Dmsas tavan. Ytd
Printable View
Cumleten tüm dostlara hayırlı bir gün diliyorum.
tebrikler esma hnm ikiside var bende tutmaya devam
primsiz kalanlar alkim ve akgrt var ne dersiniz esma hnm ytd
Çalı arkasından takibe devam çok iyi gidiyorsunuz ekip..
Tarama sonuçlarımı burada paylaşmak isterim..sizle çok paralelim..
Başarılar
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Jants ve egeen tavan sıra bfrende
#dmsas #karton #egeen #gubrf #fmizp #jants tavan #parsan yüzde yedi — ##bfren yüzde sekiz #konya yüzde 5 #cemts yüzde beş—- bu hisselerde olan arkadaşlar bugün müthiş kara geçtiler. Maaşallah diyorum hepsine. (Bende kalın yok)
Ytd
Ayrıca anlamını veremediğim ama tespit ettiğim kadarıyla TOGG için parsan ve cemts ismini öne atan ön planda tutanlar var.
Ytd
Beklenti varsa kazanç var. Asuzu Jantsa dmsas cemtas Karel Netaş gedza eggub alkım garfa turgg tutmaya devam.ytd.
İngiltere ile yarın yapılacak olan serbest ticaret anlaşması ile bence ozellıkle EGEEN JANTS daha sonrada FMZIP BFREN ve bir kac fırma için 2021 de borsada uzaya cıkacaklarını dusunuyorum.Tabıki TOGG olayınıda unutmamak lazım.
YTD
Hocam iyi akşamlar, Karton ve grnyo bakar mısınız?
Hocam hayırlı akşamlar kristal kola ile ilgili grafik yorumu yapar mısınız?
Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam zahmet olmazsa JANTS EGEEN BFREN e tekrar bakabılırmısınız.:(
iyi geceler yarın için YKSLN i yorumlar mısınız? Teşekkürler
Herkeze hayırlı sabahlar.Herkeze bol sans dılerım
Yeni yıla bu hisselerle girme kararı aldım.
CEMTS
PARSN
IPEKE
OSTIM
KARSN
Kesinlikle YTD.
Selam eselocan bey.listeme bir değerlendirme yapmanız mümkün mü?
hocam rica etsem menderes tekstile bakabilirmisiniz . epeydir buralarda oyalanıyordu ..saygılarımla üstad
Hocam tspor yorumu alabilirmiyim?
Hocam #yksln yorum alabilir miyim?
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun Jants yıne yuzumu guldurdu.Bfren ıse sıkıntı yarattı
Egeen bugun an itibarı ıle cıkmamış gıbı gozuksede 1902 yı gordugunde cok guzel ıslem yaptım.2 adet lotumu artırdım.Sabretsem daha fazla artacaktı
Iyi aksamlar kozal in kap haberini yorumlayabilirmisiniz. aksam seansina dogru hareketleri bize ne anlatmak istedi acaba..
GRNYO ; 3.34 kapanış...
3.32 önemli kanal direnciydi... Şimdi desteklemesi önemli... Üzerinde kalırsa yeni bir yükseliş dalgasının içinde olur...kırarsa eski kanala devam eder ve drdtekler takip edilir...
DESTEK ; 3.32...
DİRENÇ ; 3.46 - 3.58...
Dediğim gibi destek önemli...
Yukarıda ; 3.58 kanal direnci sağlam geçilirse ; 3.74 - 3.92 - 4.05 takip edilecek...
Y.T.D.
KRSTL ; 3.76 kapanış...
3.56 önemli kanal desteği... Kırmasa iyi olur... Tutunamazsa eski kanalına girer üzerinde kalması takip...
DİRENÇ ; 3.84...gün içinde geçmiş üzerinde kalması iyi olurdu... Geçer desteklerse ; 4.01 - 4.20 - 4.34 takip edilecek...
DESTEK ; 3.56 - 3.44 - 3.27...
Y.T.D.