şimdi asıl soru dolar ve euro bu seviyelerde iken yabancı girişi olur mu? Eğer olursa döviz kurunda hızlı bir gerileme ve özellikle yabancı fonlarda ciddi düşüşler görebiliriz.
Printable View
şimdi asıl soru dolar ve euro bu seviyelerde iken yabancı girişi olur mu? Eğer olursa döviz kurunda hızlı bir gerileme ve özellikle yabancı fonlarda ciddi düşüşler görebiliriz.
dolar an itibari ile 12.29, Euro 13,85 çok hızlı yükseldi.
Öğleden sonra bir miktar geri çeklme olabilir.
Dolar bugun asiri yuksek merkez kuru niye dussun?M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osd icin bugun kotu -gelir gibi
3 donede kotu dolar.tahvil.cds.
Nzh ne yapar bilemem
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
RPD deki kalan %50 lik payımı da satmıştım, hesaba bugün geçecek. En erken yarın yeni fon alımı emri verebiliyorum. Yarın sabah yabancı fon alış emri girsem yurtdışı tatili nedeniyle perşembe alınmış olmaz sanırım. Gerçi şu ortamda hangi tür fon alınır, kestirmek de zor, mantığın kalmadığı yerdeyiz sanki.
Amerika persembe tam gun cuma yarim gun tatilmis
Bende yarin 13.30 oncesi yab.alim girecem cuma oglende hesaba gecmesi gerekiyor.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz kub ve kıs alabilirdin dovizden dolayi bugun kub ve kís aldimM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez bankası kuru 12.15 açıklamış. orada bile manipülasyon dönüyor :)
Saat 1530 da kur 13 tl idi
12.15 aciklamis ama 5 saatlik ortalama aliyor dogru olabilirM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...gindeki+kurlar
Burada açıklama var.
Sizin gibi tecrübeli arkadaşlara tavsiye haddime değil , nacizane önerim ; döviz bazlı fonlardan artık kaçmak gerek. Bu cumaya kadar ne olacaksa olur diye düşünüyorum. Sonra canlar yanabilir. Bu nedenle TE4, YFV , PDD gibi fonlar az ama garantili getiri sayılabilir.
15 Temmuz'da Türkiye'ye darbe yapma çalıştı dedikleri Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırım yapacakmış
https://twitter.com/TurkishFacts4U/s...34152694255620
Bu ülkede döviz varliklarin trade'e konu olmamasi ve hep elde tutulmasi gerektigi bence gayet iyi anlasilmistir.
Saygilar.
Merkez kur % 8.81
Amerika borsalar dusuyor.Mrkz.8.81 kurla yabanci fonlar yarin ne yapicaklar acaba.
Yay ve mjb bugun eksi getirdi.
mb bugun kapanış kuru nedir
Kur bu seviyeler gelince bist gene ucuz kaldı.
Artık bir süre daha düzeltme falan gelmez gibime geliyor.
Para suyunu çekene kadar partiye devam.
Ne dersiniz.
Ustad bu mrkz kurla yarin yabancilardan eksi gelen olmaz dimi
Bugun yay eksi geldiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün faizler inanılmaz oranda arttı, bakalım faize dayalı fonlar sıyrılabilecekmi bu durumdan
ZGOLD ZİRAAT PORTFÖY ALTIN KATILIM BORSA YATIRIM FONU günlük getiri %11,4
Muhtemelen rekordur.