sabahtan beri o veriyo ben alıyom o veriyo ben alıyommm:vk:
neredese destek atın diye bağıracam :evil:
ama birazdan bez bağlayacağım altına zıcıttıracağım o spek kimse :kahkah:
Alıntı:
Originally Posted by apache64d
Şu tabloya bi bakın akideşler, bu nasıl birşey? Defter geğeri, öz sermaye, halk a açıklık oranı, piyasa değeri. Bunları spk görmüyormu? Bu soyguna, bu manipulasyona nasıl izin veriliyor Allah aşkına...:notr:
Ta kendisi dostum..:kahkah:..Aklıma gelen tek şey; Nominalin üzerine atıp bedelliyi patlatması.
24-12-2018, 15:09
apache64d
Alıntı:
Originally Posted by selimtogrul
abi en azından 3 harfini söyleyinde tek tek bütün hisselere bakmayayım
Resimde turuncu harfler ile yazıyor, İEYHO
24-12-2018, 15:14
selimtogrul
Öyle bir hisse senedi mi varmış :)
Benim aracı kuruma sordum WC deki kağıdımız daha iyi dediler bana :)
Şimdi baktımda an itibariyle %11 yapmış. İlginç
24-12-2018, 15:15
MR&MRS
Alıntı:
Ta kendisi dostum..:kahkah:..Aklıma gelen tek şey; Nominalin üzerine atıp bedelliyi patlatması.
bedelliyi bilmemde aylardır-yıllardır ağlanan insanlar var abi nefislerine yenik düşmeseler bu adamın kucağına yeni avlar gelmesin tek temennim bu kafaya baksana şunda ekrandan korkuyor adam :kahkah:
24-12-2018, 15:21
apache64d
Alıntı:
Originally Posted by selimtogrul
Öyle bir hisse senedi mi varmış :)
Benim aracı kuruma sordum WC deki kağıdımız daha iyi dediler bana :)
Şimdi baktımda an itibariyle %11 yapmış. İlginç
Alıntı:
Originally Posted by MR&MRS
bedelliyi bilmemde aylardır-yıllardır ağlanan insanlar var abi nefislerine yenik düşmeseler bu adamın kucağına yeni avlar gelmesin tek temennim bu kafaya baksana şunda ekrandan korkuyor adam :kahkah:
7 yıldır bekleyen varmış, zaten %99,42 si Milletin kucağında..Cemaş ve Nibaş gibi yaparsa bununda biraz yolu var gibi gözüküyor, ama bu adama hiç güven olmaz. İnşaAllah o bekleyenler zararını çıkarır.
24-12-2018, 15:27
MR&MRS
Alıntı:
7 yıldır bekleyen varmış, zaten %99,42 si Milletin kucağında..Cemaş ve Nibaş gibi yaparsa bununda biraz yolu var gibi gözüküyor, ama bu adama hiç güven olmaz. İnşaAllah o bekleyenler zararını çıkarır.
bende var cemaş 33 tane uyku uyuyamıyorum ama artıya geçmeden geçirmeden satmam:yes:
24-12-2018, 15:31
MR&MRS
Alıntı:
Originally Posted by izci
Seriye takmış 5 er lotlar senin miydi. Mr 'cım...Ben de robot işlemler sanmıştım....:oleyo:
abi beni yanlış anlama sana temel için sorduğum sa o değil o benim büfede raftaki yerini aldı