Sen zarar etmiyon tabi
Printable View
Baktım ekranda 102
Sonra yukarıdaki mesajı attım baktım altinda adam 104 den verdim diyor
Bi daha baktım ekrana 103500
Komedi la
MB acil toplaniyor.
104.300 şua ama cok hızlı yükseliyor.
Go go go
Sercan abey
Sen benim zarara taktın abey :)
Yahu abey Uşakta 1.71 den alıma başladım her gün taban yedik her gün mal aldım :) inanmazsan sayfasına bak .)
Zararımızda var karımızda
en azından mertiz
Aldık Sattık Reel paylaşıyoruz
el gibi olduktan sonra yazıp çizmiyoruz
86 bine tepki geldi.. güniçi ayı rallisi :) kalıcı olacak mı ona bakmak gerekiyor...
https://i.hizliresim.com/LbqUxr.png
Dragonfly doji mi geliyor yoksa. İğne değil çuvaldız bar oldu emanuke. Bakalım bir karar gelsin. Turkish QE. HAYYYYTTTT
Vadeli 5m de tobo gösterdi yine. Bakalı palasun ne edecek?
YAZIP ÇİZDİKLERİM
YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
faizi enflasyonun altına getirise bir kişi kalmaz tl de ona göre pozisyonunuzu alın...
Benim 86-87 destekti şimdi direnç oldu
Güne ne başladık ne olduk amk
swap mvap sımdı gorcez bakalım...ne oluyomus....
TCMB dolar faizlerini düşürür, isteyene istediği kadar dolar vereceğim der eğer FED SWAP hattının ucunu yakalayabilirlerse.
aracı kurumdan yaptığın alımların,satımların listesini paylaş madem bu kadar gerçek zamanlı yazmak istiyorsun buraya.
bunu yapmadığın müddetçe algı kasıyorsun demektir. senin long açmaya başladığın yerde 1 kaldıraç 1 poz açan adam 10 defa margin yedi. hisseden vurup kaçıp margin tamamlıyorum hala diyorsan da görüntü gönder.
1-2 kişi döner durur forumda yıllardır.. ben inanmıyorum kardeşim kusura bakma. insanların da inanmasını istemiyorum.
100 bz puan
17.03.2020 14:05:35 para politikası kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 10,75'ten yüzde 9,75'e indirilmesine karar vermiştir.- tcmb
tl işe sela vakti...
85,500-86 bin arası gel gel yapmıyorlar inşallah. gel gelse tekrar 84 bine gider. geçerse 88 bine gider.
100p asagı geldı
100 puancik mi
Piyasa begenmez şimdi bunu :)
O ne lan 100p. Hiç toplanmayaydınız elleam. Vur lan masaya çıkar vur görsün alem piyasanın reisi kim. O ne oğlum ya dalga geçer gibi.
Yenileme) Merkez Bankası politika faizini 100 baz puan indirdi
TCMB Para Politikası Kurulu'nun (PPK) faiz oranlarına ilişkin açıklaması asağıda bulunuyor:
Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 10,75'ten yüzde 9,75'e indirilmesine karar vermiştir.
Koronavirüs salgınına ilişkin gelişmeler küresel büyüme görünümünü zayıflatmakta, gelişmiş ve gelişmekte olan ülke merkez bankaları genişleyici yönde koordineli adımlar atmaktadır. Salgın hastalığın sermaye akımları, finansal koşullar, dış ticaret ve emtia fiyatları kanalıyla oluşturmakta olduğu küresel etkiler yakından takip edilmektedir.
Koronavirüs salgını öncesi dönemde Türkiye ekonomisine ilişkin makroekonomik göstergelerde belirgin bir iyileşme kaydedilmiştir. Enflasyonda hızlı bir düşüş sağlanmış, cari işlemler dengesinde önemli bir düzelme gözlenmiştir. Finansal koşullardaki iyileşmeyle birlikte iktisadi faaliyetteki toparlanma eğilimi güç kazanmıştır. Bu dönemde şirketler kesiminin yabancı para borçluluğu azalmış; bankacılık sektörünün likidite ve sermaye tamponları güçlenmiştir. Dengelenme sürecinde elde edilen kazanımlar, Türkiye ekonomisinin olumsuz şoklara karşı direncini arttırmıştır. Salgın hastalığa bağlı gelişmelerin Türkiye ekonomisi üzerindeki olumsuz etkilerinin sınırlandırılması açısından finansal piyasaların, kredi kanalının ve firmaların nakit akışının sağlıklı işleyişinin devamı büyük önem arz etmektedir. Bu çerçevede, Merkez Bankası finansal istikrarı desteklemek amacıyla kapsamlı bir tedbir seti uygulamaya koyacaktır.
Enflasyon beklentileri, iç talep koşulları ve üretici fiyatlarındaki gelişmelere bağlı olarak çekirdek enflasyon göstergelerinin eğilimleri ılımlı seyretmektedir. Küresel gelişmeler paralelinde Türk lirasında gözlenen değer kaybına karşın, başta ham petrol ve metal fiyatları olmak üzere uluslararası emtia fiyatlarındaki keskin düşüş enflasyon görünümünü olumlu etkilemektedir. Ayrıca, küresel ticaret hacmindeki zayıflama ve seyahat kısıtlamaları gibi önlemlere bağlı olarak toplam talep koşullarının enflasyonu sınırlayıcı etkisinin bir miktar arttığı değerlendirilmektedir. Bu gelişmelerle birlikte yıl sonu enflasyon tahmini üzerindeki aşağı yönlü riskler artmıştır. Bu çerçevede Kurul, politika faizinde 100 baz puan indirim yapılmasına karar vermiştir.
Kurul, enflasyondaki düşüş sürecinin devamlılığının, ülke risk priminin gerilemesi, uzun vadeli faizlerin aşağı gelmesi ve ekonomideki toparlanmanın güç kazanması açısından büyük önem taşıdığını değerlendirmektedir. Enflasyondaki düşüşün hedeflenen patika ile uyumlu şekilde gerçekleşmesi için para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerekmektedir. Bu çerçevede, parasal duruş ana eğilime dair göstergeler dikkate alınarak enflasyondaki düşüşün sürekliliğini sağlayacak şekilde belirlenecektir. Merkez Bankası fiyat istikrarı ve finansal istikrar amaçları doğrultusunda elindeki bütün araçları kullanmaya devam edecektir.
Açıklanacak her türlü yeni verinin ve haberin Kurul'un geleceğe yönelik politika duruşunu değiştirmesine neden olabileceği önemle vurgulanmalıdır.
Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti beş iş günü içinde yayımlanacaktır.
Haydeee 78 e cuf cuf
Dolardan bahsetmesi lazımdı, bahsetmiyor.
ne bıcım sallıyo be masayı...
Faiz indirimnin babasını fed yaptı. Yaptı da ne oldu? Koca bir hiç. Ev ev para da dagıtsanız yemez. Sağlık olmayınca para ne işe yarar ki. Sokaklar bomboş. Short candır. Her tepki de vurmaya devam kafasına :)
Yalnız makro ekonomik göstergelere poizitif atıfta bulunmuşlar.
Bence piyasanın ateşi Nisan sonuna söner o zamana ayakta kalanlara yatırım fırsatları var o yüzden sermayenizi tüketmeyin...
AES = Ak Portföy Petrol Yabancı BYF haricinde petrol fonu yok mu TEFAS ta.
Ab/vestager: Planımız, ab ülkelerinin banka kredilerine devlet garantisi teşviği vermesine izin verecek
haberi önden alanlar 82 binden 86 bine getirmiştir... adamları işi gücü sinsilik.
3500 puan aldı dipten düşüş bitti mi
Ford - otosan üretimi durdurdu mu?
YTD
Ford Otosan yurt dışındaki üretim tesislerinde oluşan kesintiler nedeniyle üretim takviminde değişiklik ihtiyacı doğduğunu; bu kapsamda 30 Mart-4 Nisan tarihleri arasında Kocaeli Gölcük fabrikasında üretime ara vereceğini duyurdu. Şirket açıklamayı dün akşam KAP'a yaptı.6 saat önce
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...eriyor-6167253