Günaydın.
Otomotiv veriler gelmiş.
Şubat satışları korkunç. Ford geçen seneye göre x2 Tofaş x3.
Tofaşâ€™ta haberi havuç yapabilirler oraya dikkat.
Printable View
Günaydın.
Otomotiv veriler gelmiş.
Şubat satışları korkunç. Ford geçen seneye göre x2 Tofaş x3.
Tofaşâ€™ta haberi havuç yapabilirler oraya dikkat.
bu haber bir galericilik anlaşması kardeşim.
biri artık bunu net olarak yazmalıydı.
en büyük sanayi tesislerinden biri alım satıma giriyor.
tşkrlr.
KOZAL vadeli her sabah -4..-3 ..
olay ne acaba?
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin (ODMD), 2023 yılı Ocak ayı otomotiv verileri açıklandı.
Buna göre, 2023 yılı Ocak ayında otomobil ve hafif ticari araç satışları, geçen yılın aynı dönemine göre 33,5% artarak 50.894 adet olarak gerçekleşti. Bu dönemde otomobil satışları 28,5% artarak 37.288 adet oldu. Hafif ticari satışları ise 49,3% artarak 13.606 adet olarak gerçekleşti.
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 10 yıllık ocak ayı ortalama satışlarına göre 54,5% arttı.
Otomobil pazarı, 10 yıllık ocak ayı ortalama satışlarına göre 50,5% artış gösterirken hafif ticaride bu oran 66,6% oldu.
Ocak’ta pazarın 90,1%’ini vergi oranları düşük olan A, B ve C segmentlerindeki araçlar oluşturdu. C segmenti otomobiller 20.419 adetle 54,8% pay, B segmenti otomobiller 13 .001 adetle 34,9% pay aldı.
dün bakmamıstım aksam ama kritik yer de kapamıs tühhh bakalım bilanco etkisiyle n olcak
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar.
Sabah sabah kırmızı neiş, tuzak mı yoksa
tofaş diyip hor gördüler maserati oldu
kuş bişey mi verdi yoksa çaktılar mı o ne öyle-4
desteğini kırmış...
20 lirada bakılabilir...
bilanço detayına bakmadım ama bu tür şirketlerde çok yan yollardan dışarı para aktarımı olabiliyor...
öyle bişey varsa yatırımcı huylanmış olabilir...
https://i.hizliresim.com/nbtzifr.jpg
eregl sabah sabah 2 milyon sattılar arcelor :)
bunu şirket üzerinden blok neden satmazlar .
İsdmr bugün tavan olmuycak ellam alper
makas 100 puanın altına geriledi.
kozal bilanço çok kötü o yüzden satış yiyor...
Isdmr taktası çok heyecanlı, furdulu kırdılı film gibi, makinalar robotlar ile çarpışıyor, işlem hacmi rekoru isterük,
Çok düşerse lönkleriz tabii neden olmasın
şöyle bir çizgi varmıs yeni gördüm...
https://i.hizliresim.com/mpe2d4o.jpg
usdtrf hakkında bilgisi olan var mı tanesi kaç tl. vb.... tşk.
Borsayı diri tutmalılar kaçan gelmez daha emin olun ... çevrem de cok var altın daha iyi diyen keske konut alsaydım diyen ya da araba alsaydım diyen su donem de gelenler bir daha gelmez tövbe edip ... ben dahi küliyen uzaklasma modundayım sürekli enflasyon olan ülke de en iyi yatırım aracı ev ve araba valla ve kafan rahat ...
teb yatırım var.
https://www.tebyatirim.com.tr/medium...t-file-476.vsf
Ben THY ve SAHOL bilançoların endekse olumlu etki eder, TOASO'da tuzu biberi olur diye pozitif yön beklerken, sizler hangi veri ışığında güne short girdiniz? Neyi yanlış yorumluyorum?
Usdtrı net aktif değerini gösterir matrikste vs var. Yaklaşık 94,70 dolar olarak hesaplayabilirsin net aktif değerini.
Şu an 1789,40 net aktif degeri var ekrana göre ama piyasa 1836ya alıcı ve satıcı. Bunun nedeni de ekrandaki net aktif değerin doları 18,8921 kabul etmesi ama Kapalıçarşı'da 19,10 bu yüzden fon kotasyon verecek dolar bulamıyor.
Normalde 1 sene boyunca net aktif değerinin %1 altında işlem görüyordu. Son 3-4 haftadır o da makası açtı malum sebeplerle
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
BirGün Gazetesi
@BirGun_Gazetesi
Millet İttifakı aday için toplanıyor: Öne çıkan isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu