Tonla zarar yazan Bsöke tavan olmuş ama tonla kar yazan Bucim sürünüyor, böyle saçmalıklar olmamalı ama oluyor maalesef.
Printable View
Tonla zarar yazan Bsöke tavan olmuş ama tonla kar yazan Bucim sürünüyor, böyle saçmalıklar olmamalı ama oluyor maalesef.
buçim sen ne biçim hisesin bu kadar köpekliğe gerek yok insanlar yatırım yapiyor siz insanları donsuz bırakıyorsunuz siz soyguncumusunuz bu enflasyonda burdamı kalır herşey on misli oldu yatırımcıların parasını *** etmeye değermi sonuçta herkes toprak olacak bir gözün diğer göze faydası olmayacak insanları soyarak miras bırakacan bıraktığın mirasçılarda size köfür edecek köpek niye daha çok para mal bırakmadı diyecek toprak olan soyguncuda çaldıkların hesabını verecek BUÇİM ytd
oyuncular kızmaya başladığına göre yükseliş yakındır :)
Bugün sağlam birilerinden duyduğuma göre; son 2 yılda, patron büyük yatırımcılardan toplam da 3 kişiye 60 milyona yakın lot kaptırmış. Sanırım onları dökmeden şuradan şuraya gitmeyecek :( en kötüsü ise yatırımcılar sağlam ve gizli hesaplarmış. Bakalım inatlaşma ne kadar sürecek?
Çimentolar içinde belki de en ucuzu.Patron kalitesi burda çıkıyor işte.
Fakat mızrak da çuvala sığmıyor.ytd
Mal kaptırma falan hikaye, hadi Bucim mal kaptırmış gitmiyor peki Cemts neden sektör ve endeksin bu kadar gerisinde, bu grubun hisselerinden memnun olan, şu kadar kazandım diyen birisini gören duyan var mı, aç gözlülük ve vicdansızlıktan başka bir şey değil.
6.9 ı sabırsızlıkla bekliyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yazmayım diyordum.. i.tarman lotları sayan ekip 60 milyon k hisse(%4) kaptırmak.[emoji846] kayserili paslanmış mı[emoji846] neyse herkese bol kazançlar....
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sermaye Piyasası mevzuatı ile Şirketimiz Esas Sözleşmesinin ilgili kâr dağıtım maddesi ve diğer yasal mevzuat hükümleri dikkate alınarak, Konsolide Net Dönem Kârından; Ortaklarımıza, 2022 yılı kârından Brüt 75.000.000,00 TL. (ödenmiş sermayenin %5'i oranında, 1.-TL. nominal değerindeki 1 hisseye 0,05 TL.); Net 67.500.000,00 TL. (ödenmiş sermayenin %4,5'i oranında, 1.-TL. nominal değerindeki 1 hisseye 0,045 TL. ) temettü dağıtılmasına, nakit kar payı dağıtılmasının 27.12.2023 tarihinde başlanması için karar verilmiştir.
Ortaklara kar payı dağıtım tarihi 27/12/2023 %4.5 ///// 0.045 ₺
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1000 lot ne kadar verirRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettüyü beklesek de mi satsak beklemesek de mi satsak;))
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Dalga geçer gibi temettü veriyorlar. 4,5 KURUŞ. Utanmada kalmamış.
buçim temetüyü vermeseydin daha iyiydi sadakamı veriyorsun mezar parası olsun türkiyede yatırım böyle hesap vermedikleri için yatırımcıyı böyle soyuyorlar çok yazık
12 günlük kırmızı mum. İstatistik bilimi kurucuları bile mezarlarında ters döndü. Borsada diyalekttik çalışır. Bunun bir gün tersi de mümkün.
Borsa hayatımda gördüğüm aralıksız en uzun kırmızı mum yakan hisse oldu. Nakit akışı, finansal sağlamlık bu kadarını hak etmiyor. Kağıtta bir şer--fs--zl--k dönüyor. Citibank ve yatırım fonları hissenin içinden geçtiler. Bu inşaatlar yapılacak eşek gibi başka çaresi kalmadı kimse orasını burasını sallamasın.
Kahpece veriyorlar her fiyattan beygir penisleri tahtacısı tarman zor adam yaşlı bunak 90 yaşında louis vuitton kemer kullanıyor hiç yakışmıyor iğrenç duruyor oğluda inanılmaz musrif murat tarman nasıl nasıl bu tahtada bekliyecem yüklü maldayım bakalım ytd değüldür esen kalın
Takasları kontrol ettiğimde 19 Aralık'ta Ak Yatırımdan İş Yatırıma 346 milyon lot virman yapılmış İsmail TARMAN aracı kurumu değiştirmiş yıllar önce bütün çimento hisselerini Y.Krediden Ak Yatırıma virmanlamıştı. 19 Aralıkta Oyak Çimento 9 milyon lot ve Göltaş çimentoda 1 milyon lot aynı şekilde Ak yatırımdan İş yatırıma virman yapılmış, Nuh çimento ve Bsöke çimentoda virman yok buda demek oluyor diğer çimento hisselerini satmış bucim almaya devam ediyor, elinde az miktarda Göltaş ve Oyak çimento kalmış İsmail TARMAN 20 yıl önceki röportajında orta ölçekli bir Çimento fabrikasının sahibi olmak istediğini söylemişti diğer çimento hisselerini sattığına göre geriye sadece bucim kalmış :party: bakalım keramet aracı kurumda mı:kahkah:
Yıllar önce bu paylaşımları yapmıştım 29.11.2017 'de Y.krediden Ak yatırıma virman yapmıştı aradan uzun yıllar geçti yeniler mardin, bolu ve adana çimentonun birleşerek oyak çimento olduğunu bilmezler.:yes: şimdi bu paylaşımıma bakıp AGYO kontrol ettiğimde aynı şekilde 19 Aralık'ta ak yatırımdan iş bankasına virman yapılmış
Sayın Kurtuluş48 paranı kurtardın mı bu dinazordan dolar bazında? Allah kalbine göre versin düzgün adamsın vesselam. Umarım yanlış anlamazsın seni görünce merak ettim sordum.
Ne fırıldak dönüyor arkadaş şimdi kap fiili dolaşımdaki paylar için bilgi mevcut değil e geçti. Geçmiş dönem tıklayınca 57 milyon yok oldu :)dolaşım eskiye döndü:)
Mkk dan aradılar şehven hata yapılmış
Maalesef halen bekliyorum 7 yıl bitti 8. yıla giriyorum ben toplu olarak tek seferde bucim almadığım için dolar maliyetim tam olarak belli değil ama zaman zaman elimde bulanan bucim hisselerini satıp aynı para ile Tüpraş almayı düşündüm ama bir türlü satmaya elim gitmedi şuan kıyaslama yapıyorum elimdeki bucimin değeri Tüpraşın 4/1 bu süre içerisinde Tüpraş birçok hisse arasında en az prim yapmasına rağmen aradaki fark bu,
Ancak kötü komşu insanı ev sahibi yapar misali, kötü hisse patronu beni hissedar yaptı. Açık konuşmak gerekirse bucim ile inatlaşmasaydım bu kadar birikimim olmazdı ben devlet memuruyum birikmiş fazla param yoktu bucim düştükçe bireysel emekliliğimi bozdum, arabamı sattım. kredi çektim, aldım bedellilere hisse satarak katıldım halen çektiğim 5 yıllık bir kredinin bitimine 1 yıl var o zamanlar taksitini ödemede zorlandığım ancak şimdi çerez parası bu kadar uzun süre beklemişken istediğimi almadan gitmeye niyetim yok borsanın en değerli şirketlerinden biri olmasına rağmen maalesef aç gözlü patronun elinde heba oluyor. ama eninde sonunda inşallah hak ettiği değeri bulacak. Kayserili diğer çimento hisselerini satıp bucime yatırdığı için vardır bir bildiği sattığı nuh,oyak, bsoke, göltaş hepsi uçtu gitti eninde sonunda bucimide uçuracak
Sayın Kurtuluş48 inşallah hedeflediklerine ulaşırsın. Gerçekten bu borsada bazı patronlar var bunlarda dini imanı aramak yanlış.
Zaten şu hissede fırsatını bulup 2 kez de bedelli yaptı ya gerçekten inanılır gibi değil ama oldurulabiliyormuş demek ki bu memlekette.
Çok zalim bir patronun eline düştüğümüz doğru ama bir Gerçegide görmek lazım %70, %177,78 ve %200 olmak üzere 3 yıl üst üste bedelli yaptı ve bu bedellinin yaklaşık olarak %50 'si patronun cebinden çıktı ve karşılığında yatırım yapıldı yıllardır borsadayım çoğu patron bedelliden gelen parayı cebine koyarken bizimkisi kendi cebindeki parayı koydu. bu parayı oyak,nuh,bsoke çimento hisselerini satıp bucim bedellisine katıldı ben bu hisseyi ilk almaya başladığımda patronun yabancıya satacağı beklentisi ile aldım ama bedelli ve modernizasyondan sonra bu düşünceme ilave olarak borsa kotundan çıkarma ihtimalinide düşünmeye başladım bakalım nasip kısmet zaman her şeyin ilacıdır.
Eski baticimciler bucimde toplanmış. Çok güzel. Benim görüşüm şu ki İsmail tarman baticimin eski yönetimi gibi basiretsiz degil. Para kazanması zor olabilir ama bence imkbnin şu an en güzel hissesi. Eğer mondide beklentime ulasirsam buraya gelirim. yok gelemezsem 500 bin civarı bı arkadaşımda var. O kazanir. İnşallah
Ben herkes için invisible ım artık BTCIM de aldığım dersten sonra hiçbir şekilde kimse ile beraber hareket etmem. En yakınlarım bile artık nerede ne pozisyonum var bilmez. Ne zaman açarım ne zaman kapatırım hiçkimse bilmez. Doğrusu da bu zaten özellikle benim gibiler için. İsmail abi ile de hesabımı CEMTS ta gördüm kapattım. Özellikle Sayın Kurtuluş48 olmak üzere hak eden herkesin hak ettiğini kazanmasını canı gönülden dilerim.
Bahmet Üstad şirketin modernizasyon yatırımı adı altında yaptıklarında kapasite artışı var mı ? Gözümden kaçmış olabilir bununla alakalı bir şey okumadım hani belki yatırımı kapasite olarak lanse etseler başka bir yol izlemek gerekebilir vs…böyle büyük bir yatırım sonunda elde edilecek olan neler ?
Yılın son işlem günü kapanışında 12 kademe aşağıdan kapatmıştı, daha seviyeye bile gelemedi, yine zayıf bir görünüm var.
Bu şirket de enflasyon muhasebesi yapmaya yükümlü değil mi, Cemts, Roda, Beton, kül vs. bir ton varlığı var, özkaynak artışı iyi olur, zaten hisse temel olarak çok ucuz.
Herkes için iyi bir yıl olması dileğiyle.