Sayın sevenhill 2 nolu trendin geldiği yeri geniş açıdan paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Printable View
üste 217 lira görüp kıramaz ise 168 lere geri gelme olasılığı var bir ikinci deneme yapacaksa önümüzdeki ay olur gibi geliyor bana kasım abd seçimleri ve Akdenizdeki olaylar baskılamaya devam edecektir orta uzuncular için artık 130lara kadar alım yerleri olabilir nacizhane görüşlerim
haftalık..
iki trend de yaklaşık aynı noktaya çıkıyor sn. royal..
https://i.hizliresim.com/54qbQZ.jpg
sanki bir iki gün bu şekilde devam edip trendi kıracak görünümü var.. hayırlısı bakalım..
yarın ekran başında olamayacağım ve izleyemeyeceğim.. trendin üzerine atmış olmamız dileğiyle..
gün.. tavan yaparak üstünde kalmışız.. günlük indikatörüm de aşırı alımda.. güzell..:)
https://i.hizliresim.com/gk600V.jpg
Hayırlı olsun bu rakamlar
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burdan MGM21 ISIMLI ustada saygılarımı ıletıyorum .. normal bır yorumcu değil buyuk yorumcuymuş ..6 7 ay once okuyabılseydım ongorulerını altını doldurduğu yorumları resmen ustadmış..nasıp değilmiş.. las vegasta ıstırıdye ve king crab yıyordur belkıde
tavanımız hayırlı olsun..:)
223 civarı kenara çekildim.. biraz ilzleyeceğim..
devam edenlere bol kazançlar..
dayanamayıp yerine koyduk.. 219 civarı.. az bi trade yapmış olduk..:)
özür 223,24 müş ortalamam.. bir şey anlamadık yani..
bugün 207 e kadar iyi silkeledi, malum sitede yazanlar iyice azalmış .tahtacı işini iyi yapıyor.
bir ara bende stop olmuştum 223 lerden.. bugünkü kapanışın altına gittiği için günlük bile bozmuştu o aralar..
sn. sevenhill doğrudur.hisse nette mardin hoca vardı, cok eskilerden tahta yapıcı kadar malı vardı.o zaman cok degerli bilgiler verirdi.aslan cimentoda o büyük cıkışlarda bilgiler verirdi. eski üstadlar kalmamış . sizin verdiginiz grafikler için de emeginize sağlık.tşk.
evet eskilerden bilirim mardin hocayı..
bir önceki gün altı günlük kapanış olmadığı sürece devam ederim bunda.. çıkış haftaya da devam edecek görünümü mevcut şu an bende..
bol kazançlar forumdaşlara..
Arkadaşlar bildiğim kadar sermayesi 10.000.00 TL olan hisseninin 9.092.235 görmekteyim sebebi nedir yardımcı olcak arkadaşlar varmı
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerede gormektesin arkadaşım? Belki baktığın yerde sorun vardir. Senin gördüğün sayı muhtemelen halka açık olmayan patron payidir. Dolaşımda yaklaşık 800 nin lot olduğu düşünülürse aynı hesaba gelir..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d7cc0b0caa.jpg
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ara kottan çıkacak diye duymuştun acaba yükseliş sebebi o olabilir mi ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ah ah yine mi ceza ne olacak bende yoluma giderim ezdirmem kendimi
Sen zaten oynamam yerim dar havasindasin..mal toplandı tedbirler tahtacinin tam istediği gibi. Sıkıntı olacağını sanmam..
Gel etme gitme [emoji38]
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
siz tek başınıza beceremezsiniz biz yardımcı olalım istediğiniz yerden daha fazlasına çıkartın mı demek istemişler acaba..
ben de yukarı hareketin devam edeceğini düşünüyorum.. ama tek fiyatda aşağı yukarı hareketler de çok olabilir bunu da dikkate almak gerek..