Çok teşekkür ediyorum sağolasın.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Çok teşekkür ediyorum sağolasın.
Arkadaşlar durum nedir takaslarda?
Moral bulacak bişey var mı?
klmsn'ın kayıtlı sermaye tavanı 100.000.000 tl'sıdır. eğer bedelsiz bir sermaye artışı yapacak ise kayıtlı sermaye tavanı sınırları içinde bir sermaye artışı yapabilir.
sözü edilen miktarda bir sermaye artışı yapılacaksa da öncelikle kayıtlı sermaye tavanını yükseltmesi gerekir. bu tür duyum açıklamaları yatırımcıyı yanıltmaktadır.
çin'den gelecek aşıların yarın sabah istanbul' a gelmesi bekleniyor. bu aşıların belli bir derece aralığında saklanması gerektiği açıklandı. hastane ve sağlık ocaklarında ve aşıların yapılacağı yerlerde her halde gerekli tedbirler alınmıştır.
Reuters'a konuşan SinoVac araştırmacısı Gang Zeng, aşının 2-8 derece arasında üç yıla kadar saklanabilme ihtimalinin bulunduğunu söylüyor.
Bu durum özellikle soğuk zincir veya altyapısı iyi olmayan ülkelerde önemli bir avantaj.
BioNTech/Pfizer aşısının ise -70 derecede saklanması gerekiyor. Aşı beş gün boyunca normal buzdolabı sıcaklığında dayanıyor.
Moderna aşısının ise -20 derecede altı aya kadar saklanabileceği, normal buzdolabı sıcaklığında ise 30 güne kadar dayanabileceği belirtiliyor.
Bu aşıların yoksul ülkelerde saklanması ve dağıtılmasının önünde lojistik zorluklar bulunuyor.
kaynak:https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55162850
bazı yatırımcılar yeni yıla hisselerini satarak üç gün repodan yararlanmak istiyorlar herhalde. satış yapanlar T+2 de nakite geçmiş olacaklar.
Çin aşısının üçüncü faz deneyleri henüz sonuçlanmadı. Bu konuda Fatih Altaylı'nın geçtiğimiz günlerdeki makalesini okumanızı öneririm. Eğer bu sonuçlarda olumsuz bir durum gelişirse iki aşı kalacak Covid için. Klimasan mevcut fiyatı ile fk' sı yüksek, fakat yılsonu ve ilk çeyrek karlılığı arttırırsa fk düzelecek. Olmadı, 14-15 li seviyelere inecek. Peki pfizer aşısı ile ilgili bir gelişme olursa? Bu ihtimali göz önüne alarak cari seviyelerden az biraz portföyüme ekledim. Sonuçta şirketten gelen mail ile, bizim bu dolabı yapmak için ar-ge'ye ihtiyacımız yok, biz de zaten bu dolapları üretecek kapasite ve know-how'a sahibiz minvalinde cevap gelmişti. İhtiyaç olursa üretime başlayabilirler, yakından izliyorlar. Kimseye bir öneri vermek istemem kesinlikle. Bu topikte sattığımı söylemiştim, az da olsa yeniden aldığımı belirtmek istedim
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım 2021 yılı iyi gelir
Bedelsiz diyenler ,yeni haber var mı
Arkadaşlar aralık ayı iklimlendirme ihracatı artmış diye birisi paylaşım yapmış investing de.
Burası çok sessiz kalmış..
Hisse de zaten ne ses ne hareket hiç bir belirti yok.
Bir hisse de hiç mi bir hikaye olmaz arkadaş..Bu kadar mı terk edilir.
20 civarı verdik patron sagolsun 17 geri bindik eksi bilmemkac maliyet ve az lotla oturuyoruz bana göre bilancolar artık düzelmeli, satışlar zaten iyi de karlılığı da artmalı. Izliyoruz bakalım.
Bu trade leri de canlı canlı yazdık kimse aynısını yapsın diye değil tabi ama kendimize not olsun diye. 2019 ve 20 de iyi kazanmışım bu hissede ama bir türlü beklenen patlamayı yapamadığı bir gerçek biz biraz da şansa al sat tutturduk gidiyoruz bundan sonra kolay kolay bozmam pozumu...
.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar tavan gördü bugün.
Görüşünüz nedir devam eder mi?
Borsanin en adi hissesi 5 tavan yaparsan affedilir...yapmicagina göre...kufurler duruyor
Çarli ne yaptın yaf zırt diye taban olurmu ya :notr: ha olursa şaşırırmıyım hayır. Çünkü dengesiz hareketleri var, dün itibarıyle 19 tl den tavana kadar her basamaktan sattım. Yolu açık olsun elinde tutan kardeşler kazansın ve benden alanlarda çok kazanır inşaallah.
Dün itibarıyle 18.16 ile 18.22 fiyat aralığında günlük grafikte bir boşluk oluştu inşaallah kaçış boşluğudur.
Carli nin ayak bastığı yerde ot bittiği pek gözükmemistir. Neyse ki bugünde tavan kapatacaz inşallah [emoji16]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2- 3 gündür takas ne durumda?
Kim alıp satıyor acaba?
arkadaşın birisi dün için tavan olacak dedi koştum 21 den aldım mazlumun ahı çıkar ahaste ahaste
20.20 birndaha ne zaman olur :(
Dedim ki borsa kumar değil... Ama bu dediğime kendim de inanmadim..
Dün 21 bugün 18.50 :)
braini piste alalım:) bedelsiz haberi gelecekti
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün tavan oluruz mu ;)))
Selam aleyküm hayırlı sabahlar coranasız günler diliyorum
1 adet Klimasan Ederi = 10 usd/lot
Emsallerine göre çok ucuz kaldı 2021 yılında patlama yapması muhtemel
son 15 günde yabancı artıyor bu neye işaret ama fiyat baskıya devam uçan kaçan o kadar hisseye rağmen bu baskıya devam
https://i.hizliresim.com/RjhFu9.png
Bu hafta satış hafta oldu. klmsn yi de sepetledim. nakıtte bekliyorum...