Printable View
Alıntı: Originally Posted by onur1064 gümüste bi miktar satış verdim biraz once.. Saka gibi Altin yuzde 5 i gecti Gumus yuzde 9 a yaklasiyor Gunluk
sıkılaştırma geldi merkezden ama yeterli degil ..
Alıntı: Originally Posted by Webster Saka gibi Altin yuzde 5 i gecti Gumus yuzde 9 a yaklasiyor Gunluk Üstad ne diyorsun Türkiye eurobondları için böyle giderse dolar kurundan mı kar yapacağız.
Alıntı: Originally Posted by matac Niye şaka olsun. Bu ulke bir gunde serbest kurda %25 devalüasyon gördü. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Yani o gunler gelmez diye cok iddiali konusuyor hukumet kanadi O sebeple sasirdim
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad ne diyorsun Türkiye eurobondları için böyle giderse dolar kurundan mı kar yapacağız. Hem de ne kar olaya bak durmuyor
Alıntı: Originally Posted by onur1064 sıkılaştırma geldi merkezden ama yeterli degil .. Link varmi onurum
Alıntı: Originally Posted by Webster Hem de ne kar olaya bak durmuyor TLE TDG ve ARE yurtdışı eurobondları bunlar da güzel kazandırıyor üstat.
Alıntı: Originally Posted by Webster Link varmi onurum likitideyi kısarak dolaylı yoldan faiz artisi yapiyor bddk aciklma yapti ama bu yeterli degil bide gelismeleri izliyormus bende izliyorum simdi😀😎