Aydın'ı koyun kovalamış puhahahahahahhahahahahaha:
Aydın'ı koyun kovalamış puhahahahahahhahahahahaha:
Bir hisse
10 tavana 2.5 kati
12 tavana 3 kati
15 tavana 4 katina gelir
Bu bilgi de amme hizmeti olsun
Gangardasligi öldumü
din gardasligi öldumü
Yetis ya katar
Yetis
Allahu akbar
Hustadlar
Bu adamlar sabahtan beri iciyor sarhos olmadi
Ben neden boyle oldum
Suan ajdayla duet yapiyoruz
Katar ile suudi anlasinca pek Türkiye'ye ihtiyaçları kalmadı
Bakalım x.50 olunca ucuz senetleri stok ederler
Günaydın oba!
Günaydın oynak beyim!
Herkese bol kazançlı hafta dilerim!
Sokayim boyle ise
İlk defa boyle birsey soyluyorum
Cunku endeks arti da yada hafif ekside
Dolar ekside
Gel gorki kagitlar kan agliyor
Cahil halki kandirma oyunlari
Allah belanizi versin
Doğru başlığa yazınca herkes atlıyor. rastgele bir başlık seçtim, kusura bakmayın. Dün Antalya da bir köşe ciğerci de 4 şişman adam sohbet ediyordu, kulağım istemeye istemeye duydu. genelde fon işlerine pek girmem. Borsa ve döviz trade ederim lakin adamlardan biri - ITP öyle böyle değil aga, üç haftaya kadar %12 alıp çıkacağız. o zaman bana dua edeceksiniz ama ben duayla doymuyorum malum hesapları ödetirim - türü konuşup duruyordu.
hemen telefondan neymiş bu ıtp diye araştırdığımda iş portföy fonu olduğunu öğrendim. Duramadım adama '' Kusura bakmayın istemeyerek te olsa sizi duydum. Bir fon üç haftada nasıl 12 getirecek ki, bakın geyik yapıyorsanız açıkca söyleyin '' dedim. Adamlar hayretle bakarak birisi - Birader ne fonu ne donu , sen bak işine. bizim dilimizi anlamazsın - dedi. Bu konuşmadan çok etkilendim ve burada ki tecrübeli speklere sorayım istedim. Yemleme dedikleri olay mı acaba ? yatırım tavsiyesi değildir.
Simdi bizim kagitlarin her biri eksi 2-3 ya
Yarin bunlar arti 3-4 yapip farki kapatacak mi?
Yoksa her gecen gunu arayacakmiyiz
Mk soyuyorlar resmen
Nerde spk
https://www.spk.gov.tr/Home/Iletisim
Böyle bir adres var internette. Ankara da değilim, olsam gider kontrol ederdim.
P gecistirirler
Sinirden neye basacagimi sasirdim
Bence sorun borsada değil sizin seçtiğiniz hisselerde
Borsa güya düştü düşüyor deniyor ama düzgün hisselerin fiyatı hala çok yüksek. Mesela ben almak için bekliyorum ama çok pahalı. Kısa zaman önceki fiyatları ile kıyaslıyorum.
Ulen lunatic ustad ulen lunactic ustad
Oturdun angora evine keyfin yerinde
Salliyorsun oradan bizim zavalli dikmene
Unutma dikmen milletin efendisidir!
Bak beni dellendirme otelin heryeri kirar doker sana harabe birakirim
Aaah itne aaaah
:kmk:
Gerginlik yok üstadım. Hem sen nasıl tatildesin yaw, tatilde ne işin var borsa morsa ile..yok yere geriliyon
Bist30 hisselerine bakarım ben sadece. Son 1 ayın dibinden oldukça yukarıda olan birçok hisse var bakarsan
Evin yerleşme eşya vs işleri de zor. Birsürü iş arasında bide onlarla uğraşıyom. Ama durumum çok iyi şükür