9.22 bandına yoklama çekmeden almam söyleyeyim..
Biraz da biz ölücü olalım..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
9.22 bandına yoklama çekmeden almam söyleyeyim..
Biraz da biz ölücü olalım..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli olan spot malı bozmadan duruşu kaybetmeden viopu işletmek..
Spottaki marjı oraya aktarıyor isen o iş afedersiniz ameleliği olur sadeceM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devlet Bahçeli: "Osman Kavala vatandaşlıktan çıkarılsın, 10 büyükelçiden birinin ülkesine gönderilsin!"
Bahçeli'den TÜSİAD açıklaması: Hükümetlerle uğraşma alışkanlığından, vesayet odağı gibi davranmalarından vazgeçmelerini bekliyorum
Bahçeli'den ABD'ye F-35 tepkisi: Ya paramızı ya da uçaklarımızı vermekle yükümlüdür
Bahçeli'den Irak ve Suriye tezkeresine ilişkin açıklama: Ön şartsız 'evet' diyeceğiz, herkes tarafını belirlemeli
Aynen kesinlikle ayrı tutuyorum spotta işlemler 3 ayda 1 bilanço temelli ve sistemli sisteme tam itaat.
Viop da sistemim yeni yeni oluşuyor. Zaten gördüm ki benim bunu elle yapma şansım yok. Kodla yapmaya çalışıyorum ama o da söylemesi kolay, yapması çok çok çok zor bir olay.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algo olayını demiştim zor..
Ben vakti zamanında bir poz için baba hissem erbos bozmuştum 18 tl den kar ile..
Şimdi nerelerde görüyorsunuz..
Gaza gelmemek ve bazı şeyleri kabul etmek gerekir..
BaşarılarM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum, çok ama çok stresli bir iş. Bazen sabrım kalmıyor etrafa karşı bile.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 2011 ten beri aktif viopta işlem yapıyorum. Ilk voleyi gezi parkı olaylarında vurmuştum. Hemde o zamanlar cahil cesaretide fazla full kaldıraç shorttum. O kazanç o kadar tatlı geldiki en az 7 kaldıraç ile işlem yapıyordum. Sonra feleğin tokadını yedik. Bütün kazancı masaya bıraktık. Sonra bu Viopun iş olmadığına kanaat getirdim. Hâlâ aktif trade ediyorum. Ama asla 1.5 kaldıracın üstüne çıkmıyorum. Hareketlerini ezberlerdigim spotta tahtalar var orda trade ediyorum. Ordan elde ettiğin kazanç ile cer çöp portföyü adını verdiğim hisse senedi sepetim var oraya alim yapıp bekliyorum. Viopta ise 100 bin teminatım var 50 liralık benzin gibi hiç artmıyor hiç azalmiyor fazlası varsa çekiyorum. Kendimce birikim portföy yönetimi yaptim. Zamanla kazığı yiye yiye portföyü yönetmeyi öğrendim. Spot candır gerisi heyecandır.