Tca % + 1.94
Zpf % + 0.74
Zpe % + 2.93
Printable View
Tca % + 1.94
Zpf % + 0.74
Zpe % + 2.93
Ben hala endekste dikkatli olun diyenlerdenim. Bu kadar oynaklık hayra alamet değil. Hisse fonlarını daha sonra tekrardan yukarıdan tamamlayanlara sözüm yok ama HSYF'lerin de aylarca, hatta zaman zaman yıllarca yatay gittiği dönemler var. Üstelik en iyi diye nitelediklerimizden. Son 1 yıllık döneme bakıp, borsanın biraz da enflasyonla, para arzıyla kazandırması sizi fazla hırslandırmasın. Sonra zararın çıkması için aylarca, yıllarca bekleyip, başka getirilerden mahrum olabilirsiniz.
Ben teşekkür ederim. Uğraştığım söylenemez, olanı yazıyorum.
Erken saatte altın, döviz ve bazı hisse fonlara bir öngörü, bir miktar merak giderme olabileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum.
Fon yatırımı uzun vadeli bir yatırım ama, insanoğlu biraz merak biraz adrenalin, biraz yaptığı yatırımın ne yolda olduğunu görmek için sabırsızlanabiliyor.
Kendi adıma konuşursam, al sat-trade yapmıyorum ama eskiden kalma alışkanlık olmuş, gün içi önemli endeksleri, pariteleri, portföydeki hisse fonun dağılımındaki hisselere göz atıyorum. Zaman zaman, "fon yatırımı yapıyorsun, stratejine göre kısa vade haber vs. trende göre pozisyon almıyorsun", diye kendi kendimi telkin etsem de, sabah günün piyasa raporunu okumayı, grafiklerden birkaç teknik göstergeye bakmayı vs henuz bırakamadım.
Teşekkürler emeğiniz için.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ziraatin kendi sayfasinda
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/fiyatlar-ve-oranlar
yatırım fonları sekmesinde günün ve ertesi günün tarihini işaretliyerek saat 18:30 dan sonra 21:00 ‘a kadar düzenli olarak ziraat fon getirilerini açıklıyor
tradestop arkadasa emegi icin tesekkürler ..kacirdigi günler olursa kendinizde kontrol edebilirsiniz
ıpv 0,70
tdg 0,62
tta 1,86
tte 2,37
ıpj 0,76