https://s17.directupload.net/images/190601/emlgk6ra.jpg
Printable View
bilançosuna göre 1 tl bile etmez
Peki hocam biraz daha ayrintili rica etsem. Yani nerden satilir nerden alinir? Size gore nerden doner ya da nereye kadar gider. Rakam rica etsem. Birde halkbanka gecmek konusunda fikir rica etsem.
...bankalardan halk ve ykb bence olabilir ama halk biraz daha salarsa sürpriz olmaz
3.40 ustune atıp kalırsa ivme kazanabilir ytd
Flama yapıyor. Patlamak üzere
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.60-0.70 krş luk bir flama.
3.36 ustunde kaldıkça yukarıya yöneliş atakları olacağı beklenebilir ytd
bu ne ya 3.36 3.40 arasında sıkışmış kaldı alacaksanız alın
Ben öyle düşünüyorum. Grafik te açık bir flama var. 4.10 4.20 bekliyorum ama. Spek te tam bir inatçı çıktı. 3.50 'yı bile geçirmiyor.
Sıkıntı yok. Beklemeye alıştık.
almaya gelınce naz vermeye gelince hop aşağıya bunlar zalim
Tahtada başka grup mu var ne
3.10 ustu kaldıkça yukarıya ivme olabilir ytd
Çin Devlet Başkanı Jinping, gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde, ABD Başkanı Trump ile, ticaret anlaşmazlıklarının görüşmelerle çözümü konusunda uzlaştıklarını söyledi.
Çin devlet televizyonu CCTV’nin haberine göre Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, "Son dönemlerde Çin-ABD ilişkileri, her iki tarafında çıkarına olmayan, bazı zorluklarla karşı karşıya kaldı. Çin ve ABD işbirliği yaparak kazanabilirler, savaşarak ise kaybederler. Umarım anlaşmazlıkları görüşmelerle çözeriz" dedi.
3.30 ustune atıp kalırsa muhtemelen 3.40 ve 3.50 test edebilir ytd
Haklısın ama hemen değil geciktirerek yapacak çünkü teknik olarak değilde temel olarak anasını sevmiyor
Ne yatırım tavsiyesi la de get işine
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son zamanları g20 den sonra ralli başlar ha aşağı yukarı bakalım ne çıkacak görüşmelerden
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket gelmiş,Hacim de desteklerse güzel şeyler olabilir YTD.
Trump a dikkat karını alan uzasın diyesim geldi nedense 3.38 sonrası 3.28 verdi hareketi yapan neyi bekledi ? Tabi ki bizi
Devre kesici geliyor...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.65 devre kesici
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 3.5 üzeri kapanış güzel olur
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar istekli ise alicilar, kapanisa tavan yakisir. 3.9x ların ustıne atmadikca geri gelmesi cok mumkun gibi geliyor. ytd
Yarın görelim bakalım istekli alıcıları ;)
Çin haber ajansı Şinhua'da yer alan haberde, Japonya'nın Osaka kentinde düzenlenen G-20 Zirvesinde Trump ve Şi'nin bir araya geldiği ve iki liderin 1 saatten fazla süren görüşme yaptığı kaydedildi.
Trump ve Şi'nin, ABD ve Çin'i ortaklaşa geliştirme konusunda hemfikir olduğuna işaret edilen haberde, ayrıca iki liderin ABD ve Çin arasında ekonomik ve ticari istişarelerin eşitlik ve karşılıklı saygı temelinde yeniden başlatılması konusunda anlaştığı vurgulandı.
ABD'nin, Çin'e yönelik yeni ek tarifeler uygulamayacağının altı çizilen haberde, iki ülkenin ekonomi ve ticaret müzakere ekiplerinin belirli konular üzerinde çalışacağı ifade edildi.
Daha gecen hafta 3.23 aldim bugun 4.42 ciktim 😂kisa surede iyi getiri birakti😂
Bugün kimler aldı takas pasta atabilirmisiniz
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse hakkında öngörüsü olan varmı ustalardan
Hocam bu hissede teknik vs hesapları pek tutmaz. Sabırlo olan, bekleme lüksü olan, sinirleri kuvvetli olanlar için tarifsiz fırsatlar verebilir. 4 adet çıkışın hepsinde mal vardı elimde. 4 ündede uzun beklettiği için sabrımı tükettiği için zirvelere göre devede kulak karlarla çıktım. 11 hareketinde, 5.30 maliyetle 10 tl hedefim olmasına rağmen bekleyemedim ve araba parası havaya gitti. 11 den 2 haftada tekrar başladığı yere geldi , akabinde 3 ün altına kadar geldi. Halka açık kısmı çok küçük.
Sonuç olarak, bu hisse öngörülemez. Herzaman portföyde bir miktar olmalı. Riski, dolayısıyla getirisi büyük olabilir, aynı şekilde götürüsüde. Sizi yormayacak miktar konulmalı bana göre.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyvallah saol üstat hayırlısı olur inş.
4.78'le aranızdayım arkadaşlar.
an itibariyle hacim 170 milyonu geçti.
bu seansta 5 bariyerini yıkarsa, ikinci seansta hacim rekoru gelebilir.
Üstat değilim..11,2 den 2,60 a gelmiş çok şerefli bir hissedir..Şu an ne oluyor?
Aylardır 3 altında idi..Orada çok güzel almışlar..3-3,4 arası da geçen hafta herkesi çıkarttılar. Haliyle kimse kalmadı...
Şimdi +GAP'larla hisseyi yükseltiyorlar..İlk sağlam alıcı geldiğinde ne olacağı malum..
Şu an maldalar ve insanlara aaa gidiyor algısı yaratmak için sürdükçe sürüyorlar...Yarın bakmışsın 6 lira olmuş ama malı verdiği an ışık hızıyla 4 altına gelir. Maliyetleri max. 3,20..
bu senet bul karoyu al parayi senedi, simdi sen inandin mi 4.9 dan 6.0 olacak veya 10 dan 15 olacak, o an aldi senin paraciklari