve 3. aydan gelen düşeni kırdıktan sonra 2018 den gelen düşene dokunup kaldı... 2013 den gelen düşen için yolu daha uzun.. Çelik Hocanın iyimserliğiyle paralel hareket ederse orayı da 2021 yılı içerisinde kırar herhalde... Orası kırılırsa erken emeklilik ve dünya turu falan inşallah hepiniz için... :))))
YTD..
Çelik Hocam PNSUT dikkatimi çekti bugün. PNSUT için bir iki kelam ederseniz sevinirim..
Çelik hocam SNGYO hakkinda değerli yorumlarınızı paylasir misiniz ???