Ikın biraaaaaz spekk
İçin de patlar yoksa
Nedir bu baskı yaavvvv
Printable View
Ikın biraaaaaz spekk
İçin de patlar yoksa
Nedir bu baskı yaavvvv
ne oldu yav bugünde eksi, eksi bari olmasaydı yaktın beni
Kımıldan hadi ha gayret
Bini aşkın marketi var
Bu fiyatlardan işlem görmesi inanılmaz
dünki aldığını verdi dikiş tutmuyor
dün iyiki artmıştın bugün hemen verdin o kadar düşermi 12,50 ye bari gelse panda yaktın beni
Pirim yaptığı günün ertesi günü düşer
5 zincir markete 2.6 milyar ceza yazıldı
Aralarında Bizim yok bu çok iyi bir haber
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Basın basın ****torlar. Son basan iyi basar
10 sene önceki fiyatta...daha ne kadar bekleyecen
Sec market sayisi 1644ten 1636ya düştü 2 Kasımdaki güncellemeye göre. Ya bu hafta içi sayı değişir ya da 1800 hedefi hayal olur. Ciro hedefinde pek sıkıntı yok gibi. 390 milyon civarı gelir sece yapılan 3. çeyrek satışları
3. çeyrek kârı 15 milyon 141 bin 339 lira.
sec market açıp kapatan birine sordum. neden kapattın diye? adam;
dükkan kirası ödüyorum. çalışan maaşlarını ödüyorum. diğer tüm giderleri ödedikten sonra bana asgari ücret bile kalmıyor. cirom da oldukça iyi olmasına ragmen. adamlar benim paramla tüm riski bana taşıtıp, günün sonunda da; ala sana üçün biri deyip çıkıyorlar işin içinden. bayisine bunu yapan bana sana ne yapmaz ki? Bu olayı dinledikten sonra, BİZİM benim için bitmiştir
Yav bırakın bu ayakları bu yüzden mi seçler çığ gibi büyüyor bizim semte bile 2 tane açıldı.
Halka arz fiyatlarında yıllardır sürünüyor.
Tam da pirim yapacağını düşündüğüm bu dönemde yapmayın bunu
sayın murat ülker yıl 2011 bizimi 40 milyon sermaye 25 tl fiyatla %40 nı borsaya açtın 270 milyon dolar topladınız piyasadan yıl olmuş 2021 tamamı piyasada 65 milyon dolar.Ya ayıptır insanda utanma olur biraz bu yatırımcı bu kadar mı cezalandırılır.sucları sizin hissenize yatırım yapmaları tabi.yıl sonu ciro 7 milyar cıvarı gelir 1400 sec diyorsunuz %20 tüm satışlar içinde payı diyorsunuz.herşey güzel üç beş çakala burada yatırmcıyı boğduruyorsunuz.asla yatırım tavsiyesi değildir
bu grup hisselerine niye sahip çıkmaz anlamış değilim.Kredilibitenizi bitirdiniz yıldız holding avaneleri çok ağır hakaretleri hakediyorsunuz ama neyse.Milletin 10 sene önce size verdiği parasını tutsaydınız daha zengin olmuştunuz.Neyin kafasını yaşıyorsunuz 1 teneke yağ bile 150 tl olmuşken.Hiçmi birşeyiniz değerlenmedi sizin ayıptır ayıp rezillik bu kadar olur.Ya adam gibi şirket yönetin yada satın iyi yöneten alsın.çakal sürülerine milleti boğduruyorsunuz.milletten aldığınız parayla madem hisseniz o kadar değerliydi.hiç değilse birkısmıyla geri alım yapaydınız ya.yapmazsınız çünkü onlar sizsiniz o zaman
14,62 14,63 çalışan tahtayı karanlık odada 10 kademe aşağı açmak 14,53 sonrada oraya 50 bin koyup mal veren varmış gibi yapmak nasıl iyimi tahtacı biryerlerin kaşınıyormu.ama dediğim gibi bu grubun işleri artık alavare dalavere Yazık babanızın kemikleri sızlıyordur mezarda.Bu sistem arkanızda oynayın insanlarla.Asla bir yatırım tavsiyesi olarak anlamayın herkese iyi hafta sonları.
buraları okuduğunuzu adım gibi biliyorum.şunuda söyleyeyim de rahatlayayım biraz. süzme su katılmamış yaratıksınız anlayan anlamıştırbne demek istediğimi.basın yavrum basın size de birgün elbet bir basan çıkar.şikayet dilekcesini hazırlıyorum bu tahtada yapılan (karşılıklı )işlemleri inceleyin diye.süzmeliğin derecesi olsa 100 üzerinden 100 alırdınız.Ama o kadar acemice baskılıyorsunuz ki çok belli ediyorsunuz.
burada ben şahsen yabancı olduğuna inanmıyorum.Bankoff borsayı kuruttuda birgünde 60,000,000 sermayesi olan kademelerinde incik boncuk gibi mal sayılan tahtaya geldi öylemi.vay be 400 küsür bin alım yaptı öylemi.Ünlüdeki ali ülker ve grubunda 3 milyon mal varken kılı kıpırdamaz neden acaba ki.sene başında göstermelik bir alımı var o kadar.Demekki hiç rahatsızlık duymuyorlar.o kadar ciro yap 21 milyon kazan.millet menfaatine çalışmıyorlar herhalde.Şirketin görülmeyen tarafında işler iyiki rahatlar.10 sene önce1 milyar ederie halka kakala sonra umurunda olmasın.çok enteresan yani.bu sene halka arz edilen şirketler bile tur bindiriyor.buradaki arkadaşlarında fikirlerini yazmasını isterim siz bu tahtada yabancı olduğuna inanıyormusunuz.fikirlerinizi söylersiniz memnun olurum.Herkese bol kazanclar diliyorum.Bu arada seç ler hala 1690 ilerleme durdu.asla yatırım tavsiyesi değildir.
140 bin endeksde 19-20 tl olan şirketiniz 216 bin endeksde 14,5 tl bravo size temiz aile cocukları şirketiniz yerin dibine batar inşallah beter olursunuz .ne diyeyim başka anlayacağınız dilden de konuşuruz da değmez üç kuruşluk dünya da.borsa birde artı bugün alkış temiz aile cocukları.temiz aile şirket yöneticileri.gıda toptancısı GÜYA.Ulan verdiği paraları insanların burnunuzdan gelir inşallah 10 sene bu dile kaplumbağa boyu kadar yol almadınız.
2019 sonunda dagilim
4.855 milyon lot Yerli fon
2.942 milyon lot Yerli tuzel
9.1 milyon 3505 Yerli gercek kişi
1.375 milyon yabanci
9.2 milyon yabanci tuzel
2020 sonunda dağılım
120 bin lot yerli fon
3.276 milyon lot Yerli tuzel
23.695 milyon lot 19433 gerçek kisi
291 bin lot yabancı fon
120 bin lot yabancı tuzel
91 bin lot yabancı kisi
Yani 2020 yılı icinde nur topu gibi 16 bin yeni yatırımcıya 14.6 milyon lotu döşemisler
2019, 2020 derken bu seneyi de pas geçmediler 2021 de bir dolar bazlı dip daha gösterdiler.. Bu hafta kapanışı ile en kötüyü geride bırakmış olur diye düşünüyorum...
https://imgyukle.com/f/2021/12/16/kw6kKU.jpg
Bana bir yıl önce 2 dolardan dosediler yine de iyi bir getiri elde edeceğime inancim tam. Patronuna, tahdakilere ve dingillere rağmen. Hep birlikte kazaniriz umarim. Bugun de 2 bin tirtikladik.
Kerevitte "buradan para kazanan gorulmedi" diye soylenirken buyuk bir meblag ile hedefim yuzde 100e ulastim. Simdide tl bazinda maliyetim olan bu fiyatlarla kerevitten kazandığımız ile birlikte herseyi buraya gomdum. Bakalim neler olacak. Dolar bazinda halka arz fiyatına gelirse memnun olurum :). Gelmezse de canımız sagolsun. Yatirim tavsiyesi degildir.
Sec marketler açılmaya devam. Millet panda, tatlıcı muhabbeti yapadursun bizim odagimiz bu. Murat ulker akilli adam. Malını sabancilar gibi ederinin altına vermiyor. Bu da bi gun ederini hatta daha fazlasını gorur. Benim hatam zamanlamaydi. O da biraz basiret ve nasip işi. Bagfas baticim bizim arasında gidip gelmeseydim diğer ikisindeki fırsatı kaçırmazdım. Sağlık olsun.
Mızrağın ucu göründü ortak. Son dip ile bi Dojimiz eksikti. Bu hafta kapanışı ile dönüş mumu teyiti alırız herhal...
https://i.hizliresim.com/7i0unz9.jpg
Günaydın,
"Kısaca g.t. ile inatlaşan donuna eder..."
Daha önce bunu çok yakın zamanda yaşadım... 6 TL 1,5 TL kadar bir hisseyi basmışlardı...
Şimdi bizden 14 TL den almak için yırtınıyor...Her şeyin bir ederi var!!!
Burada da benzer durum var....
Değer yatırımcısından saygılar....
Patron bu işin içindeyse o başka....ama yine bu fiyatlardan aldığımızı ya tahtacıya, ya patrona her kimse ona uygun bir fiyattan geri vereceğiz...Sonuçta bu hisseler bizim nikahlı eşimiz değil...
ytd.
Saygılar
Benim portföyde hisse sayısı 8 ila 12 arası değişiyor. AKSEN ve BIZIM ile ilişkim diğerlerine göre farklı. Her ikisi de tamamen maliyeti çektiğim, karını hisse de bıraktığım şirketler...
Yaklaşık %60-65 oranında hisse ile beklemeye devam ediyorum... Bir nevi katolik nikahı gibi bir şey oldu.
AKSEN neyse de, 1.5 yıl önce BIZIM in tamamını satıp başka hisseye geçiş yapsaydım muhakkak çok daha karlı bir trade yapmış olurdum ama bu saatten sonra strateji değiştirmeyi düşünmüyorum...
Kısacası bu saatten sonra ne 1 lot alır, ne de 1 lot satarım.. En son temettüsüyle almıştım. Olursu tekrar temettüsüyle alırım.
sec market 1726ya çıkmış.. https://secmarket.com.tr/magazalar