11.11 ıtıbarıyle sıstemın gosterdıgı rakama ulastık...ıyı tradeler
Printable View
margin saatini beklemeden gömmüşler. ilginç :wu:
galiba yarın buralar karışacak.
mb o kadar kötü bir durumdaki ne karar alsalar durumlar kısada düzelecek gibi gözükmüyor.
1560 dan beri 5 dk satta..robota bağlayanlar parayı götürdü..:oleyo:
oyunagelen çok üzüldü diye 1 tane ceton attım 1541 lönk. Aşağı saldıkça piramid yaparız salarsa. Kimse üzülmesin burada bedava para dağıtıyorlar her gün bugün benim param sana yarın senin paran bana.
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
39d
ABD’liler “Türk ortaklarımızın burayı korumak konusunda istekli olmalarından son derece memnunuz†diyor.
Biz Türkler istekli değiliz.
AK Parti istekli.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
1 sa
THY: Bangladeş, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Nepal ve Sri Lanka’dan gelen yolcuların Türkiye’ye girişi yeni karar alınana kadar yasaklandı. Fakat bu kişilerin Türkiye üzerinden transit seyahat gerçekleştirmelerinde bir engel yoktur, bu ülkelerden uçuşlarımız devam ediyor
Dow pozitif güçlü olacak, onu görünce yukarı alır diye düşünüyorum, ama geçen yükselişte mali alan pastalara bakınca satmış gözükmekte.
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
1 sa
#Altındağ'da ne oldu?
Battalgazi Mahallesi Muhtarı: "2 yaralı genç bulunuyor. Birinin durumu iyi... Diğerinin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Saldırganlar Suriyeliydi. Mahallede hem Türklerin hem de Suriyelilerin dükkanları tedbir amaçlı kapalı"
Ankarada oturanlar bu olay anlatıldığı gibimi
kardeşim reis en geç üç günde bir ekrana çıkıyor, bunlardan birinin tcmb aylık toplantısının öncesine denk gelmesinden daha doğal ne olabilir ? yok manidarmış da, yok reis konuşacak diye düşüyormuş da, falan filan.. ne kıt zekalı tiplersiniz
reisin konuşacağı tek önemli şey- ne olacak bu mülteci işleri ?
153 650 hedef noktam geldı .....burdan kar alabılır sortlar
akçay, şu toaso ile niye ilgilenmiyon, 30 liralık araba yüzde 40 yaptı on günde..
41 altına gelirse yıkılır bence
1535 ek yabalım 3/10 lönk olduk mal mıyız neyiz...
paraları hamuduyla götürecek heralde nosfecagri abi, üc ceton makinayı dellendirmesin :kahkah:
du bi ceton da ben ilave edeyim 1533 den
Reisi küçük görmeye kalma , o konuştu mu , ormanda bütün hayvanlar susar.
Konuşmada on kaplan gücündedir:oleyo:
nerde la bu 1 haftadır alan yabancı:drunk:
her yer kıpkırmızı. ne güzel :)
ohhh misss.
yelle pala. :he:
Arkadaşlar kolay gelsin
bugün okkalı zarardayım
yaklaşık bir aydan fazladır hisse vadeli long
endeks şhort açıyordum
dün akşam 1566 lar geçilmeyince biraz şhort lazım idi
ama açmadım
bugün sabah piyasayı takıp etmedim
işlerim var idi
bunda yükselişe inanmış olmamın (şartlanmış olma diyelim )etkisi elbet var
fakat yinede şhort açıyordum
bugün olmadı
ve henüz şhort açmış değilim
longlardan ciddi zarar var.
benim acımdan
şuan görülen en düşüklerin altı olmamalı
en düşük altı şhort açmaya başlarım meçbur
vede long kapamayada başlarım gibi
toaso yazdık 3 dk sonra tahta yıkıldı 41 - 40 :shh:
bu arada vadeli spotun altındaydı, ama vuruş esnasında vadeli yıkılmadı, yarım kuruş kadar verdi ve alttan üste geçti.. olacak bi şeyler ama bizim shortu skuiz etmese bari.. kozaa ve isctr shortları temiz para yazdı, ama bu sıkıntılı
TPRAS -3,20...GARAN -0,22..ikisi de endeks 30 kağıdı..
bıraz longta ben attım
Henüz birinci çinko
Günün sonu üçüncü çinko
yarın tonbalaa:drunk::drunk:
thyao vadelisi 12.25 e gelirse oradan sağlam LONG denemesi...
x30 boru gibi ayı formasyonu yapıyor. 1530 üzerinde kapatamazsa trend dönüşü başlayabilir.
200 günlük kaç oluyor?
https://yetkinreport.com/2021/08/11/...iha-yapamasin/
Şimdiye kadar [çabalar] Türk hükümetini yıldırmadı ve Türkiye’nin Rusya’dan ikinci bir S400 sistemi satın almakta olduğu bildirildi.
F35 müşterek taarruz uçağı programından çıkarılmasına ve yaptırımların uygulanmasına rağmen, Türkiye’nin eylemleri bir NATO üyesi ülke olarak sorumluluklarına aykırı davranmaya devam etti.
Onbinlerce afganı aldık iş tuttukları, kabil havaalanının bekçiliğine de talibiz bir türlü tatmin olamıyorlar?