Printable View
Alıntı: Originally Posted by trust06 gümüşe bak... dün %10 artıydı bugün %9 eksi.... Agalar kaldirdigini cekiyor normal yani Bir defa ons duserken gumusun ucmasi ilginc
Alıntı: Originally Posted by Webster Trilc halka arz Odabasi lazim hemen Üstad kaçtan geçirirler pardon halka arz ederler bunu
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Üstad kaçtan geçirirler pardon halka arz ederler bunu Kactan gececeginin onemi varmi ustadim Verecekleri maks 1 klik hisse 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Aynen oyle ustadim Ortalama dusureyim diye Bir on lot bir on lot daha derken Girdim iceri üstadım, bilmiyorum farkındamısınız, bizim sisteme komşu olmanıza az kaldı...
Alıntı: Originally Posted by Webster Agalar kaldirdigini cekiyor normal yani Bir defa ons duserken gumusun ucmasi ilginc üstat şu altından da çıksaydın iyiydi....
Alıntı: Originally Posted by Webster Kactan gececeginin onemi varmi ustadim Verecekleri maks 1 klik hisse [emoji3] Damlaya damlaya bir bardak su olur anca. Ben okyanus hayal etmiştim. Hani derler ya. Bogulursan büyük denizde boğul diye. [emoji23][emoji23][emoji23]
Alıntı: Originally Posted by trust06 üstat şu altından da çıksaydın iyiydi.... Hic sorma ustadim Hanim cikarmadi beni İyi oldu ama Her aksam cemkirmem icin sebep cikti İckime de karisamiyor arada kayniyor 😀
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstadım, bilmiyorum farkındamısınız, bizim sisteme komşu olmanıza az kaldı... Ustadim hangi sistem anlamadim