Yonca haberini neden bu kadar beklettiler sanıyorsunuz , Piyasada bankalar üzerinde katalizör görevi yapsın diye.Yabancı bankaları neden sattı gitti bu açıkladıkları bilançolara rağmen kur korkusu ve belirsizlik.
Printable View
Yonca haberini neden bu kadar beklettiler sanıyorsunuz , Piyasada bankalar üzerinde katalizör görevi yapsın diye.Yabancı bankaları neden sattı gitti bu açıkladıkları bilançolara rağmen kur korkusu ve belirsizlik.
Yoncada 11.62 altı saatlik barlarda 11.50 beklentimiz.
şuanda haber beklentisi ile askıda ve belirli bant aralığında tutuyorlar.
Merkel olsaydı bu süreç biraz daha farklı olucağını düşünüyorum , yeni gelen Alman Olaf Scholz, ABD nin gazına çabuk geldi , ABD olayı hem ateşleyen , hemde köpürten taraf ,sabah yazdım belki bu olay İrana yarıyacak anlaşırsa batıyla, ucu açık bir olay bu , çin bile dün çekimser oy kullandı .Bu yüzden ortayı bulmak gerek nukler bomba hazırlığı için emir verdim demekle olmuyor , karşındakindede nükler bomba ne olacak sen ona o sana attı kim kazandı bu yüzden masada bir çözüm olmalı.Ruslar diyorki bana güvence verin ukraynayı natoya alınmayacağı ile ilgili.Bu yüzden diyorum merkel olsa çözüm bulunma olayı biraz daha farklı işlerdi.
teknikçiler mart-haziran döneminde 150 binler görülüp dip oluşumu bekliyor kimileride en kötü görüldü çıkış bekliyor . 0.8 cent-1
dolar endeks dip olsa nisan mayıs kur 18-20 olsa buralar dip kalır. sizin 1800-1830 grafikte..Arada kaldık alıp hisseleri üzerine yatmak için fırsat kolluyoruz..