HİÇ Bİ ŞEY BİLMEDEN YAZMAK......
arkadaşım, hadi ben yazıyorum. avukat değilim bi halt değilim yazıyorum....YAZMAK ZORUNDA KALIYORUM. İNSANLARIN KAFASINI KARIŞTIRMAYIN DURDUK YERE....
yazabiliyorum, çünkü 15 yıllık tecrübeye istinaden yazıyorum....
tümteks-boyasan tanımam etmem. ama şu durum olmuştur orda. her ikiside ticaret şirketidir. boyasanın kredileri üzerinde, diğerinin fabrikası malları üzerinde ipotek-rehin konmuştur. boyasan ödemeyince diğer tüm mallarda, satışa çıkmıştır....
genyatırım holding şirketidir. amacı ticaret değildir. değişik ticaret şirketlerine iştirak etmektir. misal sabancı -koç holding gibi.
genpower, bizim bir şirketimizdir. sermayesine nakit 11 milyon törkiş lira trink para koyduğumuz( eski sayfaların birinde var o belge).....
genpower, kredilerine istinaden, genyatırım hisselerine rehin konamaz, çünkü hisse şirketin değil, benim.....
holdingin gelirlerine tedbir konulamaz, çünkü gelir benim.
genpower a aşırı miktarda kredi veren bankalar, fazla vermiştir. ben napıyım..
ama, izpol-pırıl ın mallarını kefalet verebilirsin.zaten bi haltları yok....
iflas masasında, kuzu kuzu yatan şirketin adı GENPOWER JENERATÖR dür.
GEN YATIRIM değil.
genpower şirketi, başka birine ortak olup hisse alsa ne olurdu. gidip hissedarı olduğu şirketin mallarına mı çökerlerdi peki....hiç bi halt olmazdı. iflas masası, hisseleri satardı. alan olursa tabii....e satış.uyap sitesine gir bak....bi sürü tırıvırıdan şirketinhisse senedi icradan satılık durumda.
kararın gerekçesi de belli: her ne kadar dava başlangıcında ve karar tarihinde , davacı şirket BORCA BATIK OLSA DA, mahkemeye sunulan İYİLEŞTİRME PROJESİ KAPSAMINDA, yargılama boyunca yapılan bilirkişi incelemeleri ve raporları dikkate alınarak ISLAHININ MÜMKÜN OLMADIĞI KANAATİNE VARILDIĞINDAN davacı ŞİRKETİN İFLASINA.........falan filan vesaire......