Debi hc sizde epeydir iyi sabrettiniz tebrikler. Ama epeyce bir süredir hic üzmedi ki orası da var. Ytd
Printable View
Acemi biri olarak yaklaşık 10 gün önce epey zarar edenlerden olduğum halde bu şişe cama güveniyorum..Tabi ki kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorum, benim kendime hayrım yok :) Zarar ederek de çıkmayacağım,tavuğumu çalanın cülüğünü yerim :)
Ha illa bugün bu işler olacak diye birşey yok indikatörler ne diyor? 100 günlüğe degenler 50 günlüğün üstüne attı hatta 20 günlüğünun üstüne çıktı bazıları. Bilancoya daha bir çok mum çubuğu var seçime daha çok mum var.. sirketlerin asıl amaci kar yapmak ve önümüzdeki süreçte şirketlerin kendi faaliyet alanları ne durumda olacak bence o daha önemli. Seçim süreci ve etkileri elbette önemli ama faaliyetler daha önemli.. ytd
yazdıklarından anlaşılan ortam çok karışık
seçim sürecinde aslında bir belirsizlik yok, sonuçta eskiden olduğu gibi koalisyon nedeniyle yeniden seçime gidilmeyecek
sonrasında hükümetin ekonomi politikaları önemli
çin de normalleşme süreci fed para politikasında gevşeme rusya-ukrayna hattında normalleşme filan ayrıca bist in tl bazlı yüksek görünsede dolar bazlı ucuz olması falan filan aslında ortam çok karamsar değil
tabi büyük oyuncuların ekonomiyi nasıl okuduğu daha önemli
Seçim öncesi ve sonrası türbülans haricinde, şirketler için piyasalar yukarıdaki yazdığım sebepler dahilinde bence de karamsar değil. Fed in faiz indirimleri söz konusu da olacaktır ve daha bir can suyu verecektir diye ekliyim.. ytd