14,80 den thy shortları kapatıp longa döndüm...
Printable View
14,80 den thy shortları kapatıp longa döndüm...
Bozkurt seni de bindirdi trene :)
Ben de hulk taşıyorum sabırla.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
banakalım kapanışta pasta nasıl olacak
https://i.hizliresim.com/06jnoO.png
Bu hareketlerin tek açıklaması adamlar resmen pılınızı pırtınızı toplayın defolun gidin demek istiyorlar. Piyasa profesyonellerinin bile baş edemeyeceği hale geldi burası
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
830 milyonluk ne sattı bu adamlar? Bunun sonucu sadece %0.61 ise :) Tuhaf short olasım da var. Petkim vs alıyor diğer taraftan satıyor.
mesala garan 28 mılyon eksı bankalarda satısta
Bugün xbank usd bazlı son yükselişin
Fibo % 50 seviyelerindeyiz
usd bazlı altı olursa sakat
Yani olurda şaş kaza endekis 80binlere neyim düşse, bankaların hali ne olur orasını bilemiyorum
Gerçi artık endekis 100binin altını asla göremiycek.
862 mılyon oldu bofa da satıslar.daha evvel boyl tek kurumdan satıs ben gormedım goren de sanırsam olmadı ılla karsı bacaklar vardır ama hıc olmadı
sahsen ben 115 ila 130 arası bı yerler beklıyorum ama ne zaman tum mesele burda
BOZGURT stock hocanın hedefı için....bu ay 165 kapamalı.....15k daha ekle.....nısan sonu 25k yapar........çok beklersın...yada benım sıstem paatlar:thumbdown:
1 günde 860 milyon net mal satacaksin. Hedge siz karşı bacaksız. Gömlekçi gunlukcu temelci teknikci bir olur arkadan bir dalar hayatın boyunca unutamazsın. Tabi ki çift bacaklı viop destekli muhtemelen de pair işlemler. Izleyelim bakalım.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lambent abi olur olmaz bilemeyiz abi görücez bakalım nolucak, dediğin gibi pek umut yok şuan ama belli olmaz bu işler
Yonca satıp ereğli alıyorlar, yani endekisi bırakmıyorlar
dahada onemlısı bu gun 1 tane tabanda hısse yok.nasıl neden nıcın demezlermı?
Bankaları sata sata bitiremediler. Dolares bakalım günü kaç kapatacak
görünen o ki vob bir tur daha aşağı gitmek istiyor....
Yarın için gaplı açılış havası var?
Avrupa uçuyor, acaba birileri mal mı çıkıyor, sata sata bitiremediler bankaları. Bari geri alım falan açıklasalar
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/6RAopQ.png
Yoksa bütün olay istifa eden müdürde miydi?:oleyo:
noluyyı bu dolara.....alıcı gelıo
Dolar 7.77 den döndü döndü yoksa... Bakalim nacinin isi zor bu sefer faizi 200 mu 300 mu 500 mu arttıracak...
umarım yarında sopalı olmaz. olursa sayet kafa goz dalarlar.ıyı aksamlar.
bu arada dıs arenalar yukarı
dax %3 artıda.....
Bi terslik var ya,du bakalım yakında kokusu çıkar.
akşam seansında alırlar......Buradan kura sözlü müdahale bekliyorum dolar şuan 7.704 .....euro 9.158....
bu ay ki rakamlar.....imzamda .......155.158 aralıgı gecılılmezse hedefler ne olur gorelım.....orta vadelı projeksıon vıob için...