sanki tavana gidecek gibime geliyor ..bakalım şahsi düşüncem ..tahta yapıcı ne yapar bilemeyiz .tam da bugün kü tavanı da, yaklaşık 20 günlük ortalama ya denk geliyor . 58.50
Printable View
sanki tavana gidecek gibime geliyor ..bakalım şahsi düşüncem ..tahta yapıcı ne yapar bilemeyiz .tam da bugün kü tavanı da, yaklaşık 20 günlük ortalama ya denk geliyor . 58.50
Çok teşekkür ederim ikinize de, yazdıklarınız çok kıymetli. Önümüzdeki 3-4 yıl benim için önemli olacak, iyi kötü bir sermaye edinmek istiyorum yapabildiğim kadar. Sizlerin söylediğinden anladığım önümüzdeki dönemde 1. İhracatçı, döviz+, az borçlu şirket bulmak, 2. Sabırlı olmayı öğrenmek. İşler iyi gidiyorsa hemen bıkıp satmamak.
Alıp unutmak da doğru değil dediğiniz gibi. 2022 rallisini Ereğli, eser, vesbe vb kağıtlardayken kaçırdım mesela ben (kişisel nedenlerle borsayla şimdi olduğu gibi ilgilenemedim, zaten uzun vadeciyim diye de düşünüyordum). Ha elimdekiler spek kağıt değil sonuçta, daha uzun vadede zarar ettirmezdi belki ama bu demir-çelik, tüketim, ihracat, kur baskısı vb faktörlerin farkında olsam daha iyi olurdu. Geç olsun güç olmasın diyerek gerekli değişimleri yapmıştım daha sonra.
Ereğli bende de vardı..Ereğli'de ki sorunları görünce bende inat etmekten vazgeçtim ve sattım...sanırım 2_3 ay tuttum...az bir zarar ile sattım..Ereğli gibi bir dev bile yeşil çeliği ihmal etmiş...mital bu yüzden payını sattı...üzerine de global sorunları vardı sektörün..fark edinceye kadar ve inadimiz kırılıncaya kadar iki üç ay geçti...
https://i.hizliresim.com/ad08zb6.jpg
ATP olarak Paris Kongre Merkezi'nde düzenlenen Burger King Uluslararası Kongresi'ne katıldık. Etkinlikte King's Journey standını ziyaret etmekten ve yeni franchise'larla tanışmaktan mutluluk duyduk. Bu başarılı etkinlik için Burger King ekibine teşekkür ederiz!
Tüm ortaklara selamlar ve bol kazançlar dilerim.Brütün şok dalgasının etkisinin yavaşça azalacağı düşüncesindeyim. Sonra gerçek yatırımcılarla yola devam.
bugün 60.00 üzerine atarsa güzel olur
şuan itibarıyla 20 günlük ortalamanında üzerinde seyrediyor ..
Nihayet guzel bir gun ,Amma
eklemelerimin cogu bu sevyeden oldugundan , anca basa bas noktasina geldik. ama dusus trendinden cikmasi olumlu, umuyorum onumuzde , yolumuzda acik
zaten sallamasyon bir dusustu, Amazonda kelebek oluyor, bizim borsa, komaya giriyor
aslinda bu savas sebebiyle ATATP dusmesi degil, cikmasi gerekiyordu, soyle ki
savasin bizi etkiledigi yok, ama petrol fiyatini arttirinca , Ulkenin, petrol gideri astronomik artiyor. OYsa biz petrolun tam karsisinda ki sektordeyiz