Özel bankalar topladıkları vergiyi3.gün hazineye aktarıyorlarmıs, damadın beklemeye tahammülü olmadıgından bu kararı almıslar
Printable View
Devlet bankasında hesabınız var m
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Salomon büyük bir ekonomik sıkıntı geçirmektedir.Çareyi Mişon'dan borç istemekte bulur.Zaten işleri de evleri de aynı sokakta ve karşı karşıya olan Mişon, Salomon'a borç vermeyi kabul eder ama en geç 1 ay sonra parayı geri vermesini şart koşar. Salomon da kabul eder.
Günler çabucak geçer ancak Salomon'un işleri bir türlü istediği gibi gitmez. Borcu ödemesine 1 hafta kalmıştır ancak ödemesi mümkün görünmemektedir. Geceleri yatağında dönüp durmakta, uyku bile uyuyamamakta, sabahı zor etmektedir.
Salomon'un bu huzursuzluğunu gören eşi, Salomon'a sorar;
- Bey bey, ne oldu, neden uyuyamıyorsun, neden bu kadar huzursuzsun?
O ana kadar durumu eşine söyleyemeyen Salomon durumu anlatır.
- Parayı Mişon'a en geç üç gün içinde ödemek zorundayım ve malesef hiç param yok, ben ne yapacağım yandım...
Eşi; "Bunun için mi bir haftadır uyku uyumuyordun, düşündüğün şeye bak" diyerek, gecenin kör kandilinde pencereyi açar ve hemen karşıda uyuyan Mişon'ların duyabileceği kadar bağırır;
"Mişşşşooooon, Mişooooon, Salomon var ya... Sana olan borcunu ödeyemeyecek !!! "
" Haydi yat bey şimdi o düşünsün..."
Bir ara sabah uyanıp da foruma girdiğimde en az 20-30 mesaj ve keyifli goygoylar olur, ben de onları keyif ve tebessümle okurdum. Sanki kurak bir çöle dönmüş gibi cafe.
Bari günaydını ben diyeyim. Günaydın cafe.
*tobb: Kurulan şirket sayısı 2019'da -%1,38
*tobb: Kapanan şirket sayısı 2019'da %5,04
Ne oldu akşamdan sabaha da 1000 puan GAP ile açıldık ?
Ben mecburen yeni açtırdım. Sanırım soracaklarınız var.
Siz sormadan yazayım.
Vergi levhası
Nüfus cüzdanı
İmza sirküleri
Faaliyet belgesi (borcunuz var ise ödeyin diye istiyorlar)
Kart talebiniz olacak ise;
Kuruluş gazetesi
2018 mizan 2019 mizan çıkmadı ise 2019 9. ay mizan olmazsa olmazları.
Şirket hesapları için.
https://www.youtube.com/watch?v=A4bq3vNA7ts
Ben Atatürkçüyüm.... Ben, cumhuriyetçiyim... Ben lâikim... Ben antiemperyalistim... Ben tam bağımsız Türkiye'den yanayım... Ben insan hakları savunucuyum... Ben, terörün karşısındayım... Ben, yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Dün sabaha değin, araştırararak yazdığım hiçbir konuyu yalanlayamadınız. Öyleyse vurun, parçalayın, her parçamdan benim gibiler beni aşacaklar doğacaktır.'' (Uğur MUMCU)
HSK Başkanvekili Yılmaz, 400 hakim ve savcı hakkında devam ededen soruşturma olduğunu söyledi.
Mühürsüz oy pusulalarının kabulüyle gündeme gelen Muharrem Akkaya yeni YSK başkanı oldu .
https://tele1.com.tr/ysknin-yeni-bas...i-oldu-122711/
İstanbul seçimleri yenilensin diyen üye YSK’nın yeni başkanı oldu
nasıl tezgah ama...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Alman gazetecilere dönük olumsuz bir çifte standardın olmadığını, açıkça ve ilk elden burada ifade etmek isterim." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kime varmış acaba
FETÖ firarisi Arif Erdem'in iade talepnamesi, Adalet Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla ABD makamlarına gönderildi.
Beşiktaş, Abdullah Avcı'yla yolların ayrıldığını açıkladı.
Elazığ ve çevresinde şiddetli bir deprem meydana geldi
Saat 20:55’de Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi / Kandilli Rasathanesi
Kızılay : Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir.
Afad başkanı : Ekiplerimiz Bolge taramasına başladı
Afad : Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Avrupa Sismoloji enstitüsü : Depremin büyüklüğü 6.9
Saat 21:08’de Elazığ Sivrice merkezli 5.4 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi
Sivrice belediye başkanı : Bir panik havası yaşanıyor , şu an icin can kaybı bilgisi yok umarım kötü haberler gelmez .