https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c445eade7d.jpg
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c445eade7d.jpg
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukari çekip gidici izlenimi verdikten sonra Kademe doldukça veriyor.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar günlük alıcı ve satıcıları atabilir misiniz? Teşekkürler.
cuma günü 12,8 milyon tl işlem hacmi oluşmuş idi dostlar..normal şartlarda normal seviyelerine inmesi için en az iki üç gün geçmesi gerekiyor...ancak bu şekilde stabil dönemdeki işlem hacmi yakalanabiliyor...
şu anda yukarı çıkıp inmesini ben toplamaya yoruyorum...fiyat kendilerine yaklaştığı anda bu hissede kısa vadeli alanlar satıp çıkmak istemektedirler...malum cuma günü en yüksek 1,59 görüldü ve buralardan almış olanlar kurtulmak maksadıyla satıp çıkmak istemektedirler ki bunu da ben normal görüyorum...
iki üç gün içinde kısa düşünenler (bunlar alırken hissenin tavan tavan gideceği hissine kapılıp kısada kazanmak isteyen yatırımcılardır ) çıkacaklardır...şu anda işlem hacmi 2,5 milyon tl civarıdır...gün sonunda ancak 3-3,5 milyon tl olur...büyük bir ihtimalle yarın normal düzeyi olan 1,5-2,00 seviyeleri yakalanır...o vakit de hisse rahatlar..rahatladıktan sonra olası çıkışların önü artık kesilmeyecektir..buda hisseye prim getireceğine inanıyorum..
işlem hacmi çok yükselen hisselerde eski seviyelerin yakalanması en az 2-3 gün sürer dostlar...normal şartlarda 5-6 iş günü sürebiliyor...cuma günü gensaş ile birlikte güzel prim yapan kutpoya da bakıyorum hemen hemen oda aynı durumdadır..oda hem eksidedir hem de işlem hacmini düşürme çabasındadır..
yani sıkıntı yok dostlar..bu gün acaba genpaz ın satışları olacak mı ?? en çok bunu merak ediyorum...gerçi bilançoya 15 gün kala satışlarını kesmiş idi...devamı gelir mi bilemem...
hisselerdeki düşüşü gören endeksin %2 düştüğünü sanacak...bazı hisseler çok agresif düşüyorlar..oysa endeks %0,20 artıda...çok ilginç...gentaşımız da 4 milyon tl ye yakın işlem hacmi yapmış ve hafif eksidedir...sıkıntı yok dostlar bakalım nasıl davranacak ??
gentaş hafif eksili kapattı...işlem hacmi 3,9 milyon tl oldu...düşmesi olumsuz ama işlem hacmini düşürmesi ve hala da 1,50 nin üzerinde duruyor oluşu olumludur..tahminlerime göre yarın düzeltme sürecinin bitmesi gerekiyor...işlem hacmi yarın 1,5-2,00 milyon tl olmasını bekliyorum...