bu gazla fener 5 tane sallar merak etme üstat
Printable View
bu gazla fener 5 tane sallar merak etme üstat
Zıkım olsun Koç un parası da pulu da.Şampiyonluk halinde taraftar seve seve cebinden verir.
tabi bu arada bugünkü maçta kasımpaşa feneri yenerse işler değişir ona göre:)
fener 1-0 önde, saran 1 - ali koç 0:)
4 tavan:) arttıran yok mu:)
saran başkan, tebrikleri kabul ediyor, ağlamak istiyorum:)
3 tavan yetmez mi üstat ? çok komiksin gerçekten. % 30 . senin baban zengin galiba:)
İyi borsacilar bank of önemini bilir.
Tüm hisselerin içinden geçiyor.
Bank of pazartesi gününden cumaya kadar 5is gününde 8.5milyon adet mal topladı genelde aldığını yukardan çakıyor. Tavan olursa çakar geçer yukardan yine.
Ali Koç ciddi sponsorluk desteği veriyor maddi katkısı çok bakalım piyasa bunu nasıl karşılayacak
Birde tuttur.com ile ilgili dilekçe cevap gelmedi.
MHP Ali Koç destekliyoruz dedi Ali Koç Reis yanına gitti işin siyasi kısmı var daha ortalık karışabilir
10 kişi kalan kasımpaşaya fark yapamazlarsa hiç oynamasınlar.
İlk yarı oyununu hiç beğenmedim.Kerem ayarında oyuncu yok,hepsi düz oyuncu,,asensio hiç ortalıkta görünmüyor.
ali koç gidip saran gelince hisse yükselmeyecek hatta düşecek diyorsunuz yani. güldürmeyin adamı, hahahahahah. gerçekten hahh hah yhahahahahha... tabi hisse ikiye katlanacak falan demiyorum yanlış anlaşılmasın ama yükselmeyecek ha yapmayın üstatlar ya yapmayın ne olur:) bu hisse ali koç kazansaydı düşerdi tam tersi. aynen öyle ali koç seçilseydi aynı tas aynı hamam olacaktı ve elde ne kalacaktı biliyormusunuz bankalar birliğinden çıkış ve çok yakın zamanda bedelli sermaye artışı. yani sportif başarı falan değil sadece finansal başarı. yahu bir spor hissessinin finansal başarı ile yukarı gittiği nerede görülmüş. spor hisseleri spekülasyondan beslenir sadece. spekülasyonun dibi oldu bugün işte. yarın sabah 09:55 çatıda sizi bekliyorum. yatırım tavsiyesi değildir. saygılar sevgiler.
kasımpaşaya karşı puan kaybederse bütün hesaplar değişir üstatlar:)
Kimse koşmak istemiyor,bu oyunla ne yenersin ne de şampiyon olursun.
Yeni transferler Keremin dışında boş,
Hücum futbolu böyle mi oynanır.
valla haklısın üstat. bu ne ya, adamlar sahada resmen yürüyor. berabere kalırsa 6 puan farkı bırak sadettin saran reis gelse kapatamaz:)
Ali Koçun bıraktığı enkaz takımını Saran nasıl düzeltecek bakalım.
Takımda kondisyon sıfır,,,rakip 10 kişi yaa
Ayakta duracak halleri yok,,yuh size.
Yeni hoca geldi eksik tspor zorla yendik son dakika yiyorduk
Geçen haftaki Alanya beraberlik
Ve bugün 3.dakika gol atmışsın farka gitmen lazim rakip 10kisi ama paşa tek kale oynuyor şaka gibi bu futbolla bu hocayla bir cacık olmaz fenerden alabilecekleri en kötü hocayı aldılar Koç'un giderayak son kazığı
aynen üstatlar bu takımda ali koçun nazarı var dedik adam gitti yine bir atraksiyon olmuyor. nedir bu basiretsizlik yahu.
Herkese selamlar....
Yıllar ne çabuk geçiyor,dile kolay 7 yıl olmuş....
7-8 yıl önce hem sportiflere daha meraklıydım,hem de hisse .net de daha çok paylaşım yapıyordum....
O günlerde burda yazınlanları dün gibi hatırlıyorum....(arşive bakılabilir)
Kısa bir hatırlatma:Eskiler bilir bundan 7-8 yıl önce A.K adaylığını koymayı düşündüğünde ama açıklamadığında burası(hisse.net/fener başlığı) bayram yerine dönmüştü...
A.K şöyle vizyoner di böyle vizyonerdi,hisseyi ve/veya Fener i uçuracaktı ucundan acık itiraz eden benim gibilerin ağzına da kürekle vuruyorlardı...
Benim de itiraz şu kadarcıktı:Acele etmeyin arkadaşlar,A.K icraatlarına bakalım ondan sonra uçalım kaçalım dı....
Yok efendim A.K takımı da hisseyi de finansalları da uçuracaktı,klübü bir dünya markası yapacaktı...
NAH YAPTI...(Audi cup tan öte geçemedi)
Şimdi bakıyorum da;
Sportif açıdan KOCA BİR BALON,VİZYONER OLMAYI BIRAK,ÇAPSIZIN TEKİ ÇIKTI A.K
Hisse fiyatına bakıyorum:35-36 dolar cent de almış,32 dolar centte bırakmış... bedelliler de cabası
Finansallarına bakmayı uzun süre önce bıraktım ama biraz toparladı sanırım....
Saran için de böyle bir çoşkuya kapılmamanızı öneririm....
A.K geldiğinde de çoşkunun (belkide büyük) bir kısmı A.Yıldırım dan kurtulunduğu içindi
Şimdi de bir FB taraftarı olarak A.K kurtulduğumuza seviniyoruz,Saran çok sevdiğimizden değil....
Bekleyelim görelim icraatlerini,sonra UÇALIM KAÇALIM OK Mİ?
Saygılar/Başarılar....
Lig bitmiştir,Gs şampiyon.
Tespitlerinizi çok beğendim Sn. Tengri. Hepsinin altına imzamı atarım. Saygılar.
6 puan fark oha ya. bütün sevincimizi kursağımızda bıraktılar. bu futbolculara ne diyeyim ben ya. ya bunlar 10 kişi kalan bir takımı nasıl yenemezler anlamak mümkün değil. yahu sadece jhon duran yok. bunun dışında kerem, asansio, semedo daha ne olsun daha ne olsun.
Küçük bir sitemim de "Benim oyumla çoban ın oyu bir mi ?"diyen AYSUN KAYACI ya
Bugün itibari ile 8.sene de de şampiyonluk gitmiş görünüyor ve buna rağmen A.K 12.xxx oy aldı...
A.K a oy verenlerin çoğuda iyi eğitimli,hali vakti yerinde,bu hayatta bir yerlere gelmiş kalbur üstü insanlar....
Dile kolay 12.xxx iyi eğitimli insan....
8.yılda da giden şampiyonluğa rağmen A.K un bu kadar eğitimli insandan nasıl oy alabildiğini açıklamasını isterdim AYSUN KAYACI nın?
saygılar/ başarılar.....
Fener iddada iki haftadır güzel kazandırdı
Geçen haftaki 1/0 200 e 4800aldim
Bugünde 2/0 3700 verdi 🤣🤣
nasıl düştü üstat ali koç geldiğinde hisse tavan tavan gidiyordu hangi başkandan bahsediyorsun yahu ?
sadettin saran bu sene şimdi şunu söyleyecek ve sonuna kadar da haklı. bu kadroyu ben kurmadım bu teknik direktörü ben getirmedim diyecektir. dolayısı ile bu sene feda senesi olacak bence. şampiyonluk büyük sürpriz olur ama bu hissenin yükselmesinin önünde bir engel değil. yatırım tavsiyesi değildir.
Selam herkese oncelikle yeni yonetimden ilk beklentim veya basarili olup olamayacagina karar verecegim ilk konu kadronun oturmasi nerdeyse ismail kartal donemi haric hic bir donemde oturmus bir kadromuz yoktu.
Yeni hocada her macta yeni kadro denedi bugun de devreden sonra ne yapti kimse anlamayamadi.
Skor basarisizligin 2. Temel sebebi futbolculara orta acmayi yasaklasinlar ya da sinirlandirsinlar boy ortalamamiz uzun diye her pozisyon ortaya harcanmaz ki !!! İnanilmaz bir ozguvensizlik bana gore teknik yonetiminin dolayli olarak ana yonetimin bu konuya da el atmasi gerekiyor.
Bu hafta hersey netlesir bence cunku sadettin baskan futbolu kime teslim edecek, mhy i kadro disi birakacak mi ( mac gunu adam secime oy kullanmaya gidiyor saka gibi ) bu td le devam mi edecek mazbatayi aldıktan sonra 3-5 gun icinde bu hareketleri cizmez finansal ve hakem yapi konularina girerse hepimize gecmis olsun yok girmez yeni anlayis sokarsa gs nin sampiyonlar liginde icinden gecerlerken bir hava yakalayip o kotu gunleri geride birakariz yok ayni tas ayni haman devam edecekse artik taraftarda pes edecek gibi görünüyor.
Bu arada ali kocu tek basina deviren hbk i tebrik etmeden de gecemeyecegim sadettin baskanin da ona da mutlaka bir görev vereceğini dusunuyorum
Selamlar
ï¸Serdar Ali Çelikler: "Zagreb maçı sonrası Tedesco gider. Yeni başkan Aykut Kocaman’ı getirir. Devin Özek de gider.
Lig bitti zaten. Pazartesi Galatasaray kazandığı anda bitiyor olay…"
doğru söze ne denir.....
bir icraat yapması lazım, taraftar bunu bekler. yoksa ali koçla aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek ahmaklık olur. aynı teknik direktör, aynı oyuncular eeee ne anladım bu işten. bence tedesco önümüzdeki hafta bir daha kötü sonuç alırsa bye bye. ayrıca avrupa maçı var galiba. sarandan beklenti büyük mutlaka bir şeyleri değiştirmek zorunda. yoksa çabuk yıpranır ve kuyruğuna teneke bağlar gönderirler.
Kesinlikle yapmali, yapacaktir da yoksa baska bir hbk çıkar tenekeyi bağlarlar. Ayni asit aliye yapildigi gibi.
İlk etapta bekledigim icraatlar td ustundeki yoneticiler yoksa 300 m luk takimin 10-100 milyonluk takimlara yenilmesi sadece td ve futbolcularla aciklanamaz.
düşmüş gerçekten dostum şimdi baktım. bakalım senin dediğin yarın gerçekleşecek mi ? veya istatistikler yarında aynı mı çalışacak ? ben şunu söyleyeyim son olarak sana. yarın seni çatıda bekliyorum:) bugünkü maçta puan kaybetmek biraz karizmayı çizmiş olabilir ama farketmez. yarın çatıda çayımızı içeceğiz Allahın izniyle. yatırım tavsiyesi değildir. :)
ï¸ Aykut Kocaman: Sadettin Bey'in teklifi ile ilgili yazılı bir açıklama yapmıştım. Teknik direktörlüğe devam ediyorum ama kendi çalışma şartlarımı oluşturabileceğim bir yer olursa devam etme amacındayım.
devin özek mi ne karın ağrısı ne de todesco anında gönderilmeli. aykut kocaman ve volkan demirel takımın başına getirilmeli. mert hakan yandaş gibi oynamadan yalandan komutan bozuntuları acilen takımdan temizlenmeli.
Bu haftaki hareket çok önemli.Eğer tavan tavan giderse diğer sporlar da buna ayak uydurur herkes kazanır…
yok be üstat intikam mintikam komik şeyler bunlar. adamın açıklamalarını ben samimi buluyorum ne demişti ? bundan sonra birlik beraberlik zamanı. yapılara karşı birlikte savaşacağız. düşmanı içte değil dışarıda araycağız. bunlar belki hamaset sözleri denilebilir ama yinede güzel. aynı şeyi geçen sefer aziz yıldırımda söylemişti. bence bugün hisseye olumlu yansıyacaktır. yatırım tavsiyesi değildir.