demiştim oldu mu gençler nasıl iyi mi böyle
Printable View
https://i.hizliresim.com/yGGgWN.png
Avrupa endekslerinin sınırda olduğu yerde pozitif mesajlarla yukarı yaptırdılar.
Başkan bir,Reha Gaya iki.
Hic sevenim yokmuş yahu, ceza alıyorum diye göbek atacaklar neredeyse!:kahkah:
Arada yönetime de geydireyim bari, faşist modun biri bana taktı!:oleyo:
Bırak gezegen aramayı uzayda suç bile işliyorlar. [emoji23]
Buyrun bu da haberi.
Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki görevi sırasında "uzaydaki ilk suçunu" işlediği iddia edilen Astronot Anne McClain, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Astronot Anne McClain, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda boşanmak üzere olduğu eşinin banka hesaplarına girdiği iddiaları üzerine soruşturma başlattığı haberlerinin ardından Twitter hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.
Eşi Summer Worden'ın Federal Ticaret Komisyonu'na şikayeti sonrası NASA Teftiş Kurulu'nun hakkında inceleme başlattığı McClain, 'iddiaların gerçeği yansıtmadığını' söyledi.
Astronot, eşiyle boşanma aşamasında olduklarını hatırlatarak 'zor ve sancılı bir dönem geçirdiklerini' belirtti ve "Destek olanlara teşekkür ederim. İnceleme tamamlanana kadar yorum yapmayacağım" dedi.
Astronotun eşi : Beni nasıl aldatırsın ?
Astronot : Boşluktaydım...
Biraz önce oğlumla konuştum. izmir gazi bulvarındaki dövizcilerin önünde kuyruk varmış. İnsanlar 5,80 den dolar bozmak için yarışıyor dedi. DTH lar çözülmeye başlamış demek ki. ( yani yastık altı dövizler )
Dolar ağaca asılı salıncak gibi sallanmasını bekliyor.
hikaye doların merkezi ankaradır istanbul değil kızılayda bahçelide ve etlikteki dövizcilerin önü çok sakin 1-2 kişi giriyor çıkıyor. Onlarda almak veya satmaktan ziyade tabelada yazanı okumak için giriyorlar. ancak bankalarda emvduatını dolara çevirenler varmış sabahtan bu yana birde bedava bulmuş gibi krediye saldıranlar.
yaşa verin gençlikte 6.40 a soksaydık. bi daha zor kaçardı geriye
Trump'ta altın vardı sattı hisseye döndü bence.
Bu adam işlem yapıyor bariz...
6.40'lık direği silen bloombergi kınıyorum...
cuma günü merkezin kısa donunun kapanışı var exra bir durum yaşanmazsa baskılaması devam edebilir
26 Ağustos Pazartesi 17:54 TRUMP: BENCE ÇİN BİR TİCARET ANLAŞMASINA VARMAYI ÇOK İSTİYOR
------------------------------------------------------------------------------------------------
26 Ağustos Pazartesi 17:39 MACRON: TRUMP İLE RUHANİ GÖRÜŞÜRSE BİR İRAN ANLAŞMASININ OLASI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
26 Ağustos Pazartesi 18:04 TRUMP: KOŞULLAR UYGUN OLURSA, İRAN LİDERİ RUHANİ İLE GÖRÜŞEBİLİRİM
Merhaba dolarda inde kaldıra bitirecekler zamanında inen cıkan cok kazanaca ve cok zarar edenler olacak. Parası kıymetli olan yanmasın sayğılar
Ankarada liman yok, banka yok, bir b. yok!
Ne isleri olur, çok buyuk miktarda dolarlan?
ben izmiri çözemedim gitti,istanbulda emlak balonu tam hava kaçırmaya başladı,izmir balonu şişmeye başladı(yıl 2013 civarı). acayip geriden geliyor. şimdi soruyorum 30 sene önceki izmirle bugünkünün hiç bir benzerliği yok.insan profili çok değişmiş durumda göçlerle. artık tahammül bile edemiyorum,yılda 1-2 kez ancak uğruyorum. 80-90 lı yıllarda kordon henüz doldurulmamışken kordonda zaman geçirirdim,şimdiki ile hiç alakası yok,o zamanı yaşı yeten bilir.
İyi de altivec abi
os senede her yer, yer yer değişti yani
Os sene önce Madrid'li asillerin katalon Barselonalı uşağı sebastiyan var idi şimdi orda da suriyeliler burdada yani biz yaşlaniyoz belki de :-)
alın, 10 numara izmir nostaljisi.hemde film izlersiniz.
https://youtu.be/NVa3utsd_b4