Çıktı çıkmasına da sonra malum sebeplerle düştü, çıktığında da zaten satmadım. Klasik küçük yatırımcı davranışı işte.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Binanceda var gözüküyor 100den fazla coin var kaldıraçı kendin ayarlıyorsun 1den 50ye kadar oluyormuş. Çok ani hareketler olduğu için 10hatta 5üstü bile patlatır
Haftasonu evde duran için üzülmeyecek parasıyla eğlence olur.
Kıbrıs büyük yara alır bu işten:)
https://www.binance.com/en/futures/BTCUSDT
YTD
Ülker Grubu akp nin mama takımı ile bir sorun yaşadı sonra hedef oldu. Ondan sonra da yüklü yatırım satın almalar sorun oldu.
Benim burda Kerem Alkın abi ile geçindiğim gibi geçinmeli millet ittifakı. Kerem bey ile dünya görüşü olarak zıt kutupdayız.
Thodex in sahibini yakında alırlar eğer rakam 2 milyar dolar ise.
Diyelim CHP, IYI Parti, HDP, Saadet, DEVA gibi birbirlerine zit goruslu partilerle bir ittifak kuruldu ve bu ittifak secimi girip kazandi.
Aslinda bu cok partili bir bir koalisyon hukumeti oluyor...... Bundan dolayi bir koalisyon hukumeti icin esas zorluklar iktidara gelince yasanacak.... Bu kadar cok ortakla ic ve dis politikada, ekonomi ve finans alaninda, hukuk ve yargida, egitim ve saglikta burokrasi ve atamalarda ve daha bir suru alanda gerekli ve elzem olan her karari almak, her adimi atmak mumkun olamiyacaktir.
Muhalefet partilerin iktidara karsi simdilik ayni soylem ve tavri ortaya koymasi bizi sasirtmasin.
Cok ortakli muhalefet iktidara geldiginde bir kac ay sonra aralarindaki birlik catirdama belirtileri gostermeye basliyor. Bundan dolayi Koalisyon hukumetlerin cogunun akibetleri erken secim karari ile noktalanmistir.
Biz bunu koalisyon hukumetleri doneminde cok yasadik.
Ozetle bu ulkede kac tane iktidar gittiyse o kadarda muhalefet basa geldi. Degisen hic bir sey olmadi bu ulkede. Yukari tukursen biyik, asagi tukursen sakal misali.