Oh May gad selo,sakın olum yavaş,müşteriyi kacirma:)
Printable View
Oh May gad selo,sakın olum yavaş,müşteriyi kacirma:)
Badem bofası sattıklarının bir kısmını geri aldı:)karşısındakiler yukarı götürmek istiyor.
Keşke daha fazla param olsaydı da alsaydım all ready loaded.
Lan bi rahatlama geldi,hafifledim acuk:)
hadi bakalım AK YATIRIM... alemin uyanığı senmisin ?
vadeli 915500 direncine geldi... geçeb ilecek misiniz ?
914750... 1 parti şort
Her şey düzelmedi borsa neden yükseliyor loading...
Yapma sayın Akçay zaten brent olmuş 85 usd başka şansları yoktu. Emin olun bu kararı almak malum sebeplerden dolayı yine bile kolay olmadı-olmamıştır. Etki kalıcı oldu başka şansları yoktu. Merkez bankasının artık ilk kez piyasayı ve özellikle yabancıyı ikna edebilme şansı oluştu. Belki çok iyimserim bu resmi böyle okumakta fayda var şimdilik. Bir de dip not : FITCH o not artışını boşa yapmadı kesin söz verilmiş bence.
Bu kadın uzun süredir ortada yoktu. Gene çıktı tesadüf demek ki..
......
"1993’de Öcalan’ın başlattığı barış ve çözüm süreci için yeniden hazır mısınız?" diye soran ve "Evet" yanıtı alan Leyla Zana:
"Bu ülkeyi yönetenlere sesiniz ulaştı, hep beraber seçimden sonra barışın yolunu açacağız"
Aynen böyle düşünüyorum ben de. FB blöf yapıyor zannedenler tayyip bizzat devreye girmezse görür blöf mü değil mi? Taban %90, genel kurul %70-80 çekilme taraftarı. Aslında Koç da para çok, ..şak biraz zayıf. Aziz olsa otobüs kurşunlaması sonrası olay örtbas edilince çekerdi takımı, siyasi baskıya da direnirdi.
O zamanlar ben bile desteklemedim çekilmeyi, şimdi ben bile destekliyorsam anlayın durumu. Tayyip bire bir Koç la görüme yapar, bu gerginlik bana eksi yazar diye düşünür ve olayı az cezalarla geçiştirir. Severiz, sevmeyiz ama mevzu siyasi zeka olunca bu işlerin piridir. Bu hamleyi yaparsa Koç da devlet devreye girdi, hakkımızı artık yedirmeyiz diyerek gaz alırlar, olay da yatışır.
GS stadında 10 bin polis korumasında maç oynanır. Yenen de şampiyon olur. Büyük ihtimal de FB alır şampiyonluğu o şartlarda.
Borçlar döviz ama TL den daha cazip loading....
Fıch neden notumuzu artırdı bu faiz artırımını kendisine bildirildiği için bir istişare olmuştur önümüzdeki yol haritası için , diğer bir konu RTE nin seçimden sonra programda değişikliğe gidicek durumu kalkmış gözüküyor seçime giderken piyasanın önüne geçtiler çok uzun zamandır , ayrıca diğer derecelendirme kuruluşlarından mayıs en yakın tarih onlarda büyük ihtimal not artıracak teşvik olması için piyasaya , büyük şirketlerde temettü hikayeleri mevcut ,şimdilik bunlar benim gördüğüm
21 mart 2021. tam 3 yıl olmuş.
ünlü bir türk düşünürünün de dediği gibi. nereden nereye.
Biz zaten Merkez Bankasına güveniyorduk loading...
Uzun vadeli planlarımız etkilenmez loading...
Yatırımlar hep faizler yüksek iken yapılmıştır loading...
borsa yine yanlış anladı.. yarın düzeltir:)
Bir ortalık sakinleşsin loading....
https://twitter.com/SportsDigitale/s...21834858881235
Fenerbahçeliler bunu sorguluyor karar bu yüzden alınıcak
bankalar kime satacaklar parayı bakalım bu hızla giderse mezarlıktan geçerken ıslık çalıyorlar gibi geliyor bana
hiç mi etkilenmeyecek blançolar ..yüzdürülen kredileri geçtim
sırf rte ortodoks oldu diye dolarını kapıp koşturacak halleri yok
Büyük hisseleri alıp küçükleri satıyorlar
https://imgbb.host/images/aye2z.png
1008150 long...
285$ görmüş, hazır bayram ve seçim önü faiz de yüksek yemişim borsasını satışları ne zaman gelir ? :)
Bana göre bu faiz artırımı seçim sonrası 500 puan olrak yapılsaydı çarpan etkisi dolar üzerinde 5 kat daha etkili olacaktı.......şimdi vatandaş ...firmalar dolar alıyor.....etkisi geçici oluyor......merkez bankası kurşunu zamansız kullandı....yazık......
Şimdi soru şu Naci Ağbal o zaman bu hamleleri yaptığında görevden alındı demekki adam doğru kararlar almış , şimdi bu ülke bu kadar ekonomik dayağı niçin yedi , kimler para üzerine para koydu bu düzende , Birilerinin bir sürü malı çıkıyor beyannamelerde soruyorlar biz emanetçiyiz e o malın gerçek müslüman zekatı verse ne olur onuda sormak gerek gerçi onuda sorsak bir dünya din kültürü dersi dinleriz :)