Printable View
Alıntı: Originally Posted by Ozan Erol nasrallah konuşacak 5 dk sonra konuşacak benim aldığım duyuma göre -serhildan ilan ediyorum, halkımızı sokaklara meydanlara davet ediyorum" diyecekmiş Karakemal hocam gaz vermeyelim...
Bakan Şimşek: 1 yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alacağız -APara :drunk::drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK Bakan Şimşek: 1 yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alacağız -APara :drunk::drunk: hadi ona 3 diyelim :he: gerçi malum şahıs 2018 hedefleri diyordu 23 olduk.. şimdi 58 falan diyor.. :drunk::drunk:
Dalgıç elbesini giy Ayasofya abi, suyuniçine dalıyoruz :he:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Dalgıç elbesini giy Ayasofya abi, suyuniçine dalıyoruz :he: Kış vakti olmaz:)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Dalgıç elbesini giy Ayasofya abi, suyuniçine dalıyoruz :he: İçine de çelik don giymeyi unutmayın.
haber hekts mı geldi sasa ya mı akçay:)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Dalgıç elbesini giy Ayasofya abi, suyuniçine dalıyoruz :he: Çok bir para çıkışı yok 30 hisselerinde. Büyük bir düşüş olmaz bence hatta + bile kapatabiliriz.