heyecana...
Printable View
ahanda gitti puan gs gibi dip dip gidermi
S. A. Nazara geldi takım. Hayırlısı tabiki ama öyle taban taban gitmez arkadaşlar, daha altı hafta var başakşehirin işi daha zor,yabi belli değil henüz.önce sağlı. İyi geceler.
en az iki taban yer
Birde CAS itirazı var, bir süprizde burdan yerse,
PARA dergisi , bu hafta , virüs ile ortaya çıkan YENİ NORMAL denilen sistem de
Yani, hem virüsle hem virüs sonrası, PARA dergisi , bu hafta , virüs ile ortaya bilançoları ile Öne çıkmasını düşündükleri 32 şirket
#DESPC #TTKOM #ecilc #DEVA #TCELL #ULUUN #GUBRF #toaso #ISYAT #Logo #arena #hektas #sokm #banvt #PNSUT #MPARK #asels #ARCLK #SISE #Kafein #MGROS #eczyt #selec #ansgr #BIMAS #ekgyo #oyakc #Doas #OZKGY #KERVT #
Güzel şirket analizleri olmuş.
Spor endeksi harici ilginenen olursa )
YATIRIM AL-sat-tut tavsiyesi değildir
Yarın ne olur sizce ?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spor hisselerinin tahta yapıcıları Bence aynı. Şimdi Feneri yükselttiler, Galatasaray ve Trabzon hisselerini ky' nin eline verdiler. Sonra da FB hisselerini verirler.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın satıp yat alacağım ts yi yattan takip edeceğim
Oda olur biraz büyük yat alırım helikopter pistide olur ama ts nin 200 leri görmesi lazım
Böyle yükselen hisseler için Petrol mü buldular denirdi. Petrol fiyatları da düştü. Demek, altını da bulmuşlar.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın al, ne olacağını gör. Ama dikkat et elinde kalmasın. (Bu arada Almanya ve ABD borsalarına da göz at)
.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spor hisselerin de ne olacağını kimse bilemez.........
anormal düşük ve yüksek fiyatlara çekebilirler dikkatli olup yedek akçe ayırmak da fayda var.......
geçen sene % 200 bedelli yaptığında çok kızmıştık ve 0,90 kuruşdan bir yılda 9,00 liraya on kat gitti.......
Başakşehir GS yenerse büyük ihtimal şampiyon.
Tspor bu futbolla şampiyon olamaz,suraya bak ankagucu ile berabere kalmak üzere, yenilmezse iyidir.Het hafta sonu sitres, takım güven vermiyor artık. Nasıl satmadık geçen hafta.😠
dakika 80 trabzon 1 a.gücü1 böle biterse yarın öbürgün taban taban gider , umarım maç döner
Ohhh berabere bitti
Başakşehir yarın yenilse bile 1 puan farkla lider
Başakşehir gs yi dağıtır gs nin 7 oyuncusu oynamayacakmış.
Gsray bu kadro ile yenemez Başakşehiri...
Nerede 3 puan farkla 1 maçı eksik lider Trabzon...
oh biz yani (gsray) olamıyorsak başakşehir olsun iki hissede taban gitsin 20 bin karımı aldım şimdi alttan toplamaya bakalım
Aynen
Spor larin bir müddet devri bitti gibi.,Bilanço donemide geldi.
Bu dönemde birtek gıdalar iş yaptı... Bakalım yatırımcı neye yonlenecek.
Takıma çok güvenen biri olarak, her halımıze sonsuz şukurler olsun, sağlığımız yerinde ama bu mactan sonra anladımkı şampiyonluk zor tspora, bu hafta herkes gibi ilk fırsatta satmak fırsatı kovalıcam. Gs yense bilse başağın zor maçı yok artık, yanı tspor artık zor bir ihtimal ve bu yuzden satış baskısına maruz kalıcaktır. Yatırım tavsıyesı degıl kendi dusuncelerimdir. Zarara ugrayabikilirsiniz, kelin ilacı olsa kendi kafasına sırermıs.
S. A. Günaydın aç gözlülüğün bedeli her zaman ödeniyor. Şimdi gs nin yenmesi için dua etmek kaldı. Muslera yok, üç stoper eksik, falcoa da yok.
Bu vaziyette aşağıya taban serileri çekebilir zamanında 9 gösterip 2 altına inmişti...ytd.
Başakşehir dağıtır GS yi
dünkü maçtan sonra serbest fiyattan emir girdim ama şimdi başşak da puan kaybedince, ikilemde kaldım.
ne yapsam acaba?
neyse gece uzun, bakacağız.
nasip...
Erman Toroğlu yaktın başakşehir i
hadi alanya'yı geçtim, lig sonuncusunu yenseydi şimdi tavanı konuşuyor olacaktık.
neyse, yapacak bir şey yok. cimbom'dan allah razı olsun :D
yine heyecanlı bir hafta olacak belli ki.
gece emir iptali yaptım ben de çoğu ortak gibi.
GS nin yardımı ile 7.95 'e kadar çıktı ama buraya kadarmış. 7.44 şu anSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.