ne yalan söyleyeyim, uygun yerden yonca ve selocan shortları kapadım endeks duruyor, hatta ekleme de yaptım, neden yaptım? her yer yatay ya da kırmızı, gel gör ki bizim ki uçuyor, bu garip geldi bana. bakalım yarına ne olacak?
Printable View
ne yalan söyleyeyim, uygun yerden yonca ve selocan shortları kapadım endeks duruyor, hatta ekleme de yaptım, neden yaptım? her yer yatay ya da kırmızı, gel gör ki bizim ki uçuyor, bu garip geldi bana. bakalım yarına ne olacak?
Başarılar hocam ciddiye alınacak nadir shortculardansinizSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Senin bu haline bayılıyorum ağız tadıyla yiyemedin gitti bir trende oturamadin ..
Mihenk taşı seni..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte geliyor özel harekat.. bakalım kapıyı çaldı sayın caho.. Çarşamba belirleyici .. saygılarımla..
İşte düşük periyotta bir trend oluşsa da 4h ve güne yansımayan düşüş böyle yapwr adamı..
Bu yüzden hafta sonu attığım analizde yön tayin edemiyorum demiştim..
Hayırlısı olsunSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demo hesaptan işlem yapıldığı ortaya çıkıyor net şekilde 170x nedir yalan dolan..
Short basacaksan sayın jas gibi olacaksın...
Bozkurt gibi kadir gibi..
Neyse tetikçi Mert 45 bekliyorum bir ifşa etsin beni bakalım ne çıkaracak yorumlarımdan
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/ddyjmx.png
21 saniye...:)
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama short adamı.ciddi şekilde yoruyor..
Longta iz süren destek aramak daha kolay ve öngörülebilir oluyor..daha önce de dedik..
Şaka bir yana kuşlu site de herkes şok ve düşüşte destek yükselişte direnç çalışmaz diyenler analize başlamış..
Te allam pala.ne hale.soktun bizi...
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.