31 aralık 2019 Yıl sonuna kadar bende teklif yapayım. 15 kuruş lot başı. 100.000 lota kadar nakit para isteyen özele yazsın.
Printable View
31 aralık 2019 Yıl sonuna kadar bende teklif yapayım. 15 kuruş lot başı. 100.000 lota kadar nakit para isteyen özele yazsın.
Evet beyler son teklifimi yapıyorum 0.16 kuruş 100.000 lot alırım. Hayırlı akşamlar.
Ben 15kuruş veririm [emoji5]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teklifinize teşekkür ederim. Fakat 0,25 kuruş’tan aşağı bir rakamı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun.
Alın alın kaçmaz bu fırsat ... 0.50 veren varsa bende veririm [emoji23]
0.50den veririm alan varmi[emoji16] bakin kacmaz bu firsat ..pazarlik payi yok son fiyat
Yaşasin illegalite..azmi karamahmutoğlu..
Hisse senedi alis-verişi borsada yapiliyor.
Borsaya kote değilse o zaman hisse nette alinir satilir..alan satan olursa tabii..ha burda yazanlarin gerçek şahislar olup olmadiginin zaten bir önemi yok..
Hayirli işler.. hisse çiftliği..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alanda yok satanda geyik dönüyor [emoji23] parasini verdi herkez geyigi hakettik ama.
Kardeş 18 kuruş nakit bir düşün. Cuma hesabında 18.000 bin TL.
Ben bugun virmanlicam parani gel nazlanma.sonra bizde almazsak kime satacan:)
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok kardeş ben o 25 kurusa 100 bin lotunu satan arkadaşa teklifimi yapıyorum 18 kuruştan lotlarina talipim. İsterse para bir yana mal bir yana. Peşin hesabına 18.000 TL yollarım.
Açıkçası hala hissenin tekrar kota döneceğini düşünen bir çok yatırımcının var olduğunu görmek beni mutlu ediyor. Fakat süreçle ilgili bu umutların nedeni nedir merak ediyorum. Süreç ne zaman acı yada mutlu sonla neticelenir?
Ben şahsen geri döneceğine inanmıyorum, çünkü böyle bir sürü örnek var. Acun ******** i alıyor diye 1.80 den aldim, batacagi kadar battım, 10-20 kuruş a verip ne yapayım, acun ve mine için külah yapicam ortalık karışırsa ikisini birden bereket tanrısı na oturtucam, yeni yönetim de bilinçli olarak, spk nin ya da bist in red sebepleri ni yerine getirmiyor, hepsi de insanları yolmak için ayarlanmış bir düzen, bunların yaptıkları manipülasyon ortada dokunan varmı yok, .....
95.850 lot var. İlgilenen var ise 20.000 tl ye satarım.
15bin nakit [emoji6]SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda bu kadar geyik yapılacağına, biz bu adamlardan nasıl hesap sorarız şirket neden bir açıklama yapmıyorun cevabını aramak daha mantıklı olmazmı arkadaşlar. Şu elinde yüzbinlerce lot olan delikanlılar nerede?
Kardeş toplamda 15.000 TL nakit hesabına yollarım. Ne zaman olur dersen 1 gün sonra hesabında paran.
20 Kuruştan 75 bin lota kadar alırım nakit para hisse devrinde direkt hesaba düşünen varsa özelden yazsın.
Bu sayfa kumara dönüyor. Birileri elinde kalanları pazarlama yöntemine dönmüş.
3 kart istiyorum[emoji23]
Siirketin ozkaynagi ne kadar tahtanın acilma durumu nedir.son bilançoda satışları nedir .bundan başka bir adım varmi.
Satmak isteyenler şirketi arasın bence 21 kuruştan almışlardı .sorun alacaklarsa virman yapın şirket garanti.hem niyetlerini ogrennirsiniz
Şirket iki defa zorunlu alım çağrısı yaptı. Almak zorunda değiller
20 Kuruştan 75 bin lota kadar alırım nakit para hisse devrinde direkt hesaba düşünen varsa özelden yazsın.
(Dedim arkadaşın biri tamam satarım dedi. Sonra engelledi. Bizde teklif var, ısrar yok.
Teklifim hala geçerli :rtfm:
1 TL den satarım varsa isteyen.
Bugun işlem hacmi iyi [emoji23]
Dün bütün hisseler düştü bizimki sabit kaldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
40 bin lot 25 kuruştan alıcı varsa veririm.
Ok sizden haber bekliyorum