VİOP -%080 açılış,zaten bugün cuma,sanırım bugünde borsaya dayak faslı,neyse akşam kapanışında herşey belli olur...ytd.
Printable View
VİOP -%080 açılış,zaten bugün cuma,sanırım bugünde borsaya dayak faslı,neyse akşam kapanışında herşey belli olur...ytd.
Ons altında sert düşüş 1680-gr 976.
TOKİ kampanyasıyla ilgili bakan kurum tv lerde geziyor
“Başvuru ilk gün 250 bin, yok 500 bin, şimdi haber aldık 1,5 milyon, bankaların önü kuyruk”
Yaw arkadaş ne kadar çok başvuru o kadar dar gelirli o kadar fakir fukara
Bu sayının övünülecek ne tarafı var ben anlamadım
20 yıldır iktidardasın müracaat eden fakir sayısıyla övünüyorsun gerçekten enteresan
Borsada eski yabancı yok !!!-Yerli Yok !!!...Peki borsada kim var ???,kiminlen gitti bu bankalar ???...24 miyar dolar giriş oldu ülkeye kaynağı belirsiz,bu para nerede harcandı ???
Üstelik eleştiri olmasın diye sosyal medyaya baskı,zaten işlemler başlatılmış,osmanlı,vahdettin,iktidarı eleştirme yani,bunlar yem, işin özü muhalif kesime baskı seçime kadar devam edecek, bu günlerde çok dikkatli olmak lazım !!!,heryere el atmışlar panik halindeler,peki sonuç,abbas yolcu,geride enkaz:he:
Garanti yine taban 21.58,İş bocalıyor 8.50:plc:
yonca ya pala el attı..
Garanti taban bozdu 22:plc:
Garantide büyük oyuncular olduğundan ne yapacağı belli olmaz,şu anda onların savaşı var,tabandan 22.50 yaptı birden 21.80,kısaca basit hisselerdeki olaya benzedi iş:notr:
EUROUSD paritesi SON 20 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYELERİNDEN BİRİNDE...
bende duymuş olmayın
Almadin mi Garanti'yi yani? Iyi gel sana Is Bankasi alalim o zaman.
Hem bankayi hem partini desteklemis olursun. Ama titrek parmak olmayacaksin, secime kadar tasiyacaksin.
Herifler milletin icine allah korkusu sokmak isteyecekler mi bakalim. Tabanlara hafta sonu iyi aglar yatirimci. Yoksa bugun normalde tepki tavani gelmesi gerekiyordu.
http://share.matriksdata.com/Images/...1107266612.png
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), koronavirüs nedeniyle haftalık can kayıplarının Mart 2020'den bu yana en düşük seviyeye geldiğini duyurdu. DSÖ yaptığı açıklamada Kovid-19 ile mücadelede bitiş çizgisine gelindiğini belirtti. Ayrıca, Kovid-19 ile birlikte maymun çiçeği salgınında da küresel oranda düşüşün sürdüğü aktarıldı.
X100
3200/3224 aralığında haftayı kapatsa bie benim için yeterli olur..tarihi TL zirvesi 3715 gibi..
Is Bankasina siyasi baski var senelerdir. El koydum, el koyuyorum diye her allahin gunu. Sirf bunun icin, yani siyasi tehditi bertaraf etmek icin Sise ve Oyak Grubu yavrularini birlestirdi (yabanci ortak amacli).
Demem odur ki degisim gelecekse Is Bankasini bu fiyatlardan bulamayacaksin. Banka bunu fiyatliyor zaten gecen Araliktan (gidecekleri kesin oldugundan) beri.
O operayon yapmis, yok hukumet kara para aklamis onemli degil... Hissenin fiyati gidiyor 3 ileri 1 geri. Duzeltmelerde nemalanmak lazim. Alisilmis kaliplari birakip biraz da degisime hazirlanmak gerekiyor. Bir dusun derim bunu refa abim.
Yahu hala Sodadamisin. Kainatin en fazla gazlanan, hicbirsey olmayan kul sirketi!
Kendi yarattigi sirkete nasil cokuyormus. 40 yillik cam elyafi kazanlarini bile kapatip Soda ustune yapti Sise. Kromitali aldi ortagini Soda yapti, vs.
O birlesme de hukumet baskisindan.
30 endeksine bakiyorsun sirket bulamiyorsun hepsi Sise ve yavrulari. Sodaymis, Trankyacammis, Anadolu Cammis, Siseymis... baska sirket mi yok ulkede. Ne kadar camci kaportaci varsa 30'a doldurdular. Iyi oldu.
Tamam sen de onlara cok iste o zaman. Is Bankasini al. Hatta Iskur al alabiliyorsan, hepsine birden cok. Muahahahahaha.
O Iskurla Isatr nasil alinabiliyor acaba. Ben cok sira bekledim orda tam 1 ay. Ne veren var ne birsey.
Muahahahaa. Sodaya cokmus Sise. Bu Is Bankasi da Siseye geciriyordu ikide bir. Barakalari 300 milyon dolara satti kac kere garibime!
Bu yaptırım işi realize olmaya başlarsa, hakkıyla ama, tiyatrodan değil.
Yurtdışı ciddi döviz tutanların geri gelişi, güzel hareketlere sebep olur.. :yes:
Bu Is Bankasini cok dillendirdim. Patlayacak kesin.
İyice kudurdu soyunu miktiklerim ulan bizdeki mültecileri salsak üstünüze tükürükleriyle boğarlar. Sonra karılarınızı neyse
HABER 571
@Haber571_
Yunanistan eski Savunma Bakanı Stefanis ahlak dışı açıklamalarda bulundu.
Stefanis, “Yunanistan, başka ülkelere benzemez. Eğer bir harp çıkarsa Türk kadınlarına çok acıyacağım.”
Ege ordusu dikeni çıldırtıyor..
Prelude...
Daha birşey olmadan seviyenin tabana gitmesi kötü..
amerika, 2 senedir Türk/Yunan olayını kaşıyorr,
tıpkı
8 senedir Rus/Ukrayna olayını kaşıdığı gibi ...
FED toplantısı 20/21 EYLÜL tarihlerinde olacak..75 BO artışa kesin gözüyle bakılırken 100 BP lafınıda bazıları seslendirmeye
başladı..piyasayımı alıştırmaya çalışıyorlar bilemem ama bizim için kötü olacağı kesin
Rusya Merkez Bankası, politika faizini 50 baz puan indirerek %7,50 seviyesine çekti.
ABD ftr leri yamuk dax kelek..bist kendi yolundamı gider bununda bahane yapıp devre mevre kestirirmi ?