Can sıkacak bir şey yok mahkeme günü geldi.
Printable View
Can sıkacak bir şey yok mahkeme günü geldi.
Ortalık fena karıştı,
ons uçuyor.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmedigim icin soruyorum. Ons altinda ki yukselis kozaa grubu hisselerine olumlu mu yansiyor
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünden beri top çeviriyorlar herkes yarına odaklandı...ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kamuya devredilmiş diye haberler geliyor.mahkeme bitmiş deniyor
Millet de şaşırdı bir an önce netleşse...
Koza İpek Holding davasında sanıklardan Melek İpek, terör örgütüne üyelik suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. -AA
Koza İpek Holding davasında sanıklardan Melek İpek, terör örgütüne üyelik suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Koza İpek Holding davasında kararını açıklayan mahkeme, Cafer Tekin İpek'i 79 yıl 8 ay 21 gün hapis ve 250 bin lira adli para cezasına çarptırdı. -AA
Koza İpek Holding davasında kararını açıklayan mahkeme, Cafer Tekin İpek'i 79 yıl 8 ay 21 gün hapis ve 250 bin lira adli para cezasına çarptırdı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Mahkeme, Koza İpek Holding bünyesindeki şirketlerde yargılanması tamamlanan sanıklara ait hisselerin müsaderesine hükmetti. -AA
Dağ fare doğurdu resmen! Bu olumlu haberle yükselmesi gerekmiyor mu?
Yön kararı veremiyor bence biraz ilgi azalsın ondan sonra yukarı gider.ytd
Kaynak NTV.com
Diğer sanıklara 2 yıl 1 aydan 6 yıl 3 ay arasında değişen sürelerde hapis cezası verilirken, yargılaması tamamlanan sanıkların şirketlerdeki hisselerinin müsadere yoluyla Hazine'ye devredilmesine hükmedildi.
Mahkeme ayrıca aralarında Akın İpek’in de olduğu firari sanıkların dosyalarının ayrılması ve şirketlerde bulunan hisselerindeki kayyum kararının devamını kararlaştırdı.
Akın İpek'İn hisssesi ne kadar acaba? Akın İpek'e ait hisselere kayyum atamasının devamına karar verilmiş
Eşek gibi tepinip duruyor ne varsa sırtından atacağı...
Aynen katılıyorum....Gaz cikarircasina ikiniyor.....Mi A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.39 u gören kâğıt 8.93...
Yine mi beklentiler satın alınır gerçekler satılır kuralı mi işliyor acaba...
Aksam kapanista anlarız...
Akşam için tahminlerinizRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu da şimdi buna tepetaklak aşağıya gidiyor..
Boşuna tutmusuz hissiyatı uyandırıyorlar maalesef. Al sat yapan ihya oldu, ben bakakalan tarafta kaldım.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baydılar ama biraz sabır gerekecek öyle görünüyor herkesin beklediği bir anda olmuyor genelde, gördüğüm kadarıyla yabancı payı da artıyor, yakın zamanda 10 üstüne atacağı kanaatindeyim. Hayırlısı. Ytd
Payların hepsi devrolmadığı için genel kurul yapamam durumu, temettu dagıtamama durumu varmıdır acaba?
Piyasada +4-5 ten aşağı kağıt yok bu da neredeyse eksi kapatacaktı şu dava sonucu bugüne denk gelmeseydi daha iyi olacaktı neyse artık...
Bu gün de milletin canını sıkma peşindeler...
Devlet ortağımız olmuş, ona rağmen kağıtları bunaltmaya çalışıyorlar...
Ama sonuç olarak hisseler sahibine geri dönmüş oldu, altın işinin mümkün olduğu ölçüde devlet tarafından yapılması gerektiğini, bu topraklardan çıkan altının bir zümreye ait değil milletin olduğunu, bunlar yurt dışında şirket kurma ve kaçma işine giriştiğinde belirtmiştim...
Ama işin kötü yanı bunca senedir bu şirketler aracılığıyla aslında altın gibi bir emtiaya yatırım yapan küçük yatırımcının sanki borsanın en rezil hisselerine yatırım yapmış gibi manipülatif işlemlerle soyulmaya çalışılması oldu... Hala da bu çaba bir ölçüde hisseleri kontrol eden manipülatörler tarafından devam ettiriliyor maalesef...
İpek ailesinin elindeki hisselerin devlete geçmesi zaten bekleniyordu.Bundan sonra piyasanın satın alacağı
sey bilançolar olacaktır.2019 yılında altın ons fiyatının fena olmadığını düşünürsek bilançolar herzamanki gibi
muhteşem gelecektir.Mart sonu Nisan başı yeni film başlar kanaatindeyim.Y.T.D
8.80 altına sarkma ve 8.80 altında kapanışlar tatsız olur...
Piyasanın speke karşı aksiyon almaktan ziyade tahtayı izlemesi gereken zamanlar...
Dağıttılar hisseleri şimdi toplayacağız diye kanırt baba kanırt... Sokuklar... İnşallah zımba gibi bilanço açıklarda arkadan bakakalırlar...
Dün de belirttiğimiz gibi beklentiler alınır gerçekler satılır moduna geçtiler de, bu piyasa bu kuralı bilmiyor mu, bir noktadan sonra istedikleri kadar alıcı nasıl bulabiliyorlar anlamak güç... Piyasanın bekle-gör moduna geçmesi gerek diye boşuna demiyoruz ama her daim risk alacak birileri oluyor...
Bu adamların kitabında rölantiye almak diye bir şey yok maalesef... Beklentiyle sallaya sallaya da olsa biraz yukarı çekerek nefes aldırdılar millete ama uzun sürmedi ve yine işkence moduna geçmiş olabilirler maalesef...
Ben kağıda karşı tüm ümidimi kaybettim. Sizleri bilmem. Şu giden endekste bile eksi eksi geri geliyor mahkeme kaarına rağmen bunu yapıyorsa bence biz gözümüzde çok büyütmüşüz.
Çıkarken yoklar inerken ben demiştim
İPEKE günlük
https://resmim.net/f/K24IC0.png
Sn.Loruhlano İpeke degerlendirmeniz için teşekkür ederim.Mahkemeden bayağı ümütlenmiştik ama, demekki dökmeden gitmeyecek dediğiniz gibi.el mahkum beklıceceğiz biraz daha.saygılar.
ben bu işe hayret ediyorum şirketin kazasında mütiş nakit var borcu çok az ve 5 yıldır sorunlar nedeni ile genel kurul toplanamadığı için nakit vb. herşey öylece duruyor şimdi hisseler devlete geçti ve biran önce genel kurul yapıp bu süreci netleştirmeleri gerekiyor şirketteki nakti nasıl değerlendirecekler bu önemli bedelsiz mi verecekler kar payı olarak mı dağıtacaklar arge içinmi kullanacaklar. Tahminim genel kurul toplanma kararı alınca hissenin keşvedilip mütiş hareketler çekeceği. Tmsf biran önce şirkete sahip çıkıp genel kurulu toplamalı ve gerekli görevlendirmeleri yapıp şirkette 5 yıldır biriken nakiti değerlendirmeli. YTD.
Arkadaşlar
Herkes kar payı dağıtılmalı diyor. Tamam dağıtılacaktır elbette ama mahkeme tamamen sonuçlanmadan dağıtım olursa eski sahiplerinin elimde kalan hisselere de temettü yansıyacak. TMSF bunu istemeyecektir. Hisselerin tamamı devrolduğunda bu aşamaya geçilecektir diye düşünüyorum. Uzun vade çok iyi yerlere gelecek ama kısa vadede fazla bir beklentim kalmadı açıkçası. Siz bu konuda ne düşünüyorsun belirtirseniz sevinirim.