Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400'lerin teslimatı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye, S-400 savunma sistemini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi bitirdik." dedi.
Printable View
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400'lerin teslimatı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye, S-400 savunma sistemini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi bitirdik." dedi.
Dolar 5,81...
Yok bu gene başladı milletimiz çeker ceremesini demeye , s400 un sefasini sen surucen vefasını biz cekicez ne güzel memleket.
Adam hala Trump la işi cozucez demeye getiriyor ama yavsaklik ABD de.
Uzun hayatında ilk defa net birşey diyor ABD ancak aşk mektubu yazıyor.
6.20den düşmüş.
5.81 olsa kıpırdadı diyoruz.
Ne günlere kaldık.
T24 DEN ALINTI
Erdoğan: Ankara ve İstanbul'da kaybetmedik, kazandık; hedefleri bizi iktidardan indirmek ama başaramayacaklar
12 Haziran 2019 21:29
-A+
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak, "Milletin verdiği kredi sonsuz değil, verdiğimiz sözleri tutmamız gerekiyor. Ankara ve İstanbul'da kaybetmedik, kazandık. Hedefleri bizi iktidardan indirmek ama başaramayacaklar." dedi.
"Bugüne kadar milletimize hep gelişme, büyüme, zenginlik, huzur, istikrar, aydınlık bir gelecek vadettik ve bunu da yaptık." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'da da, İstanbul'da da yanılmayalım, biz kaybetmedik, her iki yerde de biz kazandık." şeklinde konuştu.
Erdoğan, S-400'ler meselesiyle ilgili de "Türkiye S400 savunma sistemlerini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi bitirdik" ifadesini kullandı.
AKP grup toplantısında konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
-"Milletin verdiği kredi sonsuz değil, verdiğimiz sözleri tutmamız gerekiyor. Ankara ve İstanbul'da kaybetmedik kazandık."
"İstanbul ve Ankara'da vitrin anlamında kayıp yaşadık ama ilçe ve meclislerde seçimi kazandık"
"Seçilen başkanları doğru iş yapmazlarsa çalıştırmayız. Doğru iş yaparlarsa destekleriz. Milletimiz destek verdiği sürece bu kutlu yolda mücadeleyi sürdüreceğiz."
"Hedefleri bizi iktidardan indirmek ama başaramayacaklar."
Cumhurbaşkanı: "Şimdi terör örgütlerinin arkasında neler var? Bunu söylememe gerek yok. Suriye'nin kuzeyinde YPG, PYD, PKK'nın uzantıları değil mi? Bunlara en büyük desteği veren kim? Bizim stratejik ortağımız. On binlerce TIR'larla silah mühimmat gönderdiler mi? Her şeyi gönderdiler. Daha neyi anlatayım. Şimdi bunların tek hedefi nedir biliyor musunuz? Acaba AK Parti'yi iktidardan nasıl indirebiliriz?"
https://www.artigercek.com/haberler/...4Emah3qQgVK1KM
Suriye merkezli Haznevi tarikatı Antep Şehitkamil'deki alevi köylerinin yanına külliye inşa edip, yayınladıkları 'İlim ve İrfan' adlı dergi etrafında örgütleniyormuş...
Bizde yeterince tarikat yok sanki.
Suriyeliler de palazlanmaya başladılar anlaşılan...
Yatirimcida güven sifirinda altında, yabancilarda mantık papazı salan adam s400 de saniyesinde döner diye ipleyende , dikkate alanda yok. Hepsini geçtim yahu dxy koptu gidiyor EURUSd yüzde 1 e yakın ekside bizimki hala sabahki seviye olan 5.82 ye çıkamadı.
Eskiden olsa hot zot dedimi 10 Kr ziplardi şimdi isterse s400 aldık kurduk desin nasılsa geri söktürür diye gene dikkate almazlar bunu.
Bitmiş okeye dönüyor ulu baskan
Usd/Zar +1.40%
Usd/Try +0.14%
Eur/Usd -0.35%
GR Altın, geçen yıl Ağustos'taki seviyelerine gelmek için kurun yardımını bekliyor...
23 haziran sonrasi aldik demedim oturup konuşabiliriz dedim
Dolarda yükseliş trendi kuresel-yerel artık neyse bitecekse bile en kötü şu aşağıdaki hareketin bir benzerini yapması lazım. Nerede öyle tek bir zirveyle düşüş. Yok öyle bir dünya. Galibin hissesi mi lan bu.
https://resmim.net/f/L1aYvb.png
Amerikalılar önce kanat adamı olarak kullanmayı düşünüyor diye biliyorum. Ama insansız hava aracında kafama yatmayan iletişim sistemi. Elektronik sistemlerle koskoca bir filoyu etkisiz hale getirme riski varken uzun süre daha pilotla gideriz gibi geliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yan bakınca çok kötü [emoji854]
Doları reis bile fişekletemiyor pis kokular yayıldı iyice
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22:05 erdoğan: F35 programından dışlanmamızın hesabını tüm platformlarda soracağız - ht
Hazine geçen yılın tümünde 53 milyar liralık net borçlanma yaparken, bu yıl ilk 5 ayda 68 milyar liralık net borçlanma yapmış. Geçen yılın ilk 5 ayında net borçlanma 18 milyar lira.
Yahu eurtry ve gbptry deki tobolari hiç ediyor allahsizlar.
Ulan hemde şu açıklamalara rağmen tüm pustluk ABD de, bunların yaptırım falan bı halt yiyeceği yok anca uzunun 1.25 milyar dolarına coktuler onuda halkbanka sayarlar oldu bitti. ABD yavsagina güvenip dolarda kalmakta sıkıntı. Ulan kaç gündür 6.06 sat 5.85 al, 5,85 sat 5,76 al, 5,82 sat 5,78 al ordan sat burdan al , ebemi belledi insafsizlar vallahi sinirlerim bozuldu.
Ulan dxy yi cizdik kitap gibi çalıştı dolar globalde yardiriyo başımıza gelene bak, hay sokayım böyle ise.
Son maliyet bugün 5.78 surdan bile lanet ediyorum, 6 üstünden olana Allah sabır versin.
Amca sen aldın ya olacağı varsada olmaz. Hiçbişey olmamış olsa bile kesinlikle birşeyler oluyor olmamış olsa, sende dolar almamış olsan şuan 6.80 civarında olması kesindi
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brent petrol 60 doların altında görünüyor.
Petrol ve FED baskılandığı sürece ABD enflasyonu kontrol altında tutulur ve FED'in faiz artışına gitme olasılığı zayıflar. Faiz indirimine gitmelerini beklemiyorum.