malesef..yeni hava alanının tüm yalıtım işini aldıktan sonra borsadan dipten ayrıldı..
Saygı gösterilmeyen toplumun donunu bile alırlar da ses çıkaramazsın..
büyük vurgun yaptılar..Allah yedirmesin..
Printable View
çoban bekliyor üst rütbedeki çobanın kıçını bekliyor ..ne zaman zıçacak diye..emir gelmeden hareket gelmez..
kaba sözler için özür diliyorum ama topluma saygısı olmayan bir sistem için en doğru hitap şekli bu..kimse alınmasın..
aşağıya saygı yoksa yukarıya da olmamalı
bugün değişik bir taktikle oynuyor sanırım.
satışları pasiften yapıyor, net lot 5200 civarı artı olarak duruyor.
bu çocuk okumaz, 10.425 altına sarkacak gibi duruyor.
long emirlerim var aşağıda ama 425 altında fena silkelerler burayı.
[QUOTE=sindoma53;6931206]sabah teknik bantlarım sorulduğunda cvp vermiştim.
dolar bazlı 2.66 denk geliyor işaretlediğim bölge.
bu bölge çalışmazsa geçen hafta özelden bana ulaşan arkadaşlara bir formasyon vermiştim kama hedefi olan 2.60.2.61 takip ederim.bu yüzden 2.66 önemli altı üstü.[/QUOTE]
Bulut abi bantlar devam mı diye sorular geliyor ne dediysek o 2.66 önemli.
XU30 -0,20
Vadeli -0,90
Tadını kaçırdılar artık
teknik önden gider :)haber sonradan gelir derler.
10441.00 gösterdin şimdi 10467.00
Haydeee artık uçurrr biziii ..palişkooommm:rules:
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 107 kişi okumaktadır. (21 üye ve 86 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, Ayasofya 2005+, bahriyeli, conan, çıtak, e.yegen+, el turco+, harputlu23+, ilke63, manif, maverick_nd, MiniYatirimci+, NETWORKCAN, NKN, nohut, sindoma53, Stock trader+, teoman85307+, tidebringer, TOKATYILDIZI470+
Mekan kalaba gene :)
Mertabi günün dibini buldu ellam senin palişkon :he:
İşçi abı ayağın uğurlu geldi bisküviye 100-101 e alış yığılmış orayı gösterebilir yada oradan kapatabilir günü
Sanki yapı krediye bugun piyasayı sen yap demişler :) hep hayal satma dünyası sende talimat ver yabancı oyuncu gelsin:drunk:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...55#post6932055
Tüm gün yazmadın da şimdi mi yazasın geldi :rules: arbitraccı seni :dvr:
10438.50
düşüşe geçti..tepki beklemek bünyeye zarar verir..9000 e kadar salına salına..9000 de tık tık yapacaklar ama altı boş..
10400 a getirde rahat et pala
10418.00 gördü
Bizim bilmediğimiz bi işler çeviriyor bu palişkoom gene :notr:
nohut kardeş bana inat gyo almaya devam ediyor musun..inatlıklık bitti sanırım..
kurdun dişine bir kere kan bulaştı.
ben 400 altında beklemeye devam edeceğim. daha tam istenilen satışı yapmadı.
bugün burayı tutan koç değil akbank
ceviz gibin çırpacaz :oleyo:
10417.00 gösterdi şimdi 10441.00
Haydee palişkoom uçurrr artık :kahkah:
sp500-dow...orda daha bariz bozulma yok..var da net değil..zorlama olur ..belki Rusya nın olası hamlesi orayı da görünür hale getirebilir..
Ykb ısct su koyuverirse söfer atlar
10438…..... Şort açtık....... speği tırtıklamaya devam.....
gyo lar taban taban yaptı mı ..hayııır..o zaman tepki yok daha..hak edilmeyen pirimler sıfırlanacak..
Bloomberg haberler ile piyasayı manipüle etmeye başladı
ne sandınız pala iki gün boncuk dağıttı diye onla pembe panjurlu ev mi hayal ettiniz...
burayı ekmek teknesi , süper babadaki düşenin kurtarıldıgı herkesin birbirine destek oldugu piyasamı sandınız... :)
burası düşene bir tekme daha vuruldugu , gözünün içine baka baka gazonuna ilaç atıldıgı piyasadır...