ilginç ford zam yapmamış gibi bir şey
düzeltiyorum
kuganın üst modeline 100.000 tl zam yapmış
focusun titaniumuna 70.000 civarı yapmış
ve fiyatını 999.000 yapmış
1 milyon bile değil
Printable View
yakında listeler düşer :he:
Yaris 1.0 Aralık 22 de 459 idi
yenl fiyat 517 tl ocak/23
%10 gibi zam :he:
Bu tam benlik yalnız araç yok :he:
araç bulunsa kredi çekip alacağım
Park sorunu yok i:)
Araç yok :)
1 sene önce 185 binmiş :he:
araca binmeden fiyat binmiş :oleyo:
https://m.youtube.com/watch?v=OT4pZrBAxlU
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...614532h.htm#30
Zamcıklar listesi
TÜİK verilerine göre enflasyon Aralık 2022'de yüzde 1,18 artarken, yıllık bazda yüzde 64,27 oldu.
1,18 aababav tüvik
gelin beyler
%64,27
enflasyon
Abarttılar.
Keki de kabarttılar.
Yuuuoooaahhhmına
pisko üstadı gören var mı? bugün yoğun sanırım
1,18 ne yaw
baz etkisinin dibine vurdular
6 aylık 15,39 enflasyon
düşmeyen borsamız bugun de 5700 oldu hayırlı olsun böyle giderse aya sert iniş yapıcaz roket
YTD.
ben klasik gelin damat dünür işlerinde yokum
imkanım olan herşeyi alırım
sonuçta oğlan benim oğlansa gelinde benim kız
mobilyada onlar bişeyler alırsa alır
yoksa onlarıda ben alırım
ne uğraşacağım çamaşır makinasını sen alacaksın buzdolabını ben
yatak odasını sen alacaksın oturma odasını ben
imkanın varsa alacaksın
ikiside senin evladın
ama karşı tarafta kendini uyanık beni saf görmeyecek
onu hissedersem perişan ederim:)
Nebati : Aralık ayında aylık bazda yüzde 1,18 seviyesinde gerçekleşen tüketici enflasyonu ile yıllık TÜFE enflasyonu 20,12 puan düşerek yüzde 64,27’ye gerilemiştir.
Nebati : Kasım ayından itibaren enflasyonda belirgin bir düşüş trendine girdik ve 2022 yılını Orta Vadeli Program hedefimizin altında bir noktada kapatıyoruz.
Nebati : Aynı dönemde, yurt içi üretici fiyat endeksinin (Yİ-ÜFE) de aylık bazda yüzde -0,24 oranında gerçekleştiğini ve yıllık Yİ-ÜFE’nin 38,30 puan azalarak yüzde 97,72’ye gerilediğini görüyoruz.
Nebati : Tüm dünyada zorlu koşullara sahne olan 2022 yılını, yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimiz (TEM) sayesinde başarıyla geride bıraktık.
Nebati : Fiyat artışlarına yönelik aldığımız önlemler ve ücretlerde yapılan iyileştirmelerle, vatandaşlarımızın alım güçlerini koruduk. TEM çerçevesinde enflasyona karşı uyguladığımız politikaların birikimli etkilerini önümüzdeki aylarda tüm vatandaşlarımız daha net hissedeceklerdir.
Nebati : Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlarken, enflasyona karşı sürdürdüğümüz amansız mücadelemizde, işsizliğe ve küçülmeye yol açmayan politikaları uygulamaya devam edeceğiz.
TÜİK ne açıklarsa açıklasın rte yüksek zam vermiş olacak. Seçim varya. Enflasyon düşük olmasına rağmen yüksek zam vermiş olacak. Bunu yiyen bir sürü şey var. Yine yer
Basgan : 45
Mkeles : 50
Refaba : 25
Batman : 31
gönderin gelsin
Tütün ve alkollü içeceklerden alınan maktu vergilere %22,3 oranında zam yapıldı- Bloomberg HT
Biz tiryakileri uyarmıştık.
soğan 90 altı satan yok :oleyo:
az daha soğan çuvalına ek yaptım :he:
toplamaya devam,
çuval dolana kadar :he: :kahkah:
Emrin altındaki memurlara emirle enflasyonu kağıt üzerinde düşüttürüp sonra '' bakın ben kimseyi ezdirmiyorum. Enflasyon üzeri zam yapıyoruz '' derler.
Oy deposu olan alt gelir grubuna - ssk, bağkur, küçük memur - %40 civarı bekliyorum. Diğerlerine %20 belkiiii.
Zaten TRT de algıya başladılar. 3600 ek gösterge nedeniyle zaten 1500 - 2500 arası zam alacak memurlar diye.
Ben de % 35 diyorum.
Sn Batman listeyi düzenler mi acaba?
Ayrıca her şey para değil. Şahsen bana %500 zam versinler yine oy çıkmaz. Özgür olmadığım ortamda parayı ne yapayım.
Niye kıydılar ona?
Euro Euro
Haydi sabit gelirlileri ( memur, emekliler vb. ) parayla terbiye ettiğini sanıyorlar da , çeşitli şekillerde para kazanmış ve tasarruf etmiş insanların elindeki parayı nasıl kullanacaklarına neden karışıyorlar *
Sonunda evlenirken - bakın sizin nikahınızı kıyıyoruz ama en az gecede 2, haftada 8 gol atılacak. 12 yılda en az 4 çocuk yapılacak - türü söylemlerde duyabiliriz.
Sterlin düşüşte 22.400 yaktı bugün,23 üzerinden gelmişti:he:
Üstadım nikahı bile bazen yanlış kıyıyorlar.
https://amp.odatv4.com/guncel/nikah-...ayrildi-265032
Nikah masasına oturup evlendiklerini düşünen genç çift, nikahtan birkaç gün sonra ortaya çıkan gerçekle sarsıldı. Nikah memurunun damadın T.C. numarasını karıştırması sonucu gelini başka bir adamla evlendirdiği ortaya çıktı.