Yuksek gaplı açtın limitin bittimi ?10.400 civarında kıvran dur bakalım şimdi
Printable View
Yuksek gaplı açtın limitin bittimi ?10.400 civarında kıvran dur bakalım şimdi
ABD, Rusya’ya karşı bir dizi yeni yaptırım kararı açıkladı. ABD Hazine Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’nın yaptırımları Rusya dışında Çin, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki 300 farklı hedefe yönelik gerçekleşti.
ABD, Fransa, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere’nin içinde olduğu ve bugün başlayacak G7 ülkeleri zirvesi öncesi açıklanan yaptırımların hedefinde Moskova borsası da var.
ABD’nin bu duyurusuna karşılık olarak Moskova Borsası 13 Haziran'dan itibaren dolar ve euro cinsinden yapılan işlemlerin sonlandırılacağını açıkladı.
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Rusya’nın savaş ekonomisiyle iş yapan finansal kurumlar için riski artırdıklarını ve Rusya’nın yabancı teknoloji, ekipman ve yazılım hizmetlerinden yararlanmasının önüne kesmeyi hedeflediklerini söyledi.
Yaptırım listesinde Çin merkezli yarı iletken üretimi yapan şirketler de var.
Gündem yaratan 'Ülkü Ocakları' iddiası! Sinan Ateş'in ablası 'Hepsini tek tek paylaşacağım' dedi, Bahçeli'ye çağrıda bulundu
yaw bu petoş 19 lara gelmez mi Bozkurt sen bilirsin
Selma Ateş, Emniyet'e şikayette bulunduğunu belirtirken, takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları ile bağlantısının olduğu iddia edildi. Ateş konuyla ilgili "Hepimizin aklına aynı kişiler geliyor" dedi,
Bahçeli'nin son mesajı sonrası 'erken seçim' iddiası! Çok konuşulacak sözler: "Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz....
Erken seçim lafı çok gereksiz.
Şu ortamda seçim olsa, ittifaksız girilirse 2002 meclisi gibi olur netice, akp-chp tek kalır.
her ikisi de %50 + 1'i bulamaz.
Erken seçim olamaz.Özlük hakları için mv 2 sene görev yapması lazım.
TBMM-CB ancak bu kararı alır ve 2 si de seçime gider.
tohatlı sen yine de çok şey yapma :) onlar barışır sen kötü olursun. şortlar elde kalırsın.
bence iyi bir haber gelecek.
yarın nasıl açar? tahmini olan?
Muhbir
@ajans_muhbir
·
3s
Ali Yerlikaya: "Ömründe hiçbir şekilde şehir dışına bile çıkmamış bir göçmen, 7 bin kilometre ileriden benim ülkeme gelme cesaretini nasıl bulabilir?"
bir ülke varki sınırları falan yok...
elini kolunu sallayarak giriyorsun...
ve asla ülkedende dışarı bırakmıyorlar ve deport etmiyorlar...
sen olsan çıkıp gelmez misin?
o ortamdan kurtulmak istemez misin?
hepsi ülkeye girerken tiktok videosu atıyor giriş bu kadar kolay diye...
ülkede sınır yok polis asker yok...
bir ülke mayınlarını ne için temizler.
Puahahahhahsh
Hayatta bilemem.
Endekisi sor, altını sor, gümüşü sor, tüprsı sor neyi sorarsan sor bi tahminim olur emme o tahtayı mimkin değil bilemem. Herif mikemmel ötesi soyguncu :he:
alırsan düşer satarsan fışkırttırır
Naptın sen boyuna öpüyodun petkoşun taktacisini, yohusa sanada mi öptürmüyor artık :kahkah:
Şu var bimas vadelisi tavan olursa.....yarın için sert çıkış olur derim.....başka şekilde numaradan teyyare derim bu çıkışa......gözüm bimas da.....siyah kuğum bimaşşşşşşşşşşşşşşşşş....
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Aykırı
@aykiricomtr
Özgür Özel’den MHP’li isimlere sert sözler:
“Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter normalleşmeden çok korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye’de kimse Başkent’in orta yerinde Ülkü Ocakları Genel Başkanının cenazesini sahipsiz bırakmaz.
Sinan Ateş cinayetinin aydınlatılması için tavır koyuyoruz, eşi ve çocuklarına da bütün ülkenin vicdanlı insanlarıyla sahip çıkıyoruz.
Sinan Ateş için taziye tweeti bile atmayanların bu saldırgan tweetlerin milletin gönlünde hiç yeri yoktur. Onlarla aynı seviyeye inersek, çıkarken vurgun yeriz.â€
sağcılar birbirini öldürüyor, adaleti solcular talep ediyor.
Bahriyeli abi şindi baktım tahtaya, sabahki gibi değil herif fena fışkırttırıyo, sattın mı yohusa :kahkah:
Şimşek ten Twite gelmeye başladı:)
benim ttkomun rakibi bu sefer dişli çıktı...
eregl direniyor...
thy ve tupüde gönderdim :wave:
siyaset midemi bulandırdı birazda teknik olarak hacimsiz gapli hareket.
10600 lere hareket devam ederse o formasyon bozulur paylaşmıyorum.
yarın seans bitimi ile paylaşırım.
10350 kayarsa diğer tahtalarlada vedalaşırım.
gri liste vardı birde bu siyaset atarlanmaları hoşuma gitmedi
Politic Türk
@politicturk
·
2s
#SONDAKİKA |
Hazine ve Maliye Bakanlığı, motokuryelerle ilgili yeni bir vergi düzenlemesi üzerinde çalışıyor.
Düzenlemeye göre motokuryeler, gelirleri üzerinden %15 stopaj ödeyecek, giderlerini masraf olarak vergiden düşemeyecekler. (Ekonomi Gazetesi)
:)bu hareketten sonra bütün pozisyonu kapatıyorum .
hep garip guraba yazık gözünden ışık saçanlara hesap sorman gerekirken halka hesap soruluyor.
Gidim likit fona kafam ağrımasın yola devam edenlere başarılar ama dikkat edin:wave:
11570'i 555'e revize edip aldım.
Yukarı daha var gibi ama
abi kusura bakma ben masum uyuşturucu karşıtı vatansever bir insan şehit ediliyor diye bakıyorum ve herkesimden insanlar adalet istiyor aslında?siz de kokocu değilseni sizde istemelisniz..ha medya solcuların elinde olduğu için öyle gözüküyor gibi ama aslı öyle değil işte...
Dün kapanışta aldıklarımı bugün 21.06 ortalamayla verdim
montanlı sert vuruş ..tatmin edici
21.20 ye uzadı sonrasında
Almammı ..Öpücüğümü aldım taktacından yeter
:)
Taktacın çok hassas ve naif paldır küldür uçkuru sıyırıp saldırıyosun öptürmeez tabi sana
Usulunu bileceksin
eskiler bilir yumuşatıp söyliyeyim ,,’’eşşekle iletişim kurmanın bile usulü vardır ‘’:kahkah:
Şimdi x12 lik yan tahta var onunla oynaşıyorum
X1 de devrederim benden alanda x11 kazansın
nasıl adil değilmi Bozkurt :)
şimdi olay şöyle oldu: kendi yarattıkları aparat kendilerini yok ediyor.
olay aslında korkutma-yaralama amaçlı planlanmış gibi. ipin ucu kaçmış gibi gözüküyor.
sinan ateş onların içindeyken bu tip iç hesaplaşmalar olmuyor muydu? oluyordu ama bu raddeye gelmiyordu.
yani bu yapı eskiden çok mu masumdu.
başsağlığı tiviti bile atmayanlar mı adalet istiyormuş? ben öyle bir şey görmedim. bireysel olarak siz istiyor olabilirsiniz.