Aman ustad dinleme bu dolara benzemez
Ben fonun duayeniyim duayeni...😂😂😂
Printable View
Acc hisseleri kudurdu
Baska bir fon olsa bu yukselisle enaz 3 getirir
Bu sigir napacak bakalim
Ben de sizlere teşekkür ederim arkadaşlar. 2004 yılından bu yana bu forumdayım, şimdiye kadar kimseyle bir sürtüşmem olmamıştı çok şükür, demek kısmet bugüneymiş. Benim hazırladığım tabloları kaydetmeyi beceremeyen arkadaşlar beni boş yazmakla suçladı ya, gel de gülme :kahkah:
Boş teneke çok ses çıkarır derler, iyisi mi fazla ses çıkarmayayım ben :wave:
bu 3 gun icin sizce borclanma araclari ppf den daha iyi detiri saglamazmi?
Risksiz alinacak bir fon kaldimi enfazla t1 olacak şekilde.
Ne yanilmasi ustadim
Altina imza cakiyorum
Kesinlikle bir is var
Bir film izlemistim bu ekonomi dunyasinda ne dolaplar donuyor
Eski bir filmdi hatirlasamda sizde izleseniz
Biz burada bistin habere gore degistigini dusunurken adamlar kelebek etkisini hesapliyordu...
üstadım bu gün arayıp son zamandaki başarılarını neye borçlu olduklarını soracaktınız sanırım. acaba kendilerine ulaşabildiniz mşi? ya da ulaştıysanız meslek sırrı falan mı dediler? böyle büyük bir başarıyı paylaşmak istememelerini anlayışla karşılamak gerekir, çünkü herkes aynı yolu falan izlerse işin sırrı bozulur ve kimse acc almaz mazallah
Adukent ne webcim?
Borsa yukseliyor turevden korkuyoruz borsa dusuyor acava turevden yardimci olurmu?
Tcd nin son kalesi alarko da gidiyor
Yok cok fazla degisiklik yapmiyor ama hisse harici yatirimlari degistiriyor
Bir defa hic unutmam yuzde 5 gibi bir ons tersi olmustu
Etkilenmez demistik
Aynen boyle bist arti 1.5 ile kapatirken tcd eksi 1 yapmisti...tcd bist harici emtialarindan daha cok etkileniyor
Bugun Tte alisi girenler kazanacak...ytd
hayırlısı olsun üstadım. yükselince iyi, düşünce kötü. zaten böyle bir mantık olmaz. yükselir de düşer de. hiç düşmeden aralıksız yükselen bir fon, sanırım dünyada yoktur. zaten acc satışı verirken yüzde 40 civarı tcd oldum. değişken meğişken falan hiç uğraşmıyorum. geri kalanı yüzde yarım da verse likit fonlarda tutuyorum. hepsini harmanlayınca çoklu portföy kıvamına geliyor zaten.
Webcim cok mu kotu olacak pazartesi? Tcd ve accsi olan umarim para kayb etmez en azi!
sadece admustafa hocanin tablosindan mi diyorsunuz? ama bugun cok farkli cikti
Hadi bakalim
Acc nin istedigi ortama geldik
Bugun de arti getirmezse altinda pislik var demektir
bunlar hisselere sahipmi? dustugun bekliyorsa neden cikmiyorki? 1 ay sakliyormu? bence is cok kari******