Abey emirleri yazdım çıktım o yüzden cevap veremedim. 10.500 Cortlar gelmiş. 640 stopu sildim pazartesi gaplı aıp panik yaptırırlar deyu. bol şans.
Printable View
Kilicdar itine çok büyük tepki var sosyal medyada
Dayanamaz
Dönüp dönüp sövesim geliyor ite
Gidip içeyim en iyisi
Pazartesi de olumlu olabilir piyasa. Dünya sütlimanken içerisi de öyle olabilir. 4 bin liralık portföyümle yaklaşık üç haftadır BİST 100'de 9 bin stopla zararda bekliyorum, maliyetime yeni geldi hissem... Öğlen sonu izleyemedim piyasayı çünkü bir arkadaş geldi. Eşiyle kavgalı. Dedim: "Eşin sana üç evlat vermiş. Suçlamaların ise incir çekirdeğini doldurmayacak mevzular, ayıp sana!" (Evlat olup olmaması mutluluğa ölçüt değil asla ama bu arkadaşa uygundu sözüm, meclisten içeriydi.)
BİST 100'de bugün 9 bin 280 destek olarak test edilmiş gibi, yanılabilirim: https://invst.ly/1b68ic
Deva Partisi'nden 2 mv daha partilerinden istifa etmiş.
Nereye demir atacaklar acaba?
Doğru ama sanki tek taraflı bir sıkıntı vardı... Aylık BİST 100, hatasıyla savabıyla: https://invst.ly/1b6a6z
chp kurultayı iptal eder mahkeme.....orada numaralar döndü.....o yönde deliller var.....
ABD-İran gerilimi yeniden tırmanıyor
ABD Başkanı Trump, İran lideri Hamaney'in ABD'ye yönelik yeni saldırılar düzenlenebileceği açıklamasının ardından Tahran'a uygulanan yaptırımların hafifletilmesi çalışmalarını "derhal durdurduğunu" açıkladı.
Yüzde elli şansım var. Ya aşağı gidecek ya yukarı piyasa, yan yan gitmez herhalde. Aylık BİST 100, bir başka yön bulma çırpınışım: https://invst.ly/1b6ae2 Çizgiyi yanlış çizmediysem çok enteresan bir yerde kapanmış BİST 100: https://invst.ly/1b6ah2
Berhan Şimşek adaylığı engellenmesi....
bazı delegelere iPhone 16 Pro Max
verildiği....
En önemlis akemisyen partili DOÇ.DR Kemal ÇİFÇİ başvurusu ....yapılan usulsüzlükleri anlattığı videosu var.....hattaaa onunla yapılan TV Yayın videosu......buyur dinle.....
https://www.youtube.com/watch?v=a4u9h64t9p0
kamera kayıtları.......
Ne demiş şair........................
Olsun be aldırma Yaradan yardır...
Sanmaki zalimin ettiği kârdır...
Mazlumun ahı indirir şâhı...
HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR ...........
Vakit geldiğinde hak tecelli eder....kimsenin ahı kimsede kalmaz............
iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, dört muhteşem kaplamada satışa sunulacak: siyah titanyum, doğal titanyum, beyaz titanyum ve çöl titanyumu. Ön siparişler 13 Eylül Cuma günü başlayacak ve satışa sunulma tarihi 20 Eylül Cuma günü olacak.9 Eyl 2024
Helal olsun CHP'ye 2024 satışa çıkan modeli 2023 'te dağıtmış
Boşver yorma kendini bunlar kendi yolsuzluklarını görmezler başkasına ya çamur atarlar yada bire bin katarlar bir lira çalan milyonları çalandan daha suçludur bunlara göre onlar yapar günah işleme özgürlüğü olur sen yaparsan suçlu olursun azıcık omurgalı olsalar zaten bunlar yaşanmayacakta neyse gece gece sinirlerimi zıplatmayayım
Kusura bakmayasın
Gerçek MÜSLÜMAN olsalar bunlar yaşanmaz.
G.Kore yi 10 katlardık o kadar. Güneş paneli işi ve ruzgar işi ile rusyadan gaz bile almazdım.
Akkuyuda aynı s400 gibi başa bela hiç bir şey olmasa doğamıza zarar.kanadalılar altın işi siyanür katliamı ve sonuç burada ot bitmeyecek su kullanılamıyacak.
Ben 1 TL çalanı bile affetmem ve olmayan çalmayı yıkıyorlar Masumlara bu öncedende yapıldı ve etmeyin eylemeyin dediğim kişiler vardı arkadaşlığımı sonlandırdım.
kim ne derse desin.. bu iş siyasi.. yolsuzluk falan bunlar değil. yolsuzluk bu ülkede ne zamandır suç yaw :)
kk chp li değil mi. ona neden soruşturma açılmıyor mesela dimi ..
gücünü kullanıp rakiplerini içeri atmak..
kaybedeceğini bilmeyen mi var.
bence az bile bu millete.... nefes almak en az aylık 10 bin tl vergi konulmalı.
hadi londralı... güveniyom sana. yaparsa akp yapar.
:drunk:
kk chp başına geçsin... imamoğlu özel anlaşsın mhp ile.. biz çekiliyoruz diyip ..bak imamoğlu vb nasıl beraat ediyor..
aa meğerse 1 gram yolsuzlukları yokmuş..denip
iş reizle kalmıyor .. mhp bu ülkeyi yönetiyor.. reyiz yapmak zorunda !
:drunk:
koyunlar bir türlü anlamıyor akp diye bir parti kalmadığını .... :kahkah:
ee daha ne denir bunlara yaw..zaten neyi bilebildilerki.
ver önlerine ne verirsen... :drunk:
46 yaşındayım lüks bir spor otomobilim lüks bir jipim yazlık bir villam pahalı eğlence mekanlarında mankenlere görüntülerim bile olmadı bu saatten sonra olmasada olur sadece kimseye muhtaç olmayayım ve ultra lüks yaşantım olmasın razıyım ben dine inanmam ve bu yüzden insanların para hırsı lüks hırsı ve bunları yapmak için kötü yollara girmesi nedir sebebi az düşünse insan çok pişman olur ama düşünecek beyni yada ahlakı olmadığı için bunlar oluyor
Demem o'ki mağaralıktan medeniyete evrilen insanlık tekrar mağaralığa evriliyor sebebi de içgüdüleri nin esiri olmaları bunuda en kolay yol yani inanç ile yapmaları
Abi, aslında iltifat etmeye çalışmıştım size. Zarar görse de ahlaklı olması insanın en yüce davranışı. Yoksa belirttiğiniz gibi para hırsı, lüks hırsına, kötülüğe ne gerek; dünya dediğimiz nedir ki?.. Bu anlamda dünyaya ait değilsiniz demek istemiştim. Ne mutlu bu anlamda dünyalı olmayan canlara... Sizi hep sayıp sevmişimdir. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Hırsızlardan da ahlak dersi aldık ya. Olsun herşeyin bir başlangıcı vardır.
Olsun abi, bugünkü sohbetimizden bir yazı doğdu:
HEP AYNI
Dünya hep aynı hareketleri yapmaktan zevk alanların mekânıdır: yemek, yatmak, gezmek... Daha zenginsen daha fazla yaparsın aynı hareketleri, hepsi bu. Kalp kırmaya, can yakmaya, ihtirasa değmez dünya. Bu anlamda, dünyalı değilim... Dünyayı yaşamak şevkiniz kırılmasın, konuyu size yanlış anlattığım için sizden özür dilerim.
CHP davası.
Akp'nin YSK üyesinin sozleri:
YSK kararı bozulursa sistem aĺlak bullak olur.
En sonunda iktidar tarafında biri aklı başında konuştu.
Mühürsüz oylar zamanında YSK geçerli saydı.
Cumhurbaşkanı 'atı alan Üsküdar'a gecti'
2014 Ankara BB seçimlerinde YSK alalacele mazbatayi Gokcek'e verdi itiraz bile edilemedi.
Chp kurultayı YSK onayladı.
Butlan olasılığı yok.
Duruşma ileri tarihe atılır. Biraz daha gündem gereksiz konularla meşgul edilir.
Daha da ilginci dün paylaştım. Trolun birinin yazısı üzerine.
Dağıtıldığı söylenen telefon modeli kongre yapıldığı donemde henuz piyasada yok.
Bakınız Ergenekon, Balyoz davalarını.
https://gazeteoksijen.com/turkiye/ak...ak-olur-245282
AK Parti’nin YSK Kontenjan Temsilcisi Recep Özel, CHP 38. Olağan Kurultayı davasına ilişkin olarak, "YSK’nın verdiği kararı asliye ceza mahkemesi ya da ağır ceza mahkemesi bozamaz. Bozmamalı. Böyle bir şey olamaz. Bütün sistem allak bullak olur eğer mahkeme bu kararı bozarsa. Çok çok yanlış olur" ifadelerini kullandı.
Nefes gazetesine konuşan AK Partili Recep Özel, kurultayın seçim kısmını, mazbatayı düzenleyenin ve onaylayanın YSK olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“YSK’nın verdiği kararı asliye ceza mahkemesi ya da ağır ceza mahkemesi bozamaz. Bozmamalı. Böyle bir şey olamaz. Bütün sistem allak bullak olur eğer mahkeme bu kararı bozarsa. Şu anda asliye hukuk mahkemesi ‘İbra oldu mu, başkanlık divanı oluştu mu?’, bu konularda karar verebilir. Bir usulsüzlük görürse, bunun seçim kısmıyla ilgili herhangi bir karar vermesi çok çok yanlış olur."
Kurultayın ardından YSK’ya yapılan itirazların sonuçları açısından olumsuz bir değerlendirme olup olmadığı sorusuna karşılık Özel, "Yok, kendi sürecinde itirazlar gelmişti, onlar reddedildi bitti. Ama yeni bir olay çıkar da YSK yeniden değerlendirir mi bilemem ama öyle bir şey şu ana kadar hiç olmadı” hatırlatmasında bulundu
butlan sultan.. mutlak türkan.. butlan ulan... butlu hayriye.. bultan mutlan ulan... turbunan.. şalgamınan...
mutlu uyu ulan
neeeeeeeeeee...
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :drunk::drunk:
:dvr::dvr::dvr::dvr:
Filistinli Araştırmacı Yazar Muin Naim: İran'dan sonra hedef Türkiye olacak
Naim, İsrail'in bölgesel stratejisinin sıradaki adımının Türkiye olduğunu şu ifadelerle netleştirdi:"İran'ı niye hedef aldılar? İlk önce 'kimyasal silahı var' dediler. Sonra anlaşıldı ki nükleer silahı yoktu, yalan söylediler. Ama İran'ı bitirdiler. Şimdi Sudan da aynı senaryoya maruz kaldı. Türkiye hedefte midir diyorsunuz? Daha 24 saat olmadı, Netanyahu'ya çok yakın bir gazeteci ne dedi biliyor musunuz? 'Artık İran'ı bitirdikten sonra hedefimiz Türkiye.' Net. Ben söylemiyorum, onlar söylüyor. Yıllardır bunu anlatıyorum. İsrail'den daha güçlü bir Türkiye'yi asla kabul edemezler."
Ben de aynı durumdayım. Şu yazı doyurucu: https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...2c9b8184&ei=22