bir gerçek var ki; artık hissede çok az küçük yatırımcı kaldığı ortada.bundan sonra kim alır kim satar bilmem.ancak zararında kârında büyüğü, büyük yatırımcıların olacak.varsın biraz da onlar düşünsün.
Printable View
bir gerçek var ki; artık hissede çok az küçük yatırımcı kaldığı ortada.bundan sonra kim alır kim satar bilmem.ancak zararında kârında büyüğü, büyük yatırımcıların olacak.varsın biraz da onlar düşünsün.
Pasta için sağolun batık kardes.ıtıbarınıza eklendı.
30/10/2017 tarihinde MSGYO payları ile ilgili olarak ortalama 10,00 TL fiyattan 5.464 adet satış
tarafımızdan gerçekleştirilmiştir. Bu işlem ile birlikte MSGYO sermayesindeki payımız/oy hakkımız
30/10/2017 tarihi itibariyle 0,0964 sınırına ulaşmıştır.
Satan : NOVART GAYRIMENKUL YATIRIM INSAAT SANAYIVE TICARET
patronlar neden her gün hisse satıyor? ben güçlü bilanço beklentisiyle geldim biraz da tahtaya. her gün satış haberi var. bilen eski yatırımcılar aydınlatsa beni :)
size zahmet
İsbank patronun malı finanstan virmanladığı kurum ve bizim de en çok işlem yaptığımız kurum.20 bin lot çok para değil 200 bin TL eder.Hisse ky çok çekiyor dediğim gibi tahrik ediyor hem düşünce hem de çıkınca insan alayım diyor.Maldaysan hisse düşerse bu ne de olsa çıkar deyip maliyeti indiririz çıkarken de biraz daha kazanayım diye.Kısacası gün sonu fark isbank ta 23 bin eksi ama 100 satış olmuş.Garan yapikredi halk bunlar bizim işlem yaptığımız yerler.Bu hisse düşer demek değildir.Yanlış anlaşılmasın daha patronun elinde bir sürü hisse var.Patron sata sata yukarı sürecek.Ama şu da var ki ky çok mallandı.Biz 8 den sattık ve halen 10 -11 lerden alıyorsak patron işi biliyor demektir bu.Başta da bunu yaptılar hisseyi kendileri çıkarıp mal sattılar ama o zamanlar hisse 6.20 oldu ardında 4 lere düşmüştü.Biz bu işi beceremeyeceğiz en iyisi bilene verelim o halletsin denildi.O bilen hallediyor anlayacağanız bu.
Dün ne güzel alıcılı başlamıştı bugün de satış baskısı var...